Влез

View Full Version : Какво да правя?!

LoXx
01-27-2012, 12:36
Преди време се видях с едно момче от Фейсбук, той е на 15, тоест с 2 години е по-голям от мен. Видя ми се свестен, пишехме си от месеци и даже една нощ останахме до 3 часа. Исках да се видим, 2 пъти сме се разминали, на третия път, слава богу, се видяхме. Но от тук започва гадното. На срещата той беше с някакъв негов приятел, после този приятел отиде да вика някакъв друг приятел....Накрая с цялата глутница приятели отидохме в някакво кафе. Като че ли тия двамата щях да ги преживея, че са дошли, ама в това кафе имаше и други при това някакви кифли...Ама айде, и това щях да го преживея, но момчетата почнаха да ръсят простотия след простотия и то само за секс, е не че не мога да говоря за секс, ама на маса не му е мястото.Пък и с това момче, с което трябваше да е срещата не можах и дума да си кажа. Накрая се благодарих на бога, че тая среща свърши. Адски ми беше кипнало. Вечерта бях в една фр и си влязох във Феисбука там видях момчето, с което излязох. Беше в чата. Разказвах на приятелката ми какво е станало, а докато разказвах, тотално ми падна пердето и писах на момчето във Фейсбук. Започнах да му разправям колко е гадно да прави така и почнахме да спорим, по едно време той си изключи Фейсбука и ми стана криво. Започнах да му се извинявам, въпреки, че не трябва. Той не ми отговори. На другия ден му се обадих, той каза "ОК, ще ти пиша по-късно" и от тогава не ми отговаря нито на СМС-ите нито на съобщенията във Фейсбук. Кажете какво да правя, искам с него да сме фр

daq96
01-27-2012, 12:42
Защо искаш да си приятелка с такъв човек? Щом приятелите му са такива значи и той би трябвало да е такъв. (Нали все пак затова сме приятели с някой хора-свързват ни общи интереси) На твое място изобщо нямаше да се занимавам с него....

LoXx
01-27-2012, 12:49
ами преди да отидем в кафето при всичките му приятели той си беше съвсем нормален

daq96
01-27-2012, 12:58
Не мога да споря с теб, ти го познаваш, не аз.

DirtyMOnkey
01-27-2012, 15:05
По-скоро харесваш представата , която си си изградила за него. Не самото момче . Има една мисъл: Кажи ми какви са приятелите ти, за да ти кажа какъв си ..
Все пак що си решила, че искаш да продължиш да поддържаш контакт с него остави го за малко . Спри да му пишеш и да му звъниш. Ако има интерес от негова страна той сам ще направи крачката, когато е готов