Влез

View Full Version : Посъветвайте ме!

ShadyStyle
02-02-2012, 15:35
Здравейте, имам няколко простички въпроса и искам да ме посъветвате кое е по-добре. Първо да кажа, че тренирам футбол 179см 65 кг, 97ма година съм т.е. тая година правя 15. Тренировки имам всеки ден. До скоро нямах никакви плочки, само плосък корем. От 1 месец правя в нас коремни преси или по-точно това - http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 и ето резултата - http://prikachi.com/images/180/4344180W.jpg . Въпросът ми е - кое е по-добре: да правя по 100 коремни или да правя тези упражнения. Ако можете ми дайте някои, които вие смятате, че вършат повече работа. Искам да попитам и за храненето какви храни трябва да избягвам или какви трябва да ям? Научих, че трябвало да пия много вода, това вярно ли е? Също така смятам, че съм още малък да си правя специални програми за хранене и прочие или греша? Ще съм благодарен ако някой опитен ме посъветва, много ще ми е от полза! :)

ПП; забравих да кажа-ако ще препоръчвате упражнения, нека да са в домашни условия, защото нямам никакво време да ходя на фитнес...

awerw
02-02-2012, 16:01
прави упражненията за корем с тежести, ако имаш гиричка, зад врата и правиш коремни, за храните почти всеки трябва да знае, избягваш пържено, и всякакви сладки,

ShadyStyle
02-02-2012, 16:06
Колко кг трябва да е гиричката г/д ? Ии кое е по-добре много коремни или тия 8 minutes abs workout ?

awerw
02-02-2012, 16:13
гирата колкото можеш толкова с 10-15 кила ако можеш, ако можеш и с повече.... да ти кажа на мен коремните май ми донесоха по-голям ефект...

ShadyStyle
02-02-2012, 16:20
А колко серии по-колко?

realpain
02-02-2012, 16:26
слушай сега яж каквото ти падне абсолютовно каквото ти падне малък си за диети пърженото е вредно да но то кое е полезно в днешно време освен да изяла като конете да паса трева навън яж сега като мине 18 ше му мислиш за храните иначе за упражненията за горе всички ако тичаш много както казваш че си футболист и ако мислиш да се занимаваш сериозн о ще почнеш да правиш и по 2 тренировки на ден на подготовката за мачовете ще ви скъсат гъза от тичане плочки неизбежно ще имаш тея упражнения не са фактор за плочки а за здрава преса

awerw
02-02-2012, 16:36
слушай сега яж каквото ти падне абсолютовно каквото ти падне

чак пък абсолютно всичко.....

иначе 3 серийки или може и 5, но не прекалявай...

ShadyStyle
02-03-2012, 19:51
5 серии по 15 повторения добре ли е?

awerw
02-04-2012, 05:33
ами ако правиш само корема, няма проблем..