View Full Version : Суха ..
stefinkaa7
01-28-2012, 11:37
Здравейте !! Преди около 2 седмици правих секс с приятеля си. Тогава бях доста суха и ми пареше, но бях възбудена. Вчера пак почнахме с натискане ала бала и си мислих, че няма да ми пари (нали минаха 2 седмици от като не сме го правили понеже и двамата имахме много работа и нямаше почти време, да се видим камо ли за нещо друго ..), но пак ми пареше и пак бях суха, макар че бях много възбудена. Въпроса ми е дали Ви се е случвало и на вас (момичета) ?! Предполагам ми пари, защото съм суха и става търкане .. мислех си вазелин дали, ще помогне ?! Но пък не мисля само така да карам, как да се подмокрям ?! На какво може да се дължи при положение, че съм възбудена .. Благодаря Ви предварително !! :)
Защо не отидеш при гинеколог?
stefinkaa7
01-28-2012, 11:54
Ами мислих си го този вариант, но реших първо да се допитам до вашите мнения .. :)
Възбудена си,но не се навлажняваш?! Хм.. странно. Не ми се е случвало,някакси дори ми звучи неестествено , да си възбудена,ама да не се навлажняваш,както и да е-лубрикант?!
stefinkaa7
01-28-2012, 12:09
Наистина звучи странно, но си е така. Обичам го, желая го, искам го, но просто съм суха .. :( Утре пак ще пробваме и ще се заредим с лубрикант и вазелин пък ще видим какво, ще стане ..
DragonLady
01-28-2012, 12:18
Възбудена си,но не се навлажняваш?! Хм.. странно. Не ми се е случвало,някакси дори ми звучи неестествено , да си възбудена,ама да не се навлажняваш,както и да е-лубрикант?!
И аз съм на това мнение.
Странно,аз само при мисълта ,какво предстои и вече съм като река отдоло
FuCKkK13
01-28-2012, 14:26
на първо време- лубрикант.. иначе гинеколог.. каквото и да е не трябва да се подценява-дори да ти няма нищо пак е добре да отидеш.. и на мен като на повечето ми звучи странно..
Аз си мисля, че е хубаво да те разлигави хубаво с уста и ще помохне
stefinkaa7
01-28-2012, 14:57
За момента може и да има ефект .. По принцип винаги се подмокрям много, но сега нещо ми стана ..
dream1707
01-28-2012, 17:51
Аз пък бързо изсъхвам :D .. ползвайте лубрикант най-добре, за да избегнете триенето и паренето.
anonymous708973
01-28-2012, 18:15
Вариант 1: Да те лиже.
Вариант 2: 2 капки хубав лубрикант (инвестирай 10-12 лв в 2в1 на Дюрекс, става и за масажи, и за анален) и си готова.
хмм пробвайте да ти пусне езиче долу .. аз лично се подмокрям супер много когато ме лиже.. ако и тогава не стане .. лекар..
MaLkaTa_LaDy
01-29-2012, 10:31
Никакъв възелин, ако използвате презервативи, защото от него презерватива ще се скъса.
Според мен иди на гинеколог. Често ми се случва да не съм достатъчно влажна, но няма никакво парене. Само болка при първото вкарване, оттам нататък си се навлажнявам нормално. Това парене при теб може да е индикатор за някаква инфекция.
Fantomche
01-29-2012, 22:47
Ох и аз го имам тоя проблем ...Желая го умирам за него подлудява ме, но съм суха. Бурзо ли изсухвам нз ...преди не беше така .... но сега ..може ли да е от липсата на любовна игра, че напоследък идва аиде давай че бързам. И той едно държание му дръпва, нямам думи де ама както и да е
stefinkaa7
01-30-2012, 11:35
Здравейте !! Както казах отначало вчера пробвахме пак, без вазелин, лубрикант или език. Поигра си малко повече с мене от по принцип (около 1 час), не си е пускал ръцете надолу и лека по лека стана работата .. :p Нито парене имаше, нито нищо .. само удоволствие. Благодаря Ви на всички, които изказахте мнение.
Fantomche определено е от липсата на любовна игра !! Моя, че си играе с мене и пак не се подмокрях (освен вчера след като се оставих изцяло в неговите ръце), а тебе просто не те виждам .. Сваляте дрехите и те почва ли ?! Може би си му втръснала и иска само да го задоволяваш. Замисли се малко как са отношенията Ви по принцип поговорете, ако трябва и ако продължи така го късай направо (така бих направила аз, след като иска само себе си да задоволи). Дано съм помогнала. Лек ден на всички !! :)