Влез

View Full Version : Препоръчайте ми сенки за очи

brutaLxxbunny
01-29-2012, 15:51
Начинаеща съм и тепърва започвам да се гримирам, поне със сенки. Но отказвам да слагам на лицето си нещо като Ruby Rose, а това е единствената палитра, с която разполагам (явно някой някога ми я е подарил..). За това реших да си купя нови сенки и ще ви помоля да ме посъветвате какви точно. Такива от рода на MAC например не ми предлагайте - скъпи са за начинаещ като мен. Ако има значение, очите ми се кафяви.

Rebirthing
01-29-2012, 16:48
Здравей :).
Ако си от София мога да ти препоръчам сенките на Инглот, разлика с МАК няма, а са двойно по-евтини. От евтините сенки ти препоръчвам Флормар - адски наситени, за цената си са много изгодни. Страхотни сенки имат и Есънс, но задължително ги пробвай в магазина, защото някои от тях може да са ненаситени. Artdeco имат много добри минерални сенки, които са адски икономични, а цветовете са прекрасни, също така трябва да отбележа, че базата им за сенки също е номер едно :) ! Разбира се ще ти трябват и четки - препоръчвам ти тези на Еко Тулс.

brutaLxxbunny
01-29-2012, 18:16
Да, от София съм. Много ти благодаря, а къде мога да намеря марки като Artdeco и Еко Тулс?

Rebirthing
01-29-2012, 19:01
Да, от София съм. Много ти благодаря, а къде мога да намеря марки като Artdeco и Еко Тулс?

Артдеко - в Дъглас /Сердика Център и The Mall/. Фирменият им магазин е на улица Пиротска, в центъра.
Еко Тулс - в дрогерии Лили.

:)

strawberry88
01-29-2012, 20:01
Сенките на Мис Спорти,Есенс и Боржуа са страхотни! ;)

brutaLxxbunny
01-29-2012, 20:15
Много ви благодаря :)

Biskfitka
01-29-2012, 22:15
Аз пък мн. харесвам Руби Роус...иначе Есенс :)

brutaLxxbunny
01-30-2012, 10:36
^^ Аз имам много лош опит с тях :/ Възпалиха ми се очите веднъж като си сложих.. И, не че разбирам кой знае колко, обаче хич не са наситени.

musS
01-30-2012, 10:49
аз съм за essence .. серията quattro много ми допада на мен :)

brutaLxxbunny
01-30-2012, 16:37
Тези дни, когато стане по-топло, ще отскоча до ДМ, за да поразгледам за марките, които ми препоръчахте. Мерси :)

Hayashi
01-30-2012, 17:03
Alverde. Като цяло съм много доволна от техните продукти.

mariqanastasova
01-30-2012, 17:05
Аз пък мн. харесвам Руби Роус...иначе Есенс :)

И аз много харесвам тази марка.Също и орифлейм.

brutaLxxbunny
01-30-2012, 18:06
Alverde. Като цяло съм много доволна от техните продукти.

Наистина ли? Останала съм с впечатлението, че декоративната им козметика хич не я бива. Харесвам кремовете им, но за сенки.. не знам.

princeska94
01-30-2012, 18:11
последните които използвам са три светли цвята от мак наистина са много добри но са скъпички иначе си взех тъмни и насителни от пеги саж УНИКАЛНИ СА, като заговорихме и за артдеко и от тях съм много доволна базата им за грим е много добра тази за сенки също а минералната им спирала тази в по-тънката права опаковка просто не съм имала по хубава от нея преди това ползвах диор ироник и усл водоустоичива но тази на артдеко просто ги изрита от несисера ми хахаха :)

princeska94
01-30-2012, 18:13
иначе за четки и аз питам, може ли да ми обясни някой по=подробно какви,на коя марка от къде за София става въпрос
бях си харесала едни ама някакси 250 лв за четки не ми се вижда добра инвестиция :(

Rebirthing
01-30-2012, 18:24
иначе за четки и аз питам, може ли да ми обясни някой по=подробно какви,на коя марка от къде за София става въпрос
бях си харесала едни ама някакси 250 лв за четки не ми се вижда добра инвестиция :(

Еко тулс е най-доброто което съм ползвала, имат всякакви видове четки, виждала съм ги само в дрогерии Лили, но ако някой знае къде другаде може да се намерят да пише. Продават се на сетове по няколко, има и поотделно.
В Инглот има хубави четки, разнообразието е малко по-голямо, от там 2 или 3 четки /трябва да видя/, цена за цял сет не знам, но голямата им фибро четка за фдт я взех за 20-тина лева, мисля...

princeska94
01-30-2012, 18:37
rebirthing а какви четки да си взема?

Rebirthing
01-30-2012, 18:44
rebirthing а какви четки да си взема?

В смисъл ? И двете марки са добри, но аз ползвам повече Еко тулс. Вземи си четки които ще ползваш. Примерно такава за фон дьо тен, за сенки, за смесване на сенки, за руж и т.н, избираш според продукта който ползваш :).

princeska94
01-30-2012, 18:58
МЕРСИ много, ами аз в момента слагам само фон дъо тен руж молив сенки(не винаги) спирала и червило
но искам да си взема четки нова база ,както и база за сенки и прозрачна пудра за отгоре за да ми става грима като професионален (в смисъл да не се размазва да издържа повече да стои по наситен) и следователно ми трябват четки за всичко това. но и в момента ''чернея'' да докато си установя цвят ще мине време за това ще започна от четките

marilyn
01-31-2012, 08:17
Препоръчвам ти и аз Боржуа, а от по-евтините Флор мар. :)

brutaLxxbunny
01-31-2012, 16:14
А какво мислите за сенките на Maybelline,четворните?

nnn1993
01-31-2012, 16:26
Четворните не съм ги ползвала,но имах едни единични,от които не бях
доволна.

Rebirthing
01-31-2012, 17:53
МЕРСИ много, ами аз в момента слагам само фон дъо тен руж молив сенки(не винаги) спирала и червило
но искам да си взема четки нова база ,както и база за сенки и прозрачна пудра за отгоре за да ми става грима като професионален (в смисъл да не се размазва да издържа повече да стои по наситен) и следователно ми трябват четки за всичко това. но и в момента ''чернея'' да докато си установя цвят ще мине време за това ще започна от четките

Съответно взимаш четка за фдт, на Еко Туулс е хубава, но с фибро четката на Inglot фдт стой по професионално ! Четка за руж също ще ти е от полза, но ако искаш скосена пак се насочи към Inglot. Четки за сенки може да си вземеш на Еко Тулс. Колкото до базата за грим, отново ти препоръвам тази на Inglot, а база за сенки на Artdeco. От последната колекция на Bourjouis има прозрачна пудра, нямам впечатления, но не пречи да пробваш :).