View Full Version : Eucerin
Какви продукти сте ползвали? Доволни ли сте? Аз се интересувам от слънцезащитната им серия за лице и от продуктите им за мазна кожа.
Аз съм ползвала само шампоан :) много бях доволна ама на всеки 2-3 седмици не мога да давам по 20-25 лева за шампоан
PullMeCloser
02-01-2012, 20:23
Ползвала съм прекрасен интимен гел на марката, в момента крема ми за лице е пак на Eucerin, лосион за тяло също съм имала. Ползвала съм и други кремове за лице, тоник и почистващ гел. И душ гел май...не съм убедена.А, и слънцезащитни продукти, разбира се, как можах да забравя. Всичко е повече от прекрасно.
brutaLxxbunny
02-01-2012, 20:55
Ползвала съм измиващият им гел за мазна кожа и е уникален! :) В бъдеще сигурно ще пробвам и други неща на Юсерин.
Доволна съм от марката,ползвала съм слънцезащитни продукти.Сега използвам един крем за лице.
Тъй като аз имам акне реших да отида на дерматолог,защото сама така и не улучих правилния продукт,който да ми помогне.Дерматоложката ми изписа 3 продукта на Eucerin за който дадох 66 лв. и абсолютно никакво действие.Даже по зле стана,започнаха да ми излизат повече папки,но бяха някак си по малки,но пък и много на брой.Аз определено не съм доволна но се пак си е до различен тип кожа.На едни действа на други не....
alijutt8
02-15-2012, 05:27
sounds good to me
will come back and leave further comments
strawberry88
02-15-2012, 14:29
Ползвала съм ексфолианта,измиващия гел и тоника за мазна кожа,оволна съм с изключение на тоника :( .
Искам също да пробвам слънцезащитните продукти за тяло и лице...
:)