Влез

View Full Version : За любовта :(

bunbonata
02-01-2012, 13:34
искам да ви попитам най-искрено.. как да разбера дали той е влюбен в мен ?

по какви признаци се познава ? :)

thelover3
02-01-2012, 14:01
Дай малко повече информация. На колко си, той на колко е? Познаваш ли го? От къде го познаваш. Говорили ли сте си. Той как се държи с теб? Закачате ли се? Всеки ден ли се виждате и такива.

Axeria
02-01-2012, 14:03
Повечето момичета просто знаят дали дадено момче ги харесва. Вродено е. :D

bunbonata
02-01-2012, 15:47
Еми той е на 20, а аз на 17 не се вижадаме всеки ден понеже той е на смени на работа,а аз на училище. Еми държи се добре като се видим и всичко наред смеем се, говорим си, гушкаме се, нормалните неща изпраща ме до вкъщи даже се запозна с родитлите ми, обаче, през другото време нищо все едно не се сеща за мен .... обажда ми се един път вечер преди да заспя и това е, друго нищо ... никога не сме излизали с приятелите му макар че те всички знаят за нас , и аз незнам как да си го обясня... Да знам че ме харесва, но въпроса ми е дали ще излее нещо сериозно от тази връзка или по добре да не се задълбочавам.

TheBeliever
02-01-2012, 15:53
Държи се чудесно като сте двамата и ти се обажда за лека нощ. Какво още искаш? Не може всяка свободна минутка да е залепен за теб. Човекът си има работа, семейство, приятели, на които също трябва да отдели време.

Отпусни се, не търси драми там, където ги няма, и виж накъде ще потръгнат нещата. Няма как да предвидиш дали ще се получи нещо сериозно или не.

fluffy_^
02-01-2012, 16:11
Откога се познавате и т.н ? " мисля че се дъвжи супер :) изпраща те , обажда ти се и т.н^^ според мене изчакай да мине малко време = ) "

thelover3
02-01-2012, 16:17
Държи се чудесно като сте двамата и ти се обажда за лека нощ. Какво още искаш? Не може всяка свободна минутка да е залепен за теб. Човекът си има работа, семейство, приятели, на които също трябва да отдели време.

Отпусни се, не търси драми там, където ги няма, и виж накъде ще потръгнат нещата. Няма как да предвидиш дали ще се получи нещо сериозно или не.
Мхм, харесва те. Пробвайте и ще видиш дали ще потръгне и дали ще е нещо сериозно.

ledenakrasota
02-01-2012, 16:35
Харесва те. :) Сега е твой ред да му отвърнеш и да го потърсиш. Като толкова не ти се чака, ти му звънни и го покани да отидете на кино примерно.

Хубаво си помисли за пропуска, който правиш, защото той ти е намекнал по всякакъв начин, че те харесва, а ти все още се чудиш. :?

bunbonata
02-01-2012, 16:56
Еми познаваме се от 1 месец, но имам чувството че се притеснява от раликата в годините а тя е нищожна .. ох и аз незнам странно ми е

ledenakrasota
02-01-2012, 17:01
че се притеснява от раликата в годините а тя е нищожна

Няма такова нещо. Притеснен е, защото не му даваш никакви сигнали. Запознал те е с родителите си, ти нищо не му казваш, а седиш и се чудиш защо не излизаш с приятелите му. :D:D:D:D:D:D:D:D

ох и аз незнам странно ми е

Проблемът е в теб, а не в него. Вземи и действай! :)

anonymous708973
02-01-2012, 17:15
Между "харесвам някого", "влюбен съм в някого" и "обичам някого" има доста голяма разлика.

Не разбрах от колко време сте заедно, но е нормално в началото нещата да са по-странни, докато се напаснете един към друг. Познава се по погледа, колкото и клиширано да звучи. Когато се гледате в очите толкова дълго, че ти става неудобно и отклоняваш поглед... когато го хващаш да те гледа странно, докато правиш нещо... когато разсеяно целува ръката/челото ти, докато гледате филм.
Не е нужно да сте влюбени един в друг, за да "тръгнете". Даже е нормално да не сте, защото това идва с времето. На първо време е напълно достатъчно да се харесвате.

bunbonata
02-01-2012, 17:58
Може и така да е аз просто искамда съм сигурна , защото ако се влюбя в него и той ме зареже ще много тъпо :|

daq96
02-01-2012, 18:03
Няма как да разбереш, ако не опиташ...

thelover3
02-01-2012, 19:18
Няма как да разбереш, ако не опиташ...

+1. Какво му мислиш толкова, той те харесва, всички ти го казаха вече.