Влез

View Full Version : с маце на кафе моля някой опитен пич да помага

JJfoxxx
02-01-2012, 13:56
а ми запознах се с едно момиче в нета
разменихме си фейсбук и тн....
поканих я кафе (и казах че имам работа преди кафето – за да не изглежда нагласено ) :D
моля ви кажете за кви теми да си лафим да си говорим
колко пъти да я поканя на срещи
аз ли да платя сметката първите няколко пъти

кога да я целуна и тн и тн ???

ShtrudeL
02-01-2012, 13:59
Не й завиждам на момичето. ;>

Sh@d0w
02-01-2012, 14:04
Чакай бе вие още не сте се видяли, ти вече мислиш как да я целуваш и правиш планове за 9494320 срещи напред. Излезте първо, да видите дали ще се харесате (по-точно тя дали ще те хареса, щото ти явно вече си го направил, очевидно мислиш с пишката си), и чак тогава мисли за целуване.

Не пришпорвай нещата.

marilyn
02-01-2012, 14:09
Чакай бе вие още не сте се видяли, ти вече мислиш как да я целуваш и правиш планове за 9494320 срещи напред. Излезте първо, да видите дали ще се харесате (по-точно тя дали ще те хареса, щото ти явно вече си го направил, очевидно мислиш с пишката си), и чак тогава мисли за целуване.

Не пришпорвай нещата.

Общо взето да. Виж как ще се развият нещата и тогава си прави планове. За какво да си говорите ние няма как да ти кажем, защото не ви познаваме и не знаем какви интереси имате. Говорете си за общи неща даскало, хобита, домашни любимци...
И ти плати сметката, според мен поне първите няколко пъти момчето трябва да черпи. :) Пък и ти си я поканил все пак. :):)

MaLkaTa_LaDy
02-01-2012, 15:57
Ако не си достатъчно компетентен да говориш за политика примерно, но на момичето и харесва тази тема, недей да я подхващаш. Но иначе е много по-интересно една среща да не мине банално с разговори на "общи" теми, а да си говорите за специфичните ви интереси. Каква музика харесваш, какви филми гледаш са ми адски банални и скучни теми. Вероятно ще трябва да си споделите нещо за животите си, че да разберете какъв е оня отсреща.
В края на срещата й кажи, че си си прекарал много приятно с нея и я изпрати, ако ти позволи. Кажи й, че искаш да я видиш пак. Не я кани на друга среща още веднага. Много отчаяно изглежда.
Ти плати сметката, все пак ти я каниш.
Какъв е тоя въпрос как да я целуна? Не й се нахвърляй зверски, все едно вече не издържаш, ама как да ти обясня как да я целуваш...

П.с. Като ти чета въпросите и да е хетеросексуално момичето, аз имам по-голям шанс да я сваля от теб.

JJfoxxx
02-01-2012, 16:45
Чакам още съветии

Kinghood
02-01-2012, 20:19
Разгледай й профила във FB, обикновено хората споделят най-интригуващите ги неща там. Виж и интересите, любими филми, музика, статуси. Проучи малко погледай някой филм, чуй 2-3 песни ии просто насочвай разговора. Остави я тя да говори, но следи това, което ти казва. За целувката... като се разделяте я прегърни и я целуни по бузата примерно. Успех!

SeXyZlEkSy
02-01-2012, 22:00
Брат накарай я тя да говори за нейните интереси там музика хобита така ще я предразположиш и ще се отпусне за целувката накрая преди да се разделите задължително я целуни ако не по устата по бузата но да е така че тя да разбере че се интересуваш от нея и да и стане приятно .

alekota
02-01-2012, 22:59
Недей да говориш за себе си

anonymous708973
02-02-2012, 06:43
Недей да говориш за себе си

Глупости. Как ще го опознае?

Не плащай сметката. Не си длъжен. Нищо не й пречи да си плати сама чая/кафето/горещия шоколад.

Chovecheca
02-02-2012, 11:25
Глупости. Как ще го опознае?

Не плащай сметката. Не си длъжен. Нищо не й пречи да си плати сама чая/кафето/горещия шоколад.

Аз лично смятам, че момчето е длъжно първите няколко пъти да плати сметката..... поне аз не мога да оставя някое момиче да вади пари и да плаща...... струва ми се нередно !

Ronnan
02-02-2012, 11:45
Общо взето да. Виж как ще се развият нещата и тогава си прави планове. За какво да си говорите ние няма как да ти кажем, защото не ви познаваме и не знаем какви интереси имате. Говорете си за общи неща даскало, хобита, домашни любимци...
И ти плати сметката, според мен поне първите няколко пъти момчето трябва да черпи. :) Пък и ти си я поканил все пак. :):)

Това

+ Ако се противи, на това ти да платиш сметката, може да и кажеш че следващия път тя ще те черпи и т.н. :) a може да вмъкнеш някой лаф примерно за скъп френски ресторант следващия път :D

JJfoxxx
02-02-2012, 14:12
ммм не мога да си позволя в скъп ресторант

Pamaa
02-02-2012, 15:54
ти това за ресторанта ще го кажеш на бъзик.

bloodyF
02-02-2012, 17:01
плати сметката, дръж се като кавалер
същото го написах преди 2 дни в друга тема, четете малко де..