Влез

View Full Version : Как да го разбирам?

ninaa12
01-28-2012, 16:08
Вчера с приятеля ми обсъждахме нещата около секса и т.н. И той ми каза нещо от рода на " Изпитвам някаква бъдеща ревност" ? Смисъл такъв ако не той ми е първият ами някой друг. Това какво би трябвало да значи .. да не се окаже че просто си е наумил той да ми е "първият" и един вид е с мен само за едното е**не? Заедно сме от почти 4 месеца и ме съмнява през цялото това време да се е "преструвал" но знам ли какво може да очаквам ;х Аз съм на 15 той на 18,ако има значение. Просто не искам да се окаже че едва ли не си го е поставил като цел, и само заради това е с мен. Много пъти ми е казвал че иска сериозна връзка и т.н в началото му бях казала че на тия години нямам намерения да му "пусна" при което той си реагира съвсем нормлано и ми каза " не всичко е секс " ... Съмнява ме е да е толкова търпелив. Как мислите?

anonymous708973
01-28-2012, 18:08
Не търси под вола теле.

Мъжете изпитват някаква необяснима гордост от това да са ти първи в нещо, независимо дали става въпрос за секс, да те учат да шофираш или да си свиваш цигара. За тях има някакъв чар в неопитността/непорочността.
Твоят изпитва ревност при мисълта, че един ден може да се разделите и да те чука друг.

fenasf
01-28-2012, 19:05
Кажи му, че е тъп педераст и вече си спала с брат му...иначе поста над моя обяснява всичко :D

SisiStrange
01-28-2012, 20:14
Не търси под вола теле.

Мъжете изпитват някаква необяснима гордост от това да са ти първи в нещо, независимо дали става въпрос за секс, да те учат да шофираш или да си свиваш цигара. За тях има някакъв чар в неопитността/непорочността.
Твоят изпитва ревност при мисълта, че един ден може да се разделите и да те чука друг.
Абсолютно. :)

fluffy_^
01-28-2012, 21:13
Кажи му, че е тъп педераст и вече си спала с брат му...иначе поста над моя обяснява всичко :D

:D :D :D :D :D (FAICEEEEE PALMMMMMM FURYYYY)

Dying
01-29-2012, 10:05
Замисли се, ако беше с теб само за да ти е 1вия, щеше ли да чака 4 месеца?