View Full Version : Миналото се завръща..
Ох, я аз да ви питам нещо.. Значи лице от миналото ми, наскоро се върна в живота ми, или да сме точни аз си го върнах...Без да съм го искала, просто се заговорихме и така.. И сега сме приятели, тоест извиних се за всичко казано преди, и така нататъка, в замяна получих същото.. Тъ, говорихме си и аз му казах, че в него(да, той е момче.. или по-точно 1вата ми любов) винаги, от както се познаваме съм виждала и виждам, човек на когото му е нужно да се докаже.. и от там, то пък ми отвърна, че в мен е виждал и вижда, човек който е винаги до приятелите си, беззначение те заслужават ли го или не.. И така.. с него сме имали много взимане-даване.. и много хора ме оплели покрай това.. И миналата година по това време пак се беше заформило нещо, заради което се отказах от момчето с което съм в момента ( а те бяха приятели, да подчертаем БЯХА).. Тъ въпроса ми е мислите ли, че може би той щом се държи така има нещо на ум.. Той няма приятелка.. И попринцип е човек, който просто ей така не се държи добре с човек, който го е наранил много.. и не знам какво да мисля..
Според мен,не се занимавай с него.Щом е минало,нека си остане такова.Сега,нямаш ли ново момче?Не се занимавай с глупости,дори и да иска нещо ,след като връзката е приключила значи нещо е куцало.Обърнала си нова страница.А,може би иска да си го върне или просто си мисли,че нещата може да са както преди. Не съм медиум. :3
Ами, да имам от 7месеца и неще.. даже момчето с което съм в момента и това другото момче, преди бяха приятели.. Искам да кажа 3 години бяха като братя и се скараха заради мен.. И сега съм щастлива, имам страхотна връзка, приятели... Но не знам, защо просто той винаги ми е бил слабост.. И се радвам като оцени, нещо което съм правила и правя за него..!
Ами, да имам от 7месеца и неще.. даже момчето с което съм в момента и това другото момче, преди бяха приятели.. Искам да кажа 3 години бяха като братя и се скараха заради мен.. И сега съм щастлива, имам страхотна връзка, приятели... Но не знам, защо просто той винаги ми е бил слабост.. И се радвам като оцени, нещо което съм правила и правя за него..!
Защото ,първата любов всякаш винаги оставя някакъв белег.Но,като се замислиш ,струва ли си да пропилееш хубавата си връзка заради едната слабост-която се е превърнала в минало.Правила си ,нека и така си остане.Според мен ,не е много хубаво да правиш нещо ,след като сегашният ти приятел се е скарал с най-добрият си приятел заради теб,нали ?>.<"
Cold_Tearsss
01-31-2012, 18:14
На мен ми се струва, че нещо е намислил. Ако бях на твоето място нямаше да се занимавам, но всеки сам избира.
Напълно си права! И те се скараха, защото вече веднъж избрах 1вата ми любов пред сегашния ми преятел, за което до болка съжалявам... и след период от 2-3 месеца, в който в крайна сметка не си говорих и с 2мата, по някакъв начин си върнах сегашния приятел..
Какво точно имаш в предвид.. Смисисъл като пример, ако може да ми дадеш.. ?
xXxMixXx
01-31-2012, 18:55
Колкото по-малко контакти имаш с 1вата любов, толкова по-добре. Не си създавай излишни интриги. Според мен е намислил нещо, но едва ли е това да се събере отново с теб.
Няма ли да се чувстваш по-сигурна ако си останеш със сегашния приятел и нещата си вървят както попринцип, вместо да се чудиш `какво ли може да е намислил пък сега`?
Ами точно там е работата! Аз не искам да се събирам с него, уважавам го - и то много! Искам да сме просто приятели.. И не знам, защо просто някак си ми липсваше това момче! А сега наистина съм щастлива!
Godzilla
01-31-2012, 19:18
Ами точно там е работата! Аз не искам да се събирам с него, уважавам го - и то много! Искам да сме просто приятели.. И не знам, защо просто някак си ми липсваше това момче! А сега наистина съм щастлива!
Ами щом не искаш да се събирате, просто му бъди приятелка. Щом можеш.
Но ще е хубаво ако можеш да оправиш и приятелството между настоящия ти приятел и него. Глупаво ще е да се скарат заради теб и ти да ходиш с единия, докато възобновяваш контакт с другия.
Ами щом не искаш да се събирате, просто му бъди приятелка. Щом можеш.
Но ще е хубаво ако можеш да оправиш и приятелството между настоящия ти приятел и него. Глупаво ще е да се скарат заради теб и ти да ходиш с единия, докато възобновяваш контакт с другия.
Опитвам се! Искам да кажа, сегашния ми приятел не може да му прости, заради многото лъжи, които му е наговорил спрямо мен.. искам да кажа, спрямо това което чувства към мен.. И точно за това се скараха..
thelover3
02-02-2012, 07:33
Еми приятелите трябва да умеят да си прощават, иначе... става така.
Като искаш да сте просто приятели, бъдете такива. Ако наистина не искаш нещо повече от него, не виждам проблем.
Еми приятелите трябва да умеят да си прощават, иначе... става така.
Като искаш да сте просто приятели, бъдете такива. Ако наистина не искаш нещо повече от него, не виждам проблем.
Ами всъщност, как да му покажа, че искам да съм му приятелка? Просто той се дърпа от мен, затова не знам, как въобще говоря за приятелство.. Имали смисъл за нещо повече?!
thelover3
02-04-2012, 11:01
Ами ти всъщност какво искаш от него? Просто приятелство, или нещо повече. Иначе, ако наистина го цениш като приятел(само като приятел) просто бъдете приятели. А дали има смисъл за нещо повече-само ти можеш да си отговориш на този въпрос.
Ами....според мен първата любов си остава първа и няма спор в това, но щом е бил "минало" нека си остане там.А и това е още едно доказателство , че съдбата те среща с хора от миналото по един или друг начин...
Имаше един цитат : Когато се обажда миналото , затвори му и целуни бъдещето.
Та ... според мен той нищо не е намислил щом си има и приятелка (въпреки,че на мъжете това не им пречи де) , а пък и ти си имаш приятел от 7 месеца и казваш, че си щастлива? По-хубаво от това на къде ?