View Full Version : Купон,Алкохол и Секс...с непознат/а?
На купон,след купон,след дискотека.......Случвало ли ви се е да си легнете с някой(някоя) непознати или с които сте се запознали преди малко.... и какво ви е мнението?
Случвало се е неведнъж и си е било екстра:)С някои сме и повтаряли и потретили...
DragonLady
01-30-2012, 11:38
Не, не са за мене тея работи.
Случвало се е, имало си е причини и не го намирам за нещо лошо. Всяко нещо с времето си.
LeprikonA
01-30-2012, 12:45
и аз така.
Случвало се е, имало си е причини и не го намирам за нещо лошо. Всяко нещо с времето си.
Именно правех го като бях на 17-18-19...
techkata
01-30-2012, 16:31
случвало ми се е и няма нищо лошо :)
mynichka
01-30-2012, 16:55
поне за засега
На купон,след купон,след дискотека.......Случвало ли ви се е да си легнете с някой(някоя) непознати или с които сте се запознали преди малко.... и какво ви е мнението?
Е нали се запознавате преди да си легнете. Иначе не се е случвало никога това нещо, в моя иначе така богат сексуален живот(богат от към фантазии, предимно вечерно време), но като повечето мъже не бих отказал.
alenceto0
01-30-2012, 18:31
Ami nz po- skoro ne no moje bi s vremeto moje i da si promenq reshenieto kakato pisaha po-gore
MartinWesker
01-31-2012, 07:33
Случвало ми се е на няколко пъти и не виждам нищо извън границите на нормалното.
BigFakeSmile
02-02-2012, 12:22
Аз съм против! Флиртувай, забавлявай се, танцувай, но не си давай така лесно тялото ;)
MartinWesker
02-02-2012, 20:19
Аз съм против! Флиртувай, забавлявай се, танцувай, но не си давай така лесно тялото ;)
Какво значи 'да си дава лесно тялото'?! Ти не го правиш заради другият, ами заради себе си, защото ти се прави секс.
Какво значи 'да си дава лесно тялото'?! Ти не го правиш заради другият, ами заради себе си, защото ти се прави секс.
именно:))) Живее се днеска,а не утре!
TrueStory
02-02-2012, 20:35
Не ми се е случвало чак да си легна с някой...стигало се е само до свалки с напълно непознати след солидно количество алкохол, но не бих осъдила някой стига да не е редовна практика.....Както казаха преди мен Веднъж се живее :)
DarkTemplar
02-02-2012, 20:54
Точно такъв сценарий не ми се е случвал, но съм правил секс за една вечер. Не е нищо особено.
Имало е доста такива изпълнения!
denis92bg
02-04-2012, 23:21
щом си свободен. не виждам конкретна причина да откажеш.. и аз съм на същото мнение.
И аз съм ''за'' неангажиращите връзки , но за сега не ми се е случвало .
paradosou
02-05-2012, 11:10
Не се е случвало, ама ше се пробва някой слънчев ден XD
Не ми се е случвало. Чак толкова много не пия. :D
psychopath
02-05-2012, 15:01
Мина ми времето за тия изпълнения...хаха
В момента имам съвсем други потребности. :)
NomNomNom
02-05-2012, 15:12
Аа, не ми се вижда яка идеята да се напия с непознат, после да се окаже канибал, да ме изяде и да ме няма.
Или просто да е бдсм и да ме пребие.
Или да е скат и да ме наака.
Или да е мутра, и да ме затвори.
Или да е наркоман, да ме надруса и да ме убие.
Или да си прави експерименти с мен в задния двор.
Сериозно, момичета - как така си лягате с непознати ?! Несигурността ви привлича ?? Защото на мен не ми е кеф да знам, че вероятността да не доживея утрешният ден се покачва с допускане на такива елементарни грешки.
Съжалявам, но смятам, че съществуването ми е по-важно от удовлетворяването на разнообразните желания на непознати.
Даже не мога да повярвам, че преди съм се чукала с хора, които слабо познавам.
Като винаги си имам сигурно и познато, защо ми е да умирам ?
Е то ако се харесате от "пръв поглед" защо да не си легнете ;) аз съм за :)
Амии не беше съвсем непознат ама беше човек с когото може би не трябваше да си лягам от етична гледна точка. Легнахме си на един купон. След това се повтори. Още сме си приятели и ще се постарая да си останем такива. Просто секс за една нощ- няма лошо в това, но не ми е навик. :)
TheBeliever
02-05-2012, 21:48
Мина ми времето за тия изпълнения...хаха
Мхм. Или поне така се чувствам към момента.
Флиртове и зарибявки с непознати - да, случвало се е. Ама чак да си легна с някого, на когото знам само името и то от 2 часа - не, мерси.
е то вие така разсъждавате но ако някои ви хареса мн няма така да го мислите в дадения момент ;) и няма да се замисляте изобщо :D
TheBeliever
02-06-2012, 08:13
е то вие така разсъждавате но ако някои ви хареса мн няма така да го мислите в дадения момент ;) и няма да се замисляте изобщо :D
Не всички са толкова лесни колкото на теб ти се иска да вярваш ;)
е не съм казал всички ;) но повечето напоследък са така :) колкото и да е лошо в даден момент :D
Не виждам нищо лошо в секса за една нощ, но с напълно непознат не ми се е случвало.
e небързаи за всеки влак си има пътници :)
thefreak
02-06-2012, 13:32
Да, не веднъж съм го правил. Секса е нищо особенно, просто тръпката е велика, нищо повече.
Случвало се е и ми допада.Принципно съм за не ангажиращите връзки.
ти все повече ме кефиш
juveteam
02-06-2012, 15:45
Ей... много е хубаво :D :) правете си кефа и това е :)