Влез

View Full Version : Дилема..?

Rad00oo
02-01-2012, 20:05
Здравейте,съфорумници имам една дилема за решаване...имам си приятелка от 1 месец вече ии нашитее все още не знаят и не знаят заради това че някой приятели ми казват:абее ти луд ли си по добре да не знаят.. други ме съветват да кажа и незнам какво да правя то ще се разбере естествено ноо не знам какво е по добре да направя..а между другото искам да я изненадам за 14ти февруари и искам да е нещо по нестандартно...и за това ще ми трябват пари аа парите и аз изкаравам но са на периоди..на 16 съм и искам сериозни отговори...Благодаря предварително!!! :)

SisiStrange
02-01-2012, 20:11
Не е нужно да водиш специален разговор. Просто я вметни в някоя тема по време на вечеря. No big deal. Те ще вдигнат вежди вероятно и ще се подхилкват, ще ти зададат 1-2 въпроса и това е.

Rad00oo
02-01-2012, 20:20
Благодаря за отговора други има ли :)

xXxMixXx
02-01-2012, 20:46
Не е нужно да водиш специален разговор. Просто я вметни в някоя тема по време на вечеря. No big deal. Те ще вдигнат вежди вероятно и ще се подхилкват, ще ти зададат 1-2 въпроса и това е.

+1
И успех, едва ли вашите ще ти кажат нещо кой знае какво :D

thelover3
02-02-2012, 16:07
Просто им кажи. Не е толкова сложно. +това си достатъчно голям за приятелка, така че не виждам проблем.

Dying
02-02-2012, 18:10
Момче ти си на 16, съвсем нормално е да си имаш приятелка.. Кажи на вашите, дори може да ги запознаеш - повярвай ми, така ще е най-добре за всички ви!