Влез

View Full Version : Дали е бременна?

iammachine
02-01-2012, 20:38
Днес с приятелката ми правихме секс без презерватив (не ни е за пръв път). Всичко беше нормално овлажнители, всичко, но след около 40-50 мин. тя каза, че много я боляло, особено като влиза, изкарах си пенисът от вагината, а по него имаше около 2-сантиметрова лентичка бял секрет, който приличаше на сперма. Обясних на приятелката ми, че не съм свършвал, а тя каза, че това най-вероятно е течение. Течението и текло до вчера, но каза, че може би било останало нещо. Моля давайте съвети и мнения (без коментари относно това,че не го правим с презерватив). Пропуснах да кажа, че менструацията и свърши преди около седмица.

Скорпионка
02-01-2012, 20:46
Този секрет се нарича предеакулационна течност.Има шанс да забременее ама е минимален.След 14 дни да си направи тест за бременност да и е мирна главицата.Друг път като го правите да използвате презерватив за по сигурно.Колкото до бялото течение нека иде на гинеколог за по сигурно.

iammachine
02-01-2012, 20:50
Не беше предеякулационна течност-бяло, непрозрачно и сравнително гъсто.

DragonLady
02-01-2012, 20:52
Този секрет се нарича предеакулационна течност.Има шанс да забременее ама е минимален.След 14 дни да си направи тест за бременност да и е мирна главицата.Друг път като го правите да използвате презерватив за по сигурно.Колкото до бялото течение нека иде на гинеколог за по сигурно.

Грешиш!!! Предеякулационната течност е безцветна. Щом не си свършил в нея, шанса да е станал фала е малък ... Но все пак и кажи да си сметне овулацията, а ако желае след 14 дни от акта - тест за бременност. Това бялото, което описваш е било от нея, така че споко не е сперма.

Скорпионка
02-01-2012, 20:53
Както казва DragonLady е от нея.

Скорпионка
02-01-2012, 20:54
Грешиш!!! Предеякулационната течност е безцветна. Щом не си свършил в нея, шанса да е станал фала е малък ... Но все пак и кажи да си сметне овулацията, а ако желае след 14 дни от акта - тест за бременност. Това бялото, което описваш е било от нея, така че споко не е сперма.

Вярно,че бъркам права си мацка.