PDA

View Full Version : Бях обвинен ,че не 'обичам' или по-скоро 'уважавам' живота , I dunno really .

ryyann
01-29-2012, 17:33
Я,от кога не съм пускал тема.Днес е неделя и е студено навън ,пък и съм болен . :О , но не достатъчно ,утре съм на даскало ..

Темата не е много за любов,всъщност,помислих да я пусна в Училище и приятели,но после се сетих,че вероятно там повечето са 7ми клас или влизат заради математиката и може би няма да ме посъветват нищо.
После помислих да я сложа в У дома,но после се сетих ,че хората там..oh wait.

Нека кажем,че приятелката ми ме заряза и сърцето ми е разбито,освен това ме удари 2 пъти преди да си тръгне и нямам око.Предполагам вече принадлежи към темата любов.
Ако обаче модераторите ме гледат към ника ми или към безсмислената ми картинка лошо,мога да им предложа едно такова .

http://prikachi.com/images/309/4326309O.jpg

естествено ако ви идва малко ви предлагам и малко от това.

http://prikachi.com/images/308/4326308K.png

и всичко е точно,нали?

Всъщност може би принадлежи към любов,та . да. Та,към темата.

Приятелката ми ( http://prikachi.com/images/342/4326342Q.jpg ) see what i did there .

и родителите и приятелите ми ме 'обвиниха' ,че не обичам живота и това ми пречело да си намеря " приятелка " или пък да правя други интересни и доста прекрасни неща ,защото ползвам черен хумор и някакви такива работи.

И днес за пореден път във фейсбук пуснаха някво разкървавясало бебенце дето имало рак и как ако споделят щели да ми дадат няколко цента и аз в моя фейс пуснах снимка на едно зомби и казах,че който сподели това във фейсбук,twitter и impulse ще дадат по 5 кнута за всяко споделяне и така бебето ще се оправи и ще живее щастливо .

И после нашите ме навикаха,не знам кой е толкова прост да вярва,че това бебе наистина има рак и всъщност кой е толкова прост дори и да има да го споделя във фейс и да вярва на глупости ?

Всъщност обожавам живота толкова много,че много му се радвам,супер щастлив съм all the time ,but nevermind.

Та,това дето говорех беше в четвъртък когато имах психология си говорехме за нелепи смъртни случаи и някой явно беше гледах в нета и каза ,че някакъв човек докато си цепил с брадвата дърва кихнал и си разцепил главата .. и аз просто се размазах от смях ,разплаках се.Целия клас по мен естествено и ме изгони от клас и викна нашите ,пък аз си имам 6.00 all the time и не ми пукаше много,мисълта ми е че си обожавам живота,направо го боготворя ,но имам черен хумор или няк'во подсъзнание не мога да го обясня просто винаги се шегувам с тея неща и ми е много смешно ,просто защото хората го приемат твърде насериозно,когато ОЧЕВАДНО това няма как да е вярно .. обаче явно 99% от хората си вярват ( we are 99% , occupy wallstreet omg omg ) и аз си правя шега с това ,ако направиш елементарна мисловна дейност ще остановиш,че няма начин фейсбук да дарява пари на споделяне..
Ако има 10000 групи във фейсбук и 10000 групи споделят тая снимка на 10000 различни езика и 10000 човека харесат 1000000000 различни снимки на още 100000000 групи как фейсбук ще проследи всичките споделяния на тая снимка кат' тя се е изгубила вече ,с различни имена е и не знам си какво . :О .. ЛОЛ .. И всякакви други неща ..
Имаше едно,че някакъв човек решил да си снима скачането от самолет и се приготвил и скочил и си забравил парашута и аз пак се спуках от смях,щото няма как да е вярно,как може човек с опит и т.н да си забрави парашута и да скочи от самолет?Онея щеше да зареват от мъка. И всякакви такива и ме обвиняват ,че не обичам и уважавам живота и аз сега почвам да си мисля,дали съм ку-ку ,което е напълно нормално,след като вече всеки в ку-ку,все пак живеем в ада..Все пак живеем в България * .. та,дали наистина е така ,вие имате ли нещо такова ?
всичките ми възлюбени ме обвиняват в това ,моето скъпо момиче и много я дразня заради това я слагам в любов.
Успешна седмица и стига сте чели теми ,а ходете да учите,че имате да оправяте оценки по Химия ,математика и английски.

SisiStrange
01-29-2012, 17:46
Ъм... проблемът ти не е в черния хумор. Аз обожавам черен хумор. Проблемът ти е, че твоето ич не е забавно. Нито темата, нито случките имат каква да е доза ирония, че да се посмее човек мръсно.

Sh@d0w
01-29-2012, 17:48
^Лъже не обича черен хумор, току що я тествах :D

ryyann
01-29-2012, 17:50
^ :Д ..

Не съм искал темата да е 'забавна' попринцип, сложих картинки и не знам си какво,просто защото текста е доста и щеше да се самоубиете докато го прочетете cuz youre bored /

SisiStrange
01-29-2012, 17:53
Само да отбележа, че гаврата с тарантулки не е черен хумор, тъй че никой нищо не е тествал. 8-)

Ако хората около теб до такава степен не възприемат личността ти, просто спри да се хилиш на отрязани глави пред тях. Хили си се наум.

djipsito
01-29-2012, 18:07
И аз обичам черния хумор.
Тия снимки дето ги разпространяват във фейсбук и мен ме дразнят. Бях написала, че следващия, който публикува пребито дете, ще го блокирам. Не ми е смешно тва нещо, просто е тъп начин да се покаже съчувствие. Аз лично не понасям гледката.

Колкото до измислените истории, кой как умрял и на мен са ми смешни ;р Досега не ми се е случвало обаче да ме обвинят в тва, което и теб ;р
Не обръщай внимание ;р

nepowtorima
01-29-2012, 18:20
Наистина това бебе вече стана брутално.
На последната публикация където е направен колаж от това бебе.. на няколко от снимките си личи, че това не е истинско просто. На мен ми изглежда като някоя боя.. ама иди накарай другите да ти повярват.. веднага ще ти скочат отгоре.

Аз съм почти по същия начин като теб..
Честно казано понякога ми писва от всички около мен.. като кажа нещо и сички почват да ме гледат страшно..

Просто спри да обръщаш внимание на всички ..
Опитай се да се оправиш с приятелката си ..
Няма нужда да доказваш на никой, че обичаш живота .. щом ти си го знаеш..

balu4ka
01-29-2012, 18:47
Леле,прочетох го!Чудех се ,кое с кое ще се върже просто.
Честно казано,ама никога,никога не съм си падала по черния хумор.Понякога замислил ли си се колко случайности има,действително?
Това за фейсбука,съгласна съм.Но,не знам защо вашите те приемат по такъв начин?Може би,трябва да бъдеш по-серозен. (:

kalyty
01-29-2012, 19:03
1-во момичето, щом е реагирало така или има сериозна причина(тук би трябвало да се замислиш има ли я, не е задължително ти да си виновен, може да си си изпатил понеже друг я е наранил/нервирал), или заслужава да бъде забравена
2-ро за това, че не уважаваш живота, просто го правиш по различен начин, в което няма нищо лошо, все пак всички сме различни. И ами да не ти пука, мен ме обвиняват за доста глупости по сходни причини, ама не ги слушам, защото ако започна да слушам всичко, което хората казват, трябва да си купя място в гробищата директно. Ако пък ти пука за всичко, не се смей пред тях и ако чуеш нещо подобно мисли за най-тъжният си спомен.

horacio
01-29-2012, 19:48
dafuq
нищо не разбрах
а тва с черния хумор е супер дразнещото имам един такъв тъпанар от класа, дето показваше снимки на обгоряна жена и й се подиграваше..... не е казано, че трябва съчувствие или не знам си и аз кво, но това е върха на простащината и неуважението
може и да съм те разбрала погрешно.... нз
нищо не схванах от тва дет си написал

t1nk3rb3ll
01-30-2012, 18:54
Правиш се на интересен като цяло.
Това с бебето беше наистина гадно и после лъсна истината за хиляди измамени потеребители.
Родителите ти са странни. За всичко ли си налагат мнението? О_о ("И после нашите ме навикаха,не знам кой е толкова прост да вярва,че това бебе наистина има рак и всъщност кой е толкова прост дори и да има да го споделя във фейс и да вярва на глупости ?").
И си изсипан. Я се дръж по-трезво. ;}

bloodyF
01-31-2012, 14:25
потиснат човек и смачкано самочувствие , в някои от случаите води до това, което си ти.;.
и да, нормално е да получаваш хейт от всички страни..

NomNomNom
01-31-2012, 16:14
Оценките отдавна не са в категорията на приоритетите, ще игнорирам последната част.
Иначе, имам същите "проблеми" , ако искаш ми пиши ЛС да поприказваме.

Идеята е да си мълчиш и да ги оставяш да пасат, не ги допускай до себе си и не се опитвай да им натрапваш освободеното си мислене, защото те няма да те разберат никога. Казва ти го човек, който се е опитвал да прокара идеята в различни възрастови групи , по различни начини.
Хората са се научили да живеят всеки ден без да мислят, че ще умрат, че близките им ще умрат, а повечето са сигурни , че има господ и ще се преродят.
Ако не го мислят това - ще се сринат психически.

Та, помисли от обществена гледна точка - не им нарушавай покоя , за да може да не те изритат от обществото, за да можеш да продължаваш да черпиш блага от него.

Просто си трай, за да можеш да живееш по-лесно :Д

Еднствените хора, с които мога да си говоря нормално са 2те същества, с които живея, защото започнахме да живеем заедно като бяха на 13 и след 3г. вече тотално са абсорбирали всичко негативно :Д

NomNomNom
01-31-2012, 16:20
И да, това с бебето е много интересен експеримент, на който мога да направя анализ ако не ме домързи тези дни.

Идеята е да се разгледа внушението, което ви кара да го препращате, инстинкта за съхраняване на рода, който ви кара също да изпитвате съжаление и фактът, че игнорирате рационалното - именно, че това е лъжа , и продължавате да се връзвате.

Иначе, снимките на бебето са истински, а болестта ми прилича на меланом.

Последно с един познат гаврехме друг познат, че дядо му като е болен от рак по-добре да умре, за да не пречи , или да се самоубие. Естествено, само тримата си се смяхме, а майка ми като ме чу беше О.о :Д

xoxi
01-31-2012, 16:36
NomNomNom е права.
И аз съм видяла това, което тя описва.
Моето обобщение се крие в това, че хората просто не харесват различното.
Когато всички са облечени в сиви дрехи и изведнъж се появи някой с цветовете на дъгата, ясно е какво ще им е отношението към него, нали?!