View Full Version : искам съвет така да се каже
south_side
02-02-2012, 21:10
Добър вечер! значи с едно момиче сме от известно време така да се каже при нас беше любов от пръв поглед и така се получи че в последните два дни ни остава много малко да го направим, но все се случва нещо, а тя е девственна, аз бях преди с едно момиче но .. там беше мн различно тогава като цяло не ми пукаше за онази връзка и не гледах да бъда внимателен, а сега искам да попитам горе долу при първия и път как горе долу да се държа и какво да правя.. (:
Просто бъди нежен и внимателен! Това е нейният първи път,направи го незабравим. Следи внимателно реакциите по време на секса. Давай го по-бавно. А преди това има ли ли сте по-интимни преживявания-лизане,пръстчета..?
Просто гледай да я предразположиш, има много такива теми, авторе, едно и също пишем всеки път в тях. Бъди нежен и внимателен, отдели време на любовната игра, постарай се никой да не ви притеснява и ползвайте презерватив. :)
DragonLady
02-03-2012, 12:56
Просто гледай да я предразположиш, има много такива теми, авторе, едно и също пишем всеки път в тях. Бъди нежен и внимателен, отдели време на любовната игра, постарай се никой да не ви притеснява и ползвайте презерватив. :)
+1 ( шибаните 10 букви )
necrophiliaa
02-03-2012, 14:22
Момче гледай да е по - внимателно 1вия път ! НЕЖНО но гледай да си нежен само докато свикне , защото после тя ще има чувството едва ли не , че прави секс с момиченце .. затова след време (когато свикне) бъди по-груб и естествено с презерватив ! - В никакъв случай не я навивай без ( не е хубаво да се рискува ) ...
Първо - много нежно. Бараш я, казваш й че е красива, говориш колко много ти харесват отделни части от тялото й, докато ги бараш. Съвсем леко си слагаш ръката си отдолу и започваш да я масажираш. Целуваш я по устата и врата. Така доста време. Това ще й подейства отпускащо и възбуждащо. След като е спокойна, доколкото една девственица може да бъде спокойна, леко й го докосваш до влагалището и клитора. Ако се притесни, спираш и продължаваш с миналите стъпки. После пак правиш това с оная ти работа. Накрая, като вече не я е страх да й го търкаш, намираш точното място и го набутваш целия, без да я предупреждаваш за намеренията си предварително. Ще боли, ще скимти, но това за мен е най-добрият начин. Тва е като да махаш лепенка от рана. Ако го правиш бавно, те боли много, но изведнъж е най-добре. Влезе ли веднъж, нататък е лесно, макар че може да те овика малко. Ще й мине. По-добър вариант е, отколкото при всяко нейно изохкване ти да се панираш и да се притесняваш заедно с нея и след това да ти спадне. Шансът да я отвориш от първия път с тоя метод, който ти казах е доста по-голям.
ShtrudeL
02-04-2012, 00:23
ее де! Поста ти звучи добре във втората си част, ако момичето не е девствено! Супер грубото пък ще е да й го набута изведнъж. :>
По-добре първо с пръстчета, пък после може и самичка да си го поиска. Не всички девствени са страхливи. :>
И наистина би било тъпо да й остави гаден спомен.
Един път боли, после знаеш. По-лош спомен ще е да е имала 4-5 неуспешни опита, отколкото един път да усети болката. Ще боли при всички случаи, то е ясно.
anonymous708973
02-04-2012, 07:55
и го набутваш целия, без да я предупреждаваш за намеренията си предварително.
И да предупреждава, и да не предупреждава - все тая, тя ще се дръпне нагоре.
И да предупреждава, и да не предупреждава - все тая, тя ще се дръпне нагоре.
Ше дърпа, къде ше дърпа, бе? За какво са ти тия ръце? За да хванеш стабилно, за да не шава много.
anonymous708973
02-04-2012, 09:01
Ммм, не знам, обикновено мен ме хващат :)