Влез

View Full Version : Съседското момиче?

evgeni.djingarov
01-27-2012, 06:44
Здравейте аз съм на 21 години от Пазарджик и имам следния проблем. От известно време не спирам да мисля за едно момиче както се разбира от заглавието става въпрос за една моя съседка. По принцип ние най-редовно си пишем по соц. мрежи но общи работи за това кой ще пусне по.силно музиката и такива работи . До преди 1 месец я чувствах като приятелка нищо повече но тогава ведгъж един мой приятел ме попита какво общо имам с нея че си пишем редовно и не знам от тогава какво ми стана след този въпрос но вече гледам на нея като на възможна приятелка(гадже) не ме излиза от главата по.цял ден . Преди няколко дни и оставих анонимно писмо в което пишеше( Не спирай да се усмихваш защото някой вече се влюби в усмивката ти) . Не вчера онзи ден вечерта пак си писахме по соц. мрежа и към края вече тя каза че ще става че на другия ден трябало да става рано и аз и казах "утре като се видим искам да те питам нещо" и тя като прочете това и започна да ме дрънка да и казвам какво съм щял да е питам и след половин часово молене най-накрая и казах че е харесвам и искам да бъдем повече от приятели и съседи и тя ми каза "ти ме шокира утре ще говорим" . И на другия ден и бях подготвил една част от моя любима песен и и писах да излезне за да и е дам тя каза че е на даскало и след 20 мин. се прибирала да е оставя на вратата защото е било срам . И аз е оставих бележката на вратата . Вечерта и писах нали е получила и тя каза че я е видяла и прочела и нямала думи и аз тогава и казах ( от мен каквото зависи и съм сметнал за правилно съм го направил) и тя написа само едно (ОК) и това беше . По-късно вечерта като седнах пак на компа видях че ме е премахнала от приятелите си . Въпросното момиче е в 11 клас . И сега КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ ? Ако може и якои момичета да пишат .Искам и тяхното мнение.

Sh@d0w
01-27-2012, 06:48
Може ли да сте съседи и да и обясняваш такива неща по фейсбук ... просто говори с нея на живо.

Макар че реакцията и не е много обнадеждаваща.

SisiStrange
01-27-2012, 08:02
Според мен няма какво да говориш. Щом чак те е премахнала от приятели, явно не иска да пробва, каквото и да е. Това е супер грубо отрязване.

evgeni.djingarov
01-27-2012, 08:50
според мен това че и го казах по фейсбук е грешката обаче го осъзнах чак след това . Бях в прекалена еуфория и не мислих но това ще ми е за урок . Между другото това е първото момиче езобщо на което "казвам" подомно нещо . По приннцип правилно ли съм постъпил с бележките . ?

THEODOROS
01-27-2012, 08:54
Не се отказвай, бори се за нея и най-добре говорете очи в очи, ако не стане излез някъде с приятели и се забавлявай :)

shmatarok
01-27-2012, 09:31
Намери я и говорете лично. Не си давай големи надежди обаче.

bloodyF
01-27-2012, 11:28
отрязала те е грубичко
може да й позвъниш и да поговорите евентуално; ако видиш че нещата вървят на зле, кажи й че в такъв случай искаш да си останете поне приятели и готово.. : )
по-добре от нищо..

BlueFace
01-27-2012, 12:33
На 21 години си и й казваш подобно нещо по скайп? :? При положение, че живеете на 10 метра един от друг и няма да е никакъв проблем да направиш 20 крачки и да отидеш да и го кажеш в лицето?! :? Мислех си да ти кажа, че на тия години е малка за теб, ама като се замисля май интелектуално сте на едно равнище...

Той и признава чувствата си в интернет, тя го трие от фейсбук приятелите си... Човек да се чуди да се смее ли или да плаче?! :?

Ето и съвет, за да не е спам: Говори с нея лице в лице, където няма да може да избегне въпроса, излизайки офлайн или премахвайки те от приятели. Щом сте съседи няма да е много трудно да я засечеш някъде.

evgeni.djingarov
01-27-2012, 13:51
Човек не знам как да ти го кажа обаче За 1-ви път се чувствам така и харесвам някое момиче по-този начин до сега всичко е било мимолетно за мен а това за 20-те метра знам че трябваше но чак сега за съжаление . Колкото до умствения багаж всеки знае за него си това мога да кажа .По-добре ми кажете как или може ли въобще да се оправят нещата или да използвам фразата: Move on to the next Girl

SunnyWinter
01-27-2012, 14:04
Съдейки по реакцията й, нямаш големи надежди..
Щом сте съседи отиди до тях и се опитай да поговорите, а пък ако тя не иска - продължавай напред, не е единствена.

thelover3
01-29-2012, 13:24
На 21 години за teen ли се имаш??(все пак това е teenproblem, но както и да е). Доста гадно те е отрязала, ама понякога се случват такива неща. Просто поговори с нея НА ЖИВО. Кажи и, че имаш повече от приятелски чувства към нея. Просто бъди смел и директен. Айде успех.

balu4ka
01-29-2012, 13:46
^Не е проблема в годините.Тук има много хора ,които са над тази възраст.
ПП:Според мен ,трябва да спреш да бъдеш толкова наивен.Чувствата не се казват ,а доказват.Тези неща не се правят така,отиваш изчакваш я пред входа дори-говориш с нея ,"очи в очи" ..както му се вика.Ама като гледам,нямаш много голям шанс.

thelover3
01-29-2012, 16:57
balu4ka, попринцип си права за годините, ама... няма значение. И чувствата наистина се доказват, ама в случая тя просто не го харесва и му го е показала, но по доста гаден начин.