Влез

View Full Version : зъбен камък

juliee
01-27-2012, 11:15
Здравейте. Ходил ли е някой на процедура за премахване на зъбния камък ? Боли ли ? Дали е вредно за емайла ?Рано ли ми е за такива процедури ( на 19 съм) ?И ако може да ми препоръчате добър зъболекар в Пловдив !

babyliss0
01-27-2012, 12:46
СНощи пуснах абсолютно същата тема,и по точно днес вече си платих ваучера от грабоо който включва премахване на зъбен камък с ултразвук + полиране с Air Flow за 20 лева,защото по принцип тази процедура е около 70-100лв. Бях 9 клас когато за първи път отидох за почистване на зъбен камък (ръчно) с машинка и стъргане и беше адската болка,не бях изпитвала по-голяма болка и кървене беше ужасно и си казах,че повече с такъв метод няма да пробвам затова реших с ултразвук.Ако имаш финансова възможност го направи с ултразвук.Ето малко мнения дори мисля,че има и цени и информация за Пловдив http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241146.0

ПС.Дали ти е рано -според мен не е..Всичко е до ген,аз имах нужда още в 9 клас и оттогава не съм,но знам,че веднъж годишно е добре да се прави.А и с ултразвука не се увреждат толкова много зъбите както и с този метод за полиране

Cucko0
01-27-2012, 15:09
вече има една такава тема .