PDA

View Full Version : стерилитет?

gergana7373
01-31-2012, 15:53
с моя партньор правим секс от 1 месец ,но аз имам бяло течение, което се появява между всяка менструация,не всеки месец ,но в зимните месеци го има.Обикновенно течението трае от 2 до 3 дни и когато го има пак си правим секс и то без презерватив,той започна да се оплаква от парене при уриниране,сърбеж и странна миризма,която дори след като се изкъпел продължавало да я има,при мен мен болки при самия полов акт и лека кръв,която за пръв път се получи.Отидох на лекар и тя ми каза ,че било от овулацията и било често срещано при жените,но този месец вече цяла седмица тече и с моя партньор много се притеснихме,а също така той ми каза понеже моя бивш партньор е турчин (без нападки) че при туркините имало някаква странна болест ,която при 99% от тях била разпространена ,че миришели странно и тази болест ако не се лекува може да се получи стерилитет при жената,та въпроса ми е това вярно ли е и които има информация да споделя

alenceto0
01-31-2012, 18:01
az nqmam ... --> no proveri v neta i proy4i ot tozi tvoq priqtel pove4e! Ako moje malko da ti obqsni shte e dobre za da razberesh mislq 4e nqma da e tova koeto si mislish moje da e vremenna infekciq

alekota
01-31-2012, 20:44
Леви леви и към чичо диктор и двамата !

draid
02-01-2012, 09:49
Каква е тая лекарка, дето ти казва че е нормално и е разпространено при много жени и то без да са правени каквито и да е изследвания ? Каква е тая измислена болест, дето я има само при турците ? За твоя проблем може да има милион причини, течението може както да е нормално ( в редки случай ) така и предизвикано от поне 20 инфекции на половата система. Отвате на лекар и си правите изследвания там за гъбички, ала бала тя лекарката знае. Казвате, че и 2-мата имате оплаквания, при него са се появили в последствие, за това вероятно ти си носителя, ама това няма абсолютно никакво значение. Ако не излезе нищо от тия изследвания си пускате за трипер/хламидии и т.н. и търсите причината. Няма конкретна болест която води до стерилитет, доста от инфекциите го правят при продължително ( години ) не лекуване. Научете се че в крайна сметка е хубаво да се правят тестове за ХИВ и хепатит поне, преди да се метнете да правите секс без презервативи.

gersinkaa
02-01-2012, 13:45
Това много ми прилича на гъбички. Аз имах и е много неприятно. Това, което ти е казала лекарката са някакви измишльотини! А приятеля ти направо.... нямам думи.. Болест при туркините вика...
Но има едно голямо НО... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да посетиш лекар, защото гъбичките са няколко вида и мисля, че един от тях е много коварен и може да доведе до стерилитет! Не отлагай посещението при лекар, ама не при такъв като предишния, ами такъв, който е малко по-в час с нещата! Успех!
П.С-приятеля ти също трябва да отиде на уролог, защото 100% и той ги е прихванал :)

dirtyyy
02-01-2012, 15:14
Болест при туркините :D::D:D:D:D:

Лекар. И то не твоята, а някоя друга.. и не само ти
и той!

dexx90e
02-01-2012, 18:27
ами да, всъщност и аз мисля че може би са гъбички , приятелят ми има и е със същите оплаквания , сега се лекуваме и двамата разбира се , а относно теченията и аз имам бяло течение, което ми е преди цикъл (2-3 дни ) и е много неприятно, но също ходих на лекар, изследвания и се оказа, че е нормално .. Няма инфекции, нито бактерии .Според мен не е нормално да има кръв по време на полов акт ,освен ако не ти е било за първи път

FuCKkK13
02-01-2012, 18:52
лекар.. а това за туркините за 1ви път го чувам,но няма значение ;д ... честно казано и на мен не ми се струва ''нормално'' .. най-добре отиди при друг доктор,който е добър и си е изградил име в обществото,че тая твоята кой знае от къде е хваната ;д