PDA

View Full Version : Метода прекъснат полов акт - надежден или не?

DragonLady
01-27-2012, 13:21
Според вас надежден ли е метода за предпазване от бременност при прекъснатият полов акт, т.е той да свършва извън момичето? Имам в предвид когато момичето не е в овулация и опасните дни преди и след нея, както и след всеки тек момчето да се изпикава и измива, за да се прочисти и семепровода от останала сперма от предишният тек.

пускам темата поради скуката която ме е налегнала, и времето което не позволява човек да излезе навън.

Ronnan
01-27-2012, 13:56
За сега няма фалове, въпреки че в 99% от случаите не ползваме други предпазни средства. Въпреки това, ако евентуалната бременност е нежелана, не го препоръчвам. Най малкото ще си спестите излишни нерви :)

TheBeliever
01-27-2012, 13:58
Аз съм се появила след точно такова "пазене". За мен не е надежден.

SisiStrange
01-27-2012, 15:56
И за мен е прекалено опасен. Въпрос на късмет е.
Затова спокойничко си пия хапчетата и гледам да не пропускам та хем да ми е хубаво, хем да ми е мирна главата.

Sh@d0w
01-27-2012, 15:58
Не бих се навил, твърде рисковано е.

DisappointedDreamer
01-27-2012, 16:03
Рисковано е.

N3v3Rm0r3
01-27-2012, 17:35
Рисковано е наистина.Бях чел някъде (не съм сиг.),че изтича повреме на половият акт макар и минимално количество сперма.Моля,поправете ме ако сгреша,за да нямам грешни представи :)

marilyn
01-27-2012, 17:41
Според мен не е надежден изобщо. Има толкова случаи на забременяване дори при прекъснат полов акт... аз обичам да ми е сигурно и да ми е мирна главата.

TheBeliever
01-27-2012, 17:47
Рисковано е наистина.Бях чел някъде (не съм сиг.),че изтича повреме на половият акт макар и минимално количество сперма.Моля,поправете ме ако сгреша,за да нямам грешни представи :)

Не грешиш. Но не е сперма, а предеякулационна течност, в която също се съдържат сперматозоиди.

archon
01-27-2012, 18:15
Ами в миналото.. малко по-далечното де, времето на баба де така са правели... (баба има 3 братя и 4 сестри още) Можеш да си направиш сметка колко е ефективен.

toniiiiiiiii
01-27-2012, 18:48
Цяло лято съм го правил така с едно момиче , и ето все още не съм станал баща :D

alekota
01-27-2012, 19:11
Надежден е само, ако си много отговорен .

anonymous708973
01-28-2012, 06:21
Не виждам защо не. Ако жената е сигурна, че не е в овулация, а мъжът наистина може да си го изкара навреме, всичко е наред. Проблемът идва оттам, че цикълът в тийнейджърските години е нередовен, а с него - и овулацията.
Ако двете неща - овулация и еякулация - не се случат по едно и също време, няма зигота.

И все пак, разчитам на гумите.

vesi90
01-28-2012, 07:01
От както водя полов живот съм на този принцип и не съм имала проблеми! Много зависи от мъжа

jj123
01-28-2012, 13:12
Абе...вземай си хапченцата,да ти е спокойно. Няма цапане и хлепане,пък и да го извадят,точно като ти е най-хубаво...

amnessia
02-03-2012, 10:53
Надежден е когато мъжа има способността да се самоконтролира!От близо 5 месеца използвам този вид предпазване със стриктна хигиена и нямам никакви проблеми. Когато мъжа го изкара малко преди да свърши например 2 3 минути , когато все още спермата не е накрая на члена и не излиза не виждам проблем. А в тази предекулационна течнсот наистина съдържа сперматозоиди , но минимален брой.След половия акт най сигурно е и двамата партньори да уринират защото така се убиват всички микроби и се намалява риска от забременяване ! :)

Josefinne
02-03-2012, 11:32
Който прави секс, винаги има риск от забременяване. Най-сигурния начин е въздържанието :)

gabri3lla
02-03-2012, 18:42
Хората не случайно са измислили контрацепцията.

Pamaa
02-03-2012, 19:43
Ами в миналото.. малко по-далечното де, времето на баба де така са правели... (баба има 3 братя и 4 сестри още) Можеш да си направиш сметка колко е ефективен.

хах.. смятай : ))

AliceSw
02-03-2012, 19:50
На 20 трябваше да стана, за да се пробвам. Сигурно не е, но печелиш бонус доверие на партньора. Абсолютно безумно е, ако не знаеш, че ще ти стои до задника при доктора после.

DarkTemplar
02-04-2012, 16:35
На 20 трябваше да стана, за да се пробвам. Сигурно не е, но печелиш бонус доверие на партньора. Абсолютно безумно е, ако не знаеш, че ще ти стои до задника при доктора после.
По-добре едва ли може да се каже.

kalpazanka
02-04-2012, 17:07
Стига да са грамотни и двамата и да знаят какво и как да сметнат. И да са отговорни.

bazingaaaa
02-04-2012, 17:34
Разбира се, че е надежден... стига да е с презерватив...

draid
02-05-2012, 11:18
Надежден е когато мъжа има способността да се самоконтролира!От близо 5 месеца използвам този вид предпазване със стриктна хигиена и нямам никакви проблеми. Когато мъжа го изкара малко преди да свърши например 2 3 минути , когато все още спермата не е накрая на члена и не излиза не виждам проблем. А в тази предекулационна течнсот наистина съдържа сперматозоиди , но минимален брой.След половия акт най сигурно е и двамата партньори да уринират защото така се убиват всички микроби и се намалява риска от забременяване ! :)

Мен ли са ми позавехнали знанията по биология или уринирането няма нищо общо с забременяването ( особено при жените ) И каква е тая глупост като уринирате убивате всички микроби - wtf. Това не знам от къде ти хрумна, а и надали си пикаеш във влагалището, където нормално попадат сперматозоидите...

Едит: Най-надеждно е ако момичето пие хапчета :)

tanch3t093
02-05-2012, 20:48
Аз съм се появила след точно такова "пазене". За мен не е надежден.

Да и аз ... Така че има огромен риск.

DragonLady
02-05-2012, 21:22
Мен ли са ми позавехнали знанията по биология или уринирането няма нищо общо с забременяването ( особено при жените ) И каква е тая глупост като уринирате убивате всички микроби - wtf. Това не знам от къде ти хрумна, а и надали си пикаеш във влагалището, където нормално попадат сперматозоидите...

Едит: Най-надеждно е ако момичето пие хапчета :)

Пикаенето е цел от смепровода да излязат заедно със урината всякакви остатъци от сперма от предишен тек.

bazingaaaa тук си говорим за секс без презерватив

unattached
03-26-2012, 13:39
Абе...вземай си хапченцата,да ти е спокойно. Няма цапане и хлепане,пък и да го извадят,точно като ти е най-хубаво...
друго си е вътре

jj123
03-26-2012, 14:02
друго си е вътре
........... ;)

flo0pY
03-26-2012, 14:17

Ми то тва всяко момче го знае поне така мисля аз преди да свършиш пак има малък тек който не го усещам никога за това най сигурното си е с презерватив *durex rlz