View Full Version : Звучи тъпо знам... ;д
titito096
02-01-2012, 17:10
Здравейте... Вчера с приятеля ми ... бяхме легнали на леглото му и си се целувахме и по едно време се опита да си пъхне ръката ... долу сещате се, и аз го спрях. Говорили сме с него относно това че за сега не искам да правим секс даже вечерта като ми звънна и той ми го каза че е наясно с това че все още не съм готова за това и т.н колкото и банално да звучи. Бяхме се разбрали без секс ... за сега други закачки глупости и т.н да .. но секс не. И ми намекна че следващия път пак щял да го направи. Но защо след като стана ясно че не искам "секс" ? Или може да го направи без да е нужен секс? Звучи страшно тъпо знам знам, сега сигурно и за години ще ме питате ... но съм напълно сериозна. Не съм тръгнала да го правя ... нямам такива намерения. Просто искам да разбера неговите. Един вид колкото и тъпо да звучи Защо му е да си "пъха" ръцете приположение е наясно с това че няма да му "пусна"??
SisiStrange
02-01-2012, 17:16
Ъм... има палава ръчичка, орална любов и прочие без секс. Човекът може просто да иска да ти достави удоволствие без да те насилва за нищо.
На колко си?
supersonic0
02-01-2012, 17:17
Щото иска нещо, което му се ще и на всеки един нормален човек. (освен ако не е малък) :д
titito096
02-01-2012, 17:19
На 15 съм, той на 18 : )
е дай му няколко пръстчета да вкара, какъв е проблема? ще ти стане хубаво и ще ти се доправи секс ;)
Иначе и аз се чудя понякога защо момчетата допълнително си усложняват живота да са толкова близко и все пак да не могат да се осъществят докрай.. защо си го причиняват? :D
TheBeliever
02-01-2012, 17:39
Можете да си доставяте удоволствие и без да се стига до вагинален секс. Както Сиси каза - ръчички, устички.
ShtrudeL
02-01-2012, 17:46
ee де
момиче!
От една ръчичка нищо няма да ти стане, даже сама ще си го поискаш после.
И наистина... защо не искаш и от колко време сте с това момченце? И какво значи "искам да разбера намеренията му" ? Ти нямаш ли намерение да правите секс?
Едит: сега видях, че си на 15... ми хубу.
anonymous708973
02-01-2012, 17:55
А ти си против идеята той да ти прави орална любов?
Оо, моето момиче, идея си нямаш колко изпускаш. Ама хич.
Можете да си доставяте удоволствие и без да се стига до вагинален секс. Както Сиси каза - ръчички, устички.
Мда. А и който го е страх от мечки да не ходи в гората. Извинявайте, ама ква е тая връзка без секс. На 18 години е, нормално е да му се прави, да иска и тн.
Мале, не е много по темата, но като ви гледам колко упорито убеждавате едно 15 годишно момиче, че едва ли не насила трябва да изживее първите си сексуални преживявания, защото видиш ли "приятеля и бил на 18 и как по дяволите ще го държи на сухо?!?!" или пък ако не му даде "да се порови малко долу" щяло да бъде най-големия пропуск в живота и. Не че нещо, ама след някоя и друга година си ви представям как тея неща ги говорите на 15 годишните си дъщери! :D
По темата: щом не си готова, и наистина не желаеш все още да се сблъскваш с тази част от човешкия живот, просто недей, ако приятеля ти е с теб не заради секса, а заради самата теб, ще те разбере и няма да прави опити въпреки отказа ти.
BigFakeSmile
02-02-2012, 12:27
Ами има няколко варианта:
1) иска да ти достави удоволствие
2) иска да си достави удоволствие
3) и двете..
4) мисли, че ще ти хареса много и ще се съгласиш да правите секс
При всички положения, моето мнение е, че си малка за каквото и да било, което е повече от целувка :))
DragonLady
02-02-2012, 12:49
Когато си се хванала с 18 годишен не ти ли мина през акъла, че може да поиска нещо подобно от теб? Иначе това, което иска да направи той, е просто да ти достави удоволствие. И от колко време сте заедно?
titito096
02-02-2012, 13:32
Почти 4 месеца. А на него не му ли мина през акъла че се захваща с 15 годишна? На мен много неща ми минаха през акъла за които предварително говорихме,обсъдихме но пък от друга страна го разбирам на 18 е и е нормално да иска секс. Което пък не ме задължава да го направя. Както каза BigFakeSmile може би си е мислел че ако ми хареса едва ли не ще се съглася да правя секс с него. Наистина това много ме измъчва ... защото знам че и на него му е гадно но пък все още не искам да го правя и нямам намерение да го правя.
anonymous708973
02-02-2012, 18:28
Не си ли готова за секс, не си готова за връзка. Или поне за сериозна връзка, която включва повече от държане за ръчички и разговори по телефона.
newannabell
02-02-2012, 18:32
Защо нападате така момичето? Какво, ако не си готов за секс нямаш право да бъдеш обичан и да обичаш? Какво означава "като не си готова за секс не си готова за връзка"?!
Обяснихте и какво иска момчето от нея, оставете я намира. Чувствата не питат на колко години си или дали ти се е*е.
Повечето пилите сол на главите на 14-15годишни момиченца започнали да правят секс, накъде отивало това общество и така нататък, обаче изведнъж започнахте да пеете друга песен.
Според ме е важно дали ти ще си готова !..Който каквото и да ти каже , на-важно мспоред мен сои е ти да се чувстваш добре и да не ти е едва ли не ''гузно'' , че си направила нещо , за което си нямала желание!..:)
SisiStrange
02-02-2012, 18:41
Аз пък не разбирам защо задължително трябва да му пуска сега. Да му пусне, когато е готова. Дотогава нищо не им пречи да се радват на различни ласки. Какво е лошото или гадното да си доставят удоволствие и без да преминават веднага натам? Правите от мухата слон. Въобще не мисля, че е седнал да я обарва с идеята да я насилва. Особено щом е наясно, че тя още не иска секс. Според мен, просто иска да я възбуди и да и достави някакво удоволствие. Вие го изкарахте мръсник, който се възползва от деца. Уоу.
newannabell
02-02-2012, 18:49
На 18, 20, 50 ще чака, няма къде да ходи. Дори да е за просто едното баране. То пък не е задължително всяка връзка да започва със секс! Особено връзката на малко момиче, набор 96, което очевидно все още не иска да си разтваря краката наляво-надясно.
Е не честно , хора вие какво направихте ?!..Едните я убеждават да пробва ,а другите монахиня ще я правят !..Стига бе , какво толкова се здавихте !..Тя накрая сама ще си вземе правилното решение !..
Според мен един човек е готов , когато е готов !..Може да е 96 , но това не означава , че е прекалено малка или нещо такова , 16 ще прави..
newannabell
02-02-2012, 18:59
Откога промениха значението на "той ще почака" на "тя ще става монахиня" ? :D
Мда. А и който го е страх от мечки да не ходи в гората. Извинявайте, ама ква е тая връзка без секс. На 18 години е, нормално е да му се прави, да иска и тн.
Той е на 18 разбирам го на каква будала е да иска секс от 15 годишно момиче , което още незнае къде се намира ...
Ако държи той на тебе и ти на него поговорете кажи му ,че още нямаш намерения ако не му отърва да си намери друга :)