PDA

View Full Version : Анален секс ?

fama
01-27-2012, 19:39
От доста време насам започнах да чета за аналния секс, защото приятеля ми иска да опитаме , макар че не съм много много навита за момента и си му го казвам точно и ясно, но във всеки удобен момент той си слага пръстите там и аз ги махам, като го питам защо ТОЛКОВА настоява той казва, че искал да види какво е , било много яко (не знам защо така си мисли ) , и като го питам и като ти дам след това какво ще искаш , все нови и нови неща и той ми вика еми да нали си затова .....Смисъл и аз искам да пробвам, но за момента мисля, че е рано. Познаваме се много добре, не е от притеснение или нещо друго.. Единствено ме притеснява това, че АКО му дам, той ще се хвали пред приятелите си, няма да си затваря устата и ще е мега доволен .. Вие какво бихте направили? Аз си му казах, че когато АЗ реша ще си му дам, не ме интересува какво ще прави през това време, просто за момента не смятам, че трябва веднага да му давам , каквото поиска.. А иначе какво мислите за този вид секс ?

DragonLady
01-27-2012, 19:56
Повече от явно е, че той не те уважава преди всичко като човек. Щом си казала не, а той пак продължава да си иска своето, за какво си говорим просто ... Моя съвет е да не му даваш там след като ти сама не желаеш. не се насилвай да правиш каквото ида било против волята си.
пс била съм в същата ситуация, но след като му казах на моя че не желая, той спря да си спуска пръстите натам и дори не е повдигал темата от тогава насам.

Sh@d0w
01-27-2012, 20:09
и той ми вика еми да нали си затова

Казал ти е това и още си с него?

DragonLady
01-27-2012, 20:14
Казал ти е това и още си с него?

За това мислех да се хвана и аз ама забравих. Тоя явно те има само за една дупка, която да е*е и иска да си проправи път и за втората дупка. Ще ме прощаваш за бруталните изразни средства, но го правя с цел да ме разбереш по добре.

granger
01-27-2012, 20:19
Чела съм ти постовете,относно , тоя (извинявай ме за думата) , помияр,кой имаш за гадже ,и ти се чудя на акъла, как вс още се оставяш да те унижава... и как досега не си му била шута!

supersonic0
01-27-2012, 20:20
Кво лошо има да да се пробват новости в секса ;д ?

SisiStrange
01-27-2012, 20:22
Кво лошо има да да се пробват новости в секса ;д ?
То няма лошо като цяло, но не и насила.

Devourer
01-27-2012, 20:25
Хайде,хайде,според мене този вид секс не ми харесва кой знае колко,но честна дума момиче,ако бях на тебе щях да скъсам со тоя смотаняк на часа.Гаджетата не са само за да се е*ават един друг,важни са и любовта и разбирателството.;) А пък направо да си навира пръстите в тебе е нещо като изнасилване >_<

mimssy.xdd
01-27-2012, 20:26
Съветвам те да не му пускаш на тоя твоя ... виж, че той те използва само за едното е*ане! Даже се чудя какво още правиш с него? Виж само как се отнася към теб, ти му кажеш едно - на него не му пука и си продължава!

npp
01-27-2012, 20:32
такъв секс може да се окаже не само болезнен но и травматологичен - най-добре не го прави

Bastard
01-27-2012, 22:44
емииии ... хубавите ябълки прасетата ги ядат... тоя олигофрен не те има за нещо повече от секс кукла ( авантюра ) по това което си написала ако ти говори така не знам с какъв акъл си с него .... а относно тва дали да му дадеш НА ТОЯ НЕ МУ ДАВАЙ ДАЖЕ ДА ТЕ ЦЕЛУВА не анален секс .... остави го този анален секс за човек който наистина ще те обича, цени и държи на теб и няма всеки път като правиш секс да си мислиш "кога ли ще си сложи пръста там" или нещо от сорта ... НЕ МУ ДАВАЙЙЙ !!!! НЕ МУ ДАВАЙЙЙ !!!! НЕ МУ ДАВАЙЙЙ !!!!

Bukuuu
01-27-2012, 22:55
емииии ... хубавите ябълки прасетата ги ядат... тоя олигофрен не те има за нещо повече от секс кукла ( авантюра ) по това което си написала ако ти говори така не знам с какъв акъл си с него .... а относно тва дали да му дадеш НА ТОЯ НЕ МУ ДАВАЙ ДАЖЕ ДА ТЕ ЦЕЛУВА не анален секс .... остави го този анален секс за човек който наистина ще те обича, цени и държи на теб и няма всеки път като правиш секс да си мислиш "кога ли ще си сложи пръста там" или нещо от сорта ... НЕ МУ ДАВАЙЙЙ !!!! НЕ МУ ДАВАЙЙЙ !!!! НЕ МУ ДАВАЙЙЙ !!!!

+1 Правилно казано, подкрепям с две ръце и два крака.

Rebirthing
01-27-2012, 23:59
той ми вика еми да нали си затова .....

Ъъъ ?! Ако това някое гадже ми го беше казало, със сигурност щеше да излети през прозореца/вратата. Егати "уважението"...

anonymous708973
01-28-2012, 06:25
Всъщност, защо всички се хванахте за това "еми да нали си затова".. Ами за това е, да. С кой да прави експерименти - с комшийката ли?
Друг е въпросът, че в тоя случай пичът е абсолютен тъпак.

marilyn
01-28-2012, 08:13
Хубаво е да се пробват нови неща в кревата, но не и насила. Като не искаш, не го прави, защото няма смисъл. :):)

granger
01-28-2012, 10:31
А ти наистина си тъпа! Изчети целия пост и тогава пускай безмозъчните си коментари. С теб ,ако се държат като с боклук,ще се дадеш ли?!

granger
01-28-2012, 10:43
Определен не съм толкова тъпа ,мила, а аз пак ти казвам да прочетеш поста и тогава да коментираш. Може да се експериментира,но не и да я третира единствено и само като надуваема кукла.Пък и да се държи с нея като с боклук .

D1esel
01-28-2012, 10:59
От доста време насам започнах да чета за аналния секс, защото приятеля ми иска да опитаме , макар че не съм много много навита за момента и си му го казвам точно и ясно, но във всеки удобен момент той си слага пръстите там и аз ги махам, като го питам защо ТОЛКОВА настоява той казва, че искал да види какво е , било много яко (не знам защо така си мисли ) , и като го питам и като ти дам след това какво ще искаш , все нови и нови неща и той ми вика еми да нали си затова .....Смисъл и аз искам да пробвам, но за момента мисля, че е рано. Познаваме се много добре, не е от притеснение или нещо друго.. Единствено ме притеснява това, че АКО му дам, той ще се хвали пред приятелите си, няма да си затваря устата и ще е мега доволен .. Вие какво бихте направили? Аз си му казах, че когато АЗ реша ще си му дам, не ме интересува какво ще прави през това време, просто за момента не смятам, че трябва веднага да му давам , каквото поиска.. А иначе какво мислите за този вид секс ?

Ами питай майка си.

granger
01-28-2012, 11:00
Отдавна съм разбрала какво си имала предвид, но самия ти коментар беше непремерен! Enough?

jj123
01-28-2012, 14:54
Все някога ще го направиш(аз първия път от любопитство),така че.....давай смело....няма да съжаляваш. А че ще се хвали на ляво и на дясно,може да си сигурна,ама кво от това,няма нищо срамно щом ти харесва.

Devil69
01-28-2012, 17:22
Един мъж попаднал на самотен остров с Анджелина Джоли.Само те двамата.Кво да праат първата седмица нищо,втората седмица нищо и накрая се награбили.След 1 седмица бурен секс,Анджелина предложила:-Айде сега ще играем на една игра-първо аз ще ти изпълня едно желание,после ти.Мъжът се съгласил естествено.Какво ще поискаш?,попитала Анджелина;-Искам дасе направиш на мъж,преоблечи се като мъж,говори като мъж.Анджелина се опулила насреща ,ма кво да прави нали тя предложила...Преоблекла се тя и вижда пича и той-Абебрато знаеш ли ква пичка ебах?-Не;Абе Анджелина Джоли бе ,направо я скъсах!

Та няма мъж дето да не се хвали ,какво и с коя е правил:)))

anonymous708973
01-28-2012, 18:18
Изобщо не е вярно.
Свестните мъже не се дуят като пуяци и не разправят наляво-надясно какво и с коя са правили.

Devil69
01-28-2012, 18:21
Незнаех ,че си мъж:)

Senns
01-28-2012, 18:52
Да бе , изобщо не си помисляй да му даваш . След време ще съжаляваш , защото той ако се държи с тебе като с боклук , едва ли ще се съобразява с тебе ! Всичко това е единствено той да си направи кефа и да се хвали насам ,натам .. Но все пак ти си решаваш и знаеш как стоят нещата между вас .

chereshkaaa
01-28-2012, 20:36
За това мислех да се хвана и аз ама забравих. Тоя явно те има само за една дупка, която да е*е и иска да си проправи път и за втората дупка. Ще ме прощаваш за бруталните изразни средства, но го правя с цел да ме разбереш по добре.

МНОГО съгласна !!!!!!!!
а, и щом ще се хвали на приятелите си ...... абе по горе казаха помяррррр....

Devil69
01-28-2012, 21:13
Сега вие не ми казвайте как не се хвалите на приятелките си....Имам приятелка ,подчертавам ПРИЯТЕЛКА ,с която доста редовно си коментираме кой ,как и защо,а и тя ми е споделяла какво си коментира с приятелки като се видят...

granger
01-28-2012, 21:15
Няма лощо да се споделя... друг е въпросът,че едно да си коментираш с приятелки , друго е да тръбиш налява и надясно ,кой ,кога ,как и по колко. Има известна разлика.

Devil69
01-28-2012, 21:18
Ееееее...Никой не говори за тръбене,ама ако не се пофалиш ,то просто не е станало:)))Затва постнах и тоя виц:)

anonymous708973
01-29-2012, 07:56
Незнаех ,че си мъж:)

Не съм, ама то лошо за теб, ако си мислиш такива неща.

Сериозно: Не съм, но знам как се държат момчетата около мен и колко говорят.
Аз казвам, ако ме питат. В повечето случаи ми искат съвет и питат "Добре, а при теб как е/ти как се справяш с това?", тогава казвам. Ама да разправям наляво-надясно, не. И все пак, аз съм момиче и не се хваля колко са ме чукали. Свестните мъже също не го правят.

Concussion
01-29-2012, 08:21
"Когато сексът стане банален, махнете буквата "б" " - ахаха, това го видях на стената на Иво Сиромахов, много ме изкефи :D

granger
01-29-2012, 08:32
^ А това Иво Сиромахов го е откраднал от чужд профил в twitter!
Икскюз ми за спама!

Concussion
01-29-2012, 08:49
^От твоя ли? Щото по-вероятно е този от туитър да го е копирал от него (ако е българин). Не изключвам Сиромахов да го е видял някъде и да е решил да го сподели. :D

NightGuardian
01-29-2012, 09:18
и да не разправям , те приятелите ми са малоумни.Ще си играем на кукли с приятелката ми.
И не бъдете толкова наивни , всякой споделя.

granger
01-29-2012, 09:22
Не, не от моя! Просто на Ивчо му се носи славата,че скрадва от twitter , а и този лаф г бях срещала там,както и да е , спирам със спама :D