View Full Version : Пише ми само,когато му е скучно !?
psihqsala
01-27-2012, 14:15
Имам приятел, а сега заминах за чужбина по една програма. Така стана,че откакто съм тук той почти не ми пише или ми се включва само,когато наистина няма какво да прави. Казах му как се чувствам и му обясних,че не ми е приятно да не ме ебава,но няма промяна. Може би всичко е свършило помежду ни ?? (имаме и богата предистория,но не ми се разказва)
DragonLady
01-27-2012, 14:18
От колко време поддържате тази връзка от разстояние, и колко време се очертава да сте така?
TheBeliever
01-27-2012, 14:20
Ако е зает няма как да ти пише, нали? Не може да е 24/7 на скайпа с теб, все пак си има и друг живот.
Друг е въпросът ако просто няма какво да си кажете. Тогава вече няма надежда.
psihqsala
01-27-2012, 14:23
От първи курс в общи линии,сега сме трети(студенти). Колко ще продължи,нямам представа,зависи колко издържим. Аз имам силни чувства към него,но не знам защо той се държи така.
BaffaLsc
01-27-2012, 14:59
Еми,щом ти не знаеш, как очакваш ние да знаем ?
Брей,тук ни взехте за някакви гадатели....
Един мъж, който знае какво иска.
ПП:тролол
DragonLady имаше в предвид колко време ще поддържате връзка от разстояние..
Ако е от програмите за 1 година и той отсега не ти обръща внимание ;с. Но пък от друга страна - не ходите от 5 месеца, издържали сте досега. Говори с него още веднъж и ако пак не се променят нещата...Да не си е намерил друга?
Еми,това връзка ли е ?!
Според мен ,трябва сериозно да седнете и да поговорите.Връзките от разстояние,никога не са били лесни.Ако ,държите един на друг ще бъдете един с друг,въпреки всичко.
valdesbg
01-28-2012, 09:43
Въх...големи хора станали а още сте наивни като дечица :)
Връзка от разстояние няма. Тва твойто е каприз.
Ама... другото което ми хрумва вие що не сте се разбрали преди да заминеш?
xXxMixXx
01-28-2012, 12:48
Дори да е имало силни чувства между вас, от разстоянието постепенно чувствата ви ще започнат да отслабват.
Добре е да поговорите за това, за да се изясните.
Въх...големи хора станали а още сте наивни като дечица :)
Връзка от разстояние няма. Тва твойто е каприз.
Ама... другото което ми хрумва вие що не сте се разбрали преди да заминеш?
Може пък да са разделени за кратко време. Не е нужно да се разделят само, защото тя е заминала за определен период от време. Ако наистина държат един на друг разстоянието не би трябвало да им е проблем.
SisiStrange
01-29-2012, 14:13
^ Така е. Иначе всички, които от време на време ходят на командировки и пътуват в чужбина за няколко месеца по работа, не трябва да имат сериозни връзки.