View Full Version : анален
знам, че нямам яйчници в ануса, знам, че от анален не се забременявало и тн, но адски много ме е страх, защото правих анален без предпазни мерки в ден преди овулацията ми, избърсах се малко след това, 5-10 мин. по-късно пак се избърсах, защото пак беше текло доста.. измих се и със сапун, нооо страхът почва да ме гони, защото нямам никакви симптоми на ПМС а утре трябва да ми дойде... Нямам въпроси, просто исках да го споделя защото иначе ще пукна!!!
сядаш в тоалетната и леко напъваш,всичко си излиза,после измиване и няма проблем...само не допускай да ти го изважда рязко ,че мойе да стане голяма цапаница :ДДД
DragonLady
01-30-2012, 12:09
Ако не се е стекла сперма от ануса ти към отвора на вагината, място за притеснение няма. Колкото до почистването на спермата, ти казаха как става в предният отговор.
Малко е късно де, беше преди седмица и половина... Нямам никаква представа докъде се е стичало, знам само, че през 5 мин ходих да се бърша... ;д Всъщност има ли жена която да е забременяла така? Защото от това, което проверих в интернет има само въпроси "може ли да се забременее така?" но не и отговор "аз забременях така"... Не знам, объркана съм...
Теоретично е възможно ак о се е стекла сперма и е влезнала във влагалището ти...Но според мен нищо ти няма ,ака че дишай.Ако искаш вземи и си направи тест за бременност:)
DragonLady
01-30-2012, 22:40
Малък е шанса, понеже на сперматозоидите им трябва известна скорост за да успеят да достигнат, пробият обвивката и оплодят зряла яйцеклетка. А ако не си била в овулация или 2 дни преди/след нея никъв шанс да е станало нещо.
1 ден преди нея беше... Въпреки че то 1 ден, няколко часа - няма значение настъпи ли овулация шанс има... Сапуна надявам се да избива сперматозоиди... Иначе мерси за отговорите :)
MartinWesker
01-31-2012, 07:41
Купи си тест за да ти е мирна главата. И следващия път:
сядаш в тоалетната и леко напъваш,всичко си излиза,после измиване и няма проблем...само не допускай да ти го изважда рязко ,че мойе да стане голяма цапаница :ДДД