Влез

View Full Version : Какво е чувството?

bunbonata
01-31-2012, 21:31
Какво е чувството да си влюбен ? Аз никога не съм с влюбвала и ми е много странно, а съм на 17 години ... Имах си сериозен прител 3 години и нищо, въобще не се интересувах от него дали ще се видим или нещо подобно, дали в мен нещо е сбъкано?

D3X
01-31-2012, 21:41
Всеки човек е различен. Няма нищо сбъркано в теб, просто не знаеш какво е да си влюбена в даден човек или ти е било се тая дали искаш да си с него. :) При мен "симптомите" са следните - постоянно мислене за този човек, като го видя пулса ми се ускорява и т.н.. Ако някога имаш същите "симптоми", значи си влюбена. :p

LeprikonA
02-01-2012, 05:51
и как го определи като сериозен като дори не ти е пукало дали ще го видиш?

xoxi
02-01-2012, 08:31
и как го определи като сериозен като дори не ти е пукало дали ще го видиш?

За повечето сериозността в една връзка се крие в секса и дългото време, в което са заедно.

dimitar_ak
02-01-2012, 08:35
За повечето сериозността в една връзка се крие в секса и дългото време, в което са заедно.

Сексът изобщо не е критерий. Секс може да правиш и без да си във връзка. Просто с любим човек е по-хубав.

bunbonata
02-01-2012, 08:55
Е незнам до колко е бил сериозен, но не е било заради секса със сигурност защото го направихме едва след 1вата година.

anonymous708973
02-01-2012, 08:58
Сексът изобщо не е критерий. Секс може да правиш и без да си във връзка. Просто с любим човек е по-хубав.

Прав си, но мисля, че тя имаше предвид, че една връзка не може да бъде наречена сериозна, ако липсва физическата страна на нещата.