Влез

View Full Version : Дали има смисъл!?

ka7yy
02-01-2012, 15:14
Значи запознах се с едно момче скоро и в началото се държеше като идиот... предполагам ме е игнорирал,след време си появи интерес от негова страна но той си има гадже... около седмица се държеше добре след което спря да ми пише и да се интересува, питах го какво става и той просто каза че не трябва да се занимава с мен... каза ми че ако се срещаме трябвало да внимаваме да ни ни види някой за да каже на гаджето му...аз му казах че няма да стане! обаче наистина го харесвам и мисля че той също но нещо го спира ;ддд
всичките ми приятели са на различно мнение и затова реших да пиша тук! какво да правя според вас?

TheBeliever
02-01-2012, 15:17
"но нещо го спира"

Може би фактът, че си има приятелка? Толкова ли не останаха свободни момчета, че все по заетите тичате...

ka7yy
02-01-2012, 15:21
Но ако наистина я харесва и обича(както казва) защо продължава да се занимава с мен и да ми обръща внимание?

tItEufFf
02-01-2012, 15:22
Остави го момчето, има си приятелка, не им се бъркай в отношенията !

ka7yy
02-01-2012, 15:24
и аз това искам и спрях да му пиша 2-3 седмици но не спирам да мисля за него... и той постоянно ме провокира като ми харесва снимки и ми пише някакви коментари и т.н.!

fluffy_^
02-01-2012, 15:25
Можеби защото се опитва да се прави на "Играч" и да си има резерва -_-

TheBeliever
02-01-2012, 15:28
Това, че ти харесва снимките и ти пише коментари не означава, че иска да бъдете нещо повече от приятели.

Този фейсбук тотално ви прецаква възприятията и уменията за общуване.

ka7yy
02-01-2012, 15:28
Дали е възможно просто да чака да му пусне ?! защото няколко пъти го е намеквал

fluffy_^
02-01-2012, 15:48
Дори и да използва текущата си приятелка за сефтето.. Ти би ли искала да си с такъв човек ? които както ти каза " просто чака да му пусне " ? :)

valdesbg
02-01-2012, 16:41
Ех....само ако знаехте какво точно искате.... :)

Той си има приятелка, но иска да праска и чуждо, чуждото е съгласно и освен това няма против да му е поредното извинение за това че пича няма топки между краката. И за да пълна картинката - чуждото се чуди дали не му досажда като му позволява да е с акъл на 3 годишно.

Проблема не ти е че се занимаваш с обвързани - картинката е далеч по цветна. Съгласяваш се да те използва, да си напомпа егото че е пич и може да върти две и след това да те захвърли.

Или пък копнееш от нетърпение да си на мястото на неговата сегашна приятелка?

Щом е така... ела и при мен. Или... чакай.. аз не съм интересен щото нямам приятелка, нали? (:

Няма смисъл.

anonymous708973
02-01-2012, 17:23
Харесва те. И за разлика от писалите, няма да бъда категорична и да се правя на медиум. Никой от тук не знае ЗАЩО те иска той. Може да иска да те чука. Не, чакай, той при всички положения иска да те чука (подсъзнателно или напълно съзнателно, зависи главно от възрастта и възприятията му), въпросът е дали иска нещо повече от теб. Никой от тук не може да ти каже кое от двете е. Разчитай на интуицията си. Не му се натрапвай, но не захвърляй всякакъв контакт с него. Това, че е зает... теб какво те засяга? Ако него го засяга, ще стои настрана. Ако не... може и да се окаже, че си пасвате по-добре, отколкото той си пасва със сегашната си приятелка.

LeprikonA
02-01-2012, 17:29
е нали "нещо го спира" - въпреки всичко може и да му се намира съвест.

peace94
02-01-2012, 19:36
Мацка, пичът е леке, не се занимавай ;) И това със снимките, излез от facebook филмите. Чака другото момичето само за сефтето wtf Явно си търси занимание, вижда, че му връзваш на идиотщината, логично е да се кефи и да продължава. Имай малко женско достойнство и НЕ се занимавай :)

thelover3
02-01-2012, 20:03
и аз това искам и спрях да му пиша 2-3 седмици но не спирам да мисля за него... и той постоянно ме провокира като ми харесва снимки и ми пише някакви коментари и т.н.!

Еех, този фейсбук...
Като за начало влизай по-малко във фейсбук и прекрати всякакви конакти с него. Има си гадже-това не ти ли е достатъчно?!