View Full Version : Малко странна тема,ама..
smile12345
01-31-2012, 14:58
Знам,че има няколко вида девствени ципи,но мисля,че не може да няма никаква дупка на нея.С една приятелка четохме една книга за момичетата и там пишеше,че с огледало може да се види девствената ципа.Та аз от любопитство реших да опитам,но като погледнах и я видях,но няма дупка на нея,смисъл изглежда няк'во като едно цяло..някой може ли да ми каже дали е нормално...Темата е адски тъпа знам,но никъде не пише за това и просто реших да видя дали ще намеря логичен отговор...[=
MaLkaTa_LaDy
01-31-2012, 16:48
Няколко вида девствени ципи?! Има отвор в ципата със сигурност, от там изтича менструалната кръв.
dream1707
01-31-2012, 17:00
И аз мяй я имам тая книга, помня, че се бях мъчила да правя нещо подобно някога ;д
MartinWesker
01-31-2012, 17:05
И аз мяй я имам тая книга, помня, че се бях мъчила да правя нещо подобно някога ;д
лол, забавно като си го представя. :Д
Иначе, като искаш отвор, кажи на някой батко да ти го направи.
Има отвори,през които изтича менструалната кръв.
FuCKkK13
01-31-2012, 17:16
^ както казаха има отвори... иначе аз това в огледалото не съм го правила ;д и сега като се замисля ми се струва невъзможно да я видя..
smile12345
01-31-2012, 17:36
Няколко вида девствени ципи?! Има отвор в ципата със сигурност, от там изтича менструалната кръв.
пръстеновиден химен,полулунен химен,сърповиден химен,решетъчен химен-тва го пише в Уикипедия xD.E много ясно,че има отвор..е добре значи нищо не съм видяла..пхахахаха...
А попронцип може ли да се види с огледало девствената ципа или не..
smile12345
01-31-2012, 17:39
еми м/у другото много приятелки са го опитвали,ама май на живо никой не говори какво е видял.. :D
ADMIRALKA14
01-31-2012, 17:58
Само като си помисля как седиш и се чекнеш пред някакво огледалце ии... :razz: :razz: :razz:
еми м/у другото много приятелки са го опитвали,ама май на живо никой не говори какво е видял.. :D
Като пробвам ще ти кажа.. :D :D
Сега сериозно.. би трябвало да се вижда, защото се намира някъде 2см навътре във влагалището.
Ако искаш може да видиш и снимки в гугъл, за да добиеш представа какво точно да търсиш вътре.
FuCKkK13
01-31-2012, 18:39
^ абе не ви ли е страх да си разтваряте екстрите,за да си видите ципата.. мен 1во ми се струва смешно и странно 2ро относно това съм доста голяма бъзла.. преди време ме бяха питали дали се самозадоволявам и аз казах не и бях изгледана ей така о.О
smile12345
01-31-2012, 18:40
Като пробвам ще ти кажа.. :D :D
Сега сериозно.. би трябвало да се вижда, защото се намира някъде 2см навътре във влагалището.
Ако искаш може да видиш и снимки в гугъл, за да добиеш представа какво точно да търсиш вътре.
+1 и според мен се вижда,ама май не е много сигурно,че при всички се вижда...пхах и ти мислиш,че ще го пробвам преди да видя в гугъл,въпроса е там,че нещо не го откривам същото :D ...
Божееее, да ви имам мерака да си гледате ципите...
^ абе не ви ли е страх да си разтваряте екстрите,за да си видите ципата.. мен 1во ми се струва смешно и странно 2ро относно това съм доста голяма бъзла.. преди време ме бяха питали дали се самозадоволявам и аз казах не и бях изгледана ей така о.О
Мен не ме е страх, но просто нямам желание да го правя. :D
Иначе снимки има колкото искаш, smile12345, порови малко. :D
DragonLady
01-31-2012, 21:58
Божееее, да ви имам мерака да си гледате ципите...
Нали ... голема работа нема що ...
Иначе има случай, при които ципата няма отвор за менструалната кръв, и се налага той да бъде направен хирургически, но това са много многооооо редки случай.
ledenakrasota
01-31-2012, 22:05
Има 3 вида химена. Останалото можеш да прочетеш в учебника по биология или да питаш госпожата. Все пак затова ходите на училище. :? Това са теми, които са вълнували някога и възрастните. С моята биоложка дори позите сме обсъждали. :D
Biskfitka
01-31-2012, 22:47
Научете се,че тази ципа,която толкова искате да видите е на входа на влагалището не на 2-5-8см :X
BallerieBendetta
01-31-2012, 22:55
Кирилицата е задължителна!
$h@d0w
djipsito
01-31-2012, 23:23
И да не са ципите, не сте ли чували, че е добре от време на време да се поглеждате с огледалце отдолу ?
Научете се,че тази ципа,която толкова искате да видите е на входа на влагалището не на 2-5-8см :X
Именно.. на входа на влагалището на около 2см. Ти под вход да не би да разбираш най-отпред.. да стои като капак на вагината ти?
smile12345
02-01-2012, 15:08
Именно.. на входа на влагалището на около 2см. Ти под вход да не би да разбираш най-отпред.. да стои като капак на вагината ти?
Сигурни ли сте,че е на 2 см,щото в учебника по биология за 6ти клас пише на 8см,а и аз като масурбирам или като нося тампони досега щях да съм я разкъсала 100 пъти,ако е съвсем на входа..
gersinkaa
02-01-2012, 15:33
Към авторката: извинявай, на колко си?
По темата-леле, значи аз не съм девствена.. ;о
Сигурни ли сте,че е на 2 см,щото в учебника по биология за 6ти клас пише на 8см,а и аз като масурбирам или като нося тампони досега щях да съм я разкъсала 100 пъти,ако е съвсем на входа..
Да, сигурна съм. Учебника не го слушай. То цялото ти влагалище е 8-10см. От тампона не можеш да разкъсаш химена, не се безпокой. Хората са го измислили.
djipsito
02-02-2012, 12:35
Има тампони за девствени..
smile12345
02-02-2012, 14:04
Към авторката: извинявай, на колко си?
По темата-леле, значи аз не съм девствена.. ;о
има ли значение на колко съм?...
smile12345
02-02-2012, 14:06
Да, сигурна съм. Учебника не го слушай. То цялото ти влагалище е 8-10см. От тампона не можеш да разкъсаш химена, не се безпокой. Хората са го измислили.
верно ли е 8-10 wtf?!...как тогава момчета с 20 сантиметрови,та и повече се побират :D
И да я разкъса с тампона к'во?! Голяма трагедия, няма що...
gersinkaa
02-02-2012, 19:17
верно ли е 8-10 wtf?!...как тогава момчета с 20 сантиметрови,та и повече се побират :D
Случайно да си чувала, че когато жената е възбудена влагалището и се разширява, така да го кажа?
smile12345
02-03-2012, 12:45
Случайно да си чувала, че когато жената е възбудена влагалището и се разширява, така да го кажа?
емии да ама пък от 10 см да стане на 30..:D..
smile12345
02-03-2012, 12:45
И да я разкъса с тампона к'во?! Голяма трагедия, няма що...
пхах нали..:D
Glam0rous
02-05-2012, 12:29
Абе вие чувате ли се какво говорите - на 8 см. Гугъл поне за вас няма ли? Ципата ви на абсолютно всичките е на входа на влагалището - на самия вход! И се вижда много лесно. В нея има отвор, различен по големина и в много случаи от там може да мине какво ли не без да разберете и усетите. Най-малкото тампон. И от него няма да си загубите девствеността, защото девственост се губи когато правиш секс, а не като просто скъсаш някак някакво парче месо, което си е загубило функцията, когато хората са започнали да ходят с бельо. И не е лошо да се попоглеждате чат-пат. Онова там не е само за да ви вкарва в шок и ужас. Важно е за здравето ви да се познавате.