Влез

View Full Version : Важен за мен въпрос ..!

angel in the sky
01-31-2012, 19:55
Здравейте форумци! :) Имам един примерен въпрос към Вас (главно към мъжката част), който е следният:
Представете си, че сте много влюбен в дадено момиче тя е всичко за Вас и сте готови на всякакви жертви за нея...Тя също е влюбена и Ви намира за подходящ за нея.Ставате двойка всичко е прекрасно, но когато се стига до интимния момент, тя Ви споделя, че има здравословен проблем (в частност херпес), но се притеснява да не Ви зарази. Как бихте реагирали Вие? Бихте ли били с нея въпреки, че има вероятност да Ви се отрази и на Вас или бихте скъсали с нея въпреки, че тя е това, което най - много искате??

granger
01-31-2012, 19:57
Да скъсаш с някогото , заради здравословен проблем е глупаво. Вярно е,че може да се заразиш,но има начини за предпазване... всеки си има глава на раменете и си решава,но това си е моето мнение :)

draid
02-01-2012, 10:52
Херпеса да не е рак, ще се подложи на лечение след като има проблем и ще се излекува.

fenasf
02-01-2012, 12:23
Това би развалило всичко.

milano2010
02-01-2012, 23:02
че той тоя херпес като го има да не е нелечим бе ти май питаш ако помолиш момчето за отсрочка дали ще изчака или ще ходи да излашка др ми ако те обича и т.н както описваш ще изчака да ти мине херпеса спокойно :D

angel in the sky
02-02-2012, 08:38
Мисълта ми не е за отсрочка. Питам дали това няма да отврати човек и да му се изпарят чувствата примерно....Затова Ви питам как бихте реагирали Вие в подобна ситуация..

MartinWesker
02-02-2012, 09:47
че той тоя херпес като го има да не е нелечим бе..

Всъщност, да - нелечимо е. Прочети това:

http://www.bb-team.org/articles/3586_herpes

Здравейте форумци! :) Имам един примерен въпрос към Вас (главно към мъжката част), който е следният:
Представете си, че сте много влюбен в дадено момиче тя е всичко за Вас и сте готови на всякакви жертви за нея...Тя също е влюбена и Ви намира за подходящ за нея.Ставате двойка всичко е прекрасно, но когато се стига до интимния момент, тя Ви споделя, че има здравословен проблем (в частност херпес), но се притеснява да не Ви зарази. Как бихте реагирали Вие? Бихте ли били с нея въпреки, че има вероятност да Ви се отрази и на Вас или бихте скъсали с нея въпреки, че тя е това, което най - много искате??

Всичко е много относително, но по-скоро бих се разделил с нея.

Plamen_Dilov
02-02-2012, 17:46
Хубав въпрос, наистина. Аз бих отговорил така: Всеки се ражда на този свят с близо 90% здрав организъм, разбира се голям е процента на хората, родени с вродени малоформации или болести по генетичен път - във връзка с това любовта е за всеки... стига тя да бъде искрена, открита, истинска и чувствата да бъдат силни. В по-близък план на отговора на въпроса: разбира се, че това ще е глупаво да се разделим, защото тя има здрав. проблем - такива проблеми се решават бързо, без да се поставят граници и бариери между чувствата и любовта.

Fermer
02-02-2012, 18:35
Според мене няма никакъв проблем.

angel in the sky
02-02-2012, 20:20
Благодаря Ви за позитивните отговори, поне ми дават малко надежда :)

LushLqsh
02-02-2012, 21:12
КАКВИ ПОДЯВОЛИТЕ СА ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ?! АКО ТЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ,ЩЕ СЕ РАЗТРЕВОЖИ ЗА ТЕБ.НЯМА ДА ТЕ ЗАЕБАВА ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Rookie
02-02-2012, 21:32
е нали херпес се лекуваше?

MartinWesker
02-03-2012, 21:03
Лекува се временно. Това е вирус, който си остава винаги в теб: може през месец да ти избива този херепес и така до края на живота ти, може и един път да се появи и повече никога да не го видиш, но вируса си е в теб. Дал съм линк - прочети го. Затова казах, че е много относително. Ситуацията, която авторката описа, за мен е невъзможна, защото за да съм влюбен толкова много, както тя го описва, трябва да е минало доста време и се предполага, че ще сме правили секс вече.

toxiic
02-03-2012, 21:26
Да скъсаш с някогото , заради здравословен проблем е глупаво! Ако се обичат толкова много колкото ти описа няма да има проблем .. :)