Влез

View Full Version : Бившото ми гадже с моя най-добър приятел ! Полудял :@

Fermer
02-02-2012, 20:55
Доста потресаваща случка и не съм си мислил ,че може да стане! :Х
Значи историята е такава : Преди 1 месец скъсах с бившата ми приятелка (на 17 год. съм да няма въпроси "Ти на колко си ? и т.н" ) преживях го доста тежко бяхме заедно от 2 години и изпитвах огромни чувства към нея .. не бях я виждал от деня в който скъсахме и не исках да я виждам бях се заключил сам в себе си и не исках да виждам никой ходя супер рядко на училище да не я виждам но днеска вече не знам какво стана но просто полудях :

С приятеля ми си говорим и обърнахме темата за моята бивша приятелката и той вика "А ти знаеш ли аз си имам нова приятелка похвалих ли ти се и така накрая се стигна да излезнем да пием по 1 кафе той с приятелката му и аз " е добре съгласих се но какво да видя (бившото ми гадже с най-добрият ми приятел) полудях добре приех го . Седнахме и те започнаха да се натискат пред мене станах платих си сметката и си тръгнах накрая получих над 20 съобщения ,че моя приятел много Съжалява не е знаел какво съм преживял и т.н и не е знаел ,че ще го приема така ...

Според вас това нормално ли е според мен НЕ! Той си прави шега с мен като се има предвид ,че знае в какво състояние изпаднах след раздялата с нея и сега ми се натиска с бившата ми пред мен и ми се смее идиотско ! :@

TheBeliever
02-02-2012, 21:06
Предлагам ти да си преразгледаш критериите за "приятел".

Godzilla
02-02-2012, 21:18
Аз щях да им бия по един шамар и на двамата, да ги наредя и да си замина.
Нищо не заслужават. И двамата.

Dying
02-02-2012, 21:23
Ох как ми се набива на очи правописа на 17 годишно момче.. Тъ, по темата.. ами миналата година преживях същото, обаче с най-добрата ми приятелка.. Опитах се да простя - не можах.. и ти няма да можеш.. намери си нов човек - този вече, не е надежден..

LushLqsh
02-02-2012, 21:26
Ток вече не ти е приятел,а тя вече не съществува за теб :) Намери друга среда..но не пълна с ПРЕДАТЕЛИ ;)

SisiStrange
02-02-2012, 21:29
Ти по какво си си го избирал този за близък човек?
Ужас... Мислех, че тези изпълнения ги няма много много в мъжката природа, но явно се лъжа.

Fermer
02-02-2012, 21:37
Ох как ми се набива на очи правописа на 17 годишно момче.. Тъ, по темата.. ами миналата година преживях същото, обаче с най-добрата ми приятелка.. Опитах се да простя - не можах.. и ти няма да можеш.. намери си нов човек - този вече, не е надежден..

Не разбрах какво ми е на правописа. :)
Да това е решението да си намеря нов човек наистина те 2-мата вече за мен не са надеждни.

Dying
02-02-2012, 21:40
Не разбрах какво ми е на правописа. :)
Да това е решението да си намеря нов човек наистина те 2-мата вече за мен не са надеждни.

Ще ти дам пример за правописа - Не знам се пиша отделно..

Нали знаеш, колко ще ти е трудно?! Нови хора, не се намират лесно, а да не говорим, колко ще ти е трудно да се довериш след като вече веднъж си предаден от най-близките си..

Rookie
02-02-2012, 21:41
Пич, бих го счупил от бой този :) Намери си нов приятел, щом е толкова долен, не заслужава и да го поглеждаш ;)

Fermer
02-02-2012, 21:41
Ще ти дам пример за правописа - Не знам се пиша отделно..

Нали знаеш, колко ще ти е трудно?! Нови хора, не се намират лесно, а да не говорим, колко ще ти е трудно да се довериш след като вече веднъж си предаден от най-близките си..

И без приятели съм добре по-добре без приятели отколкото някой отново да ми го вкара ....
За правописа знам как се пише но просто не обръщам голямо внимание по форумите и т.н как пиша ;)

fluffy_^
02-02-2012, 21:50
И без приятели съм добре по-добре без приятели отколкото някой отново да ми го вкара ....
За правописа знам как се пише но просто не обръщам голямо внимание по форумите и т.н как пиша ;)

Аз не бих употребил думатаа "приятел" когато говориш за този човек вече :) незнам но ми звучи на използвач ^^

Dying
02-02-2012, 22:01

На дали си по-добре!..

antineutral
02-02-2012, 22:01
Малко не разбрах от цялата история той/тя знаели ли са, че се захващат помежду си, след като ти си намесен? Ако не - можеш да им дадеш някакъв шанс като хора в живота ти. Ако да...

therealwhitenigga
02-02-2012, 22:10
@Fermer

kill 'em

Fermer
02-02-2012, 22:11
Еми да кофти е без приятели но не искам вече никой да допусна като този мой "приятел" , които днеска ме разби тотално още незнам дали е истина ....

valdesbg
02-02-2012, 22:16
Абсолютно нормално. Тва че ти си шморц, си е твой проблем.

Що се горещите толкова не виждам. Преразгледайте си критериите за вселената, приятелите са си съвсем наред.

В любовта и войната правила няма. И всичко е позволено.

Dying
02-02-2012, 22:17
Виж пич, знам колко е лесно да се каже, и колко трудно да се изпълни, но да седиш тук и да обменяш опит е малко глупаво, като и двамата знаем, че сега ще ти налеем главата с един куп съвети, а утре ти пак ще си правиш каквото и знаеш..!

Fermer
02-02-2012, 22:19
При мене каквото се каже се изпълнява ;)

Rookie
02-02-2012, 22:29

Що се горещите толкова не виждам. Преразгледайте си критериите за вселената, приятелите са си съвсем наред.

Кое му е наред на приятеля му? Че му забива нож в гърба ли!?

fluffy_^
02-02-2012, 23:02

Имам чувството че си някакъв уникално тъп бе брат ! Ем дай си гаджето,жената насам после ще ти я върнем нали всичко е позволено :) trolololololol

ICanSeeTheFireBurning
02-02-2012, 23:26

И аз мислех да кажа същото, като видях заглавието, но след като прочетох целия пост, поразмислих. Да, човек не избира в кого да се влюби, обаче да се натискат пред него определено никак не е било най-тактичният приятелски жест.

Значи, авторе, за тоя твой приятел мога само да кажа, че е много тъп. Щото или трябва да е много тъп, или да е уникално злобен, че да направи такава простотия. Съдейки по факта, че е тръгнал да ти се извинява, мисля, че е първото. А помежду другото, като не ходиш на даскало, как мислиш да завършиш годината? Заслужава ли си заради няк'ва патка да си развалиш дипломата?

svetlidim
02-02-2012, 23:52
Според мен всичко си е нарочно направено. Най-добрия ти приятел за 2 години би трябвало да знае с коя ходиш и обратно, гаджето ти за 2 години връзка, би трябвало да е знае кой ти е най-добрия приятел. Постъпката и на 2мата е адски нахална и грозна и в такива моменти игнора е най-доброто решение. :)

Seattle
02-03-2012, 00:15
Кви приятели има в днешно време... Кат не си го наритал на място, пак добре.

ПС.

Това е може би най-тъпото нещо което съм виждал написано от теб.

fenkaaa
02-03-2012, 01:31
Къв приятел бе човек,ти добре ли си?! Един приятел никога не би постъпил по тоя начин ..

anonymous708973
02-03-2012, 06:05
Два въпроса.

Първо, как за две години най-добрият ти приятел не е виждал момичето, с което излизаш? Или ако я е виждал, кви са тия тъпотии - "Имам нова приятелка" вместо да си намери топките и да каже "Излизам с бившата ти".
И второ, попринцип не е чак такава трагедия да ходи с бившата ти, въпреки че няма да може да излизате тримата, обаче... с това натискане пред теб... не знам как наричаш такъв човек "най-добър приятел".

valdesbg
02-03-2012, 07:02
Айде ся ми обяснете драги многознайковци защо да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е чааааак такова предателство? Предвид че тя е свободна, той е свободен - друго пречещо не виждам. Бариерата че не бива да се ходи с бивши на приятели е уникално глупава и промивка на мозъци.

Слушам - що да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е предателство? (който ще пита - да, случвало ми се е. С пича си поддържаме същите отношения както преди, така и след)

Също - тва с натискането пак си е ваша измислица. Кво значение има с кого ще се натиска пред вас? Или аз живея в някакъв паралелен свят, в който приятелството не пречи на любовта или съм заобиколен от шайка захарни човечета....

lisi4ety
02-03-2012, 07:10

Определено. Това ако е приятел..
Естествено, че не е нормално..

Godzilla
02-03-2012, 09:12

Айде ся ми обяснете драги многознайковци защо да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е чааааак такова предателство? Предвид че тя е свободна, той е свободен - друго пречещо не виждам. Бариерата че не бива да се ходи с бивши на приятели е уникално глупава и промивка на мозъци.

Слушам - що да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е предателство? (който ще пита - да, случвало ми се е. С пича си поддържаме същите отношения както преди, така и след)

Също - тва с натискането пак си е ваша измислица. Кво значение има с кого ще се натиска пред вас? Или аз живея в някакъв паралелен свят, в който приятелството не пречи на любовта или съм заобиколен от шайка захарни човечета....

Четейки тия мнения, започвам да се съмнявам в зрението си.
Бива ли такава простотия да напишеш?

Ти само "ходене с бившата" ли виждаш в тая история? И каква ти "любов"? След 4-5 месеца тая връзка няма да я има.

Да си ходят колкото си искат, но да не го правят показно пред него, при положение, че и двамата (най-вече "приятеля") знае моментното положение на "приятеля" си.

Това е като да ти изкарат апандисита, да седиш на хоспитализация 2 седмици докато зарастне раната, а аз да дойда на края на тия 2 седмици, да си изкарам нокторезачката и да ти изрежа шевовете, за да може пак да зейне.

Замисляш ли се изобщо докато пишеш или просто искаш да се изкараш "Алфа/различен/бунтар" чрез мненията си?

На тоя твоя приятел дето се търка в бившата ти, сподели ли му през сълзи как да я задоволява? Готино ли ще ти е да слушаш как си прекарват времето заедно. И то по-малко от месец след като се е разделила с теб.

Niakoitam
02-03-2012, 10:04
valdesbg тези изказвания бяха малко...не особено на място. Да, ти може и да си имал такава история,да те са разделени и свободни вече и нищо ама абсолютно нищо не им пречи да си ходят с когото си искат,но явно ти не си усещал другата страна за да разбереш колко гадна може да е една такава постъпка особено пък с показността направена от един приятел.Някога едно момиче ми харесваше и имаше нещо като игра.Явно беше несподелено,защото нищо не се получи.Спомням си обаче как докато се бъзикахме в коридора на училището ни започна да сяда и да се отърква в един мой съчуеник,който седеше на един стол.Той малко женкарче си го караше, но пък се уважахме и знаех че не я харесва.Въпреки това ми стана малко...пък и повече гадничко и после го избъзиках, а той въпреки че не беше виновен с абсолютно нищо ми се извини,защото знаеше историята и знаеше че я харесвам.Така че едни неща гледани от един ъгъл,от друг ъгъл са малко по различни.Можело е този негово приятел да мине и без натискането пред него поне в началото.Това хвалене ли е какво? Един вид виж ме аз съм по-добър от теб.Приятелката ти те заряза, а сега е с мен и си я шибам и обарвам,когато ми е кеф...

BuBzzz
02-03-2012, 10:27
Махай го този бе !! Ако ти беше истински приятел никога нямаше да тръгне с бившата ти

fluffy_^
02-03-2012, 10:34

Та той я обича едва ли му е приятно да я гледа с друг.. тва че в твоят случей ти е било все тая и не си бил влюбен в момичето не означава че при него е така :) ..

Starless
02-03-2012, 10:42
И съм съгласна с мненията ви, и не толкова...
И според мен не е такъв грях да тръгнеш с бившата/бившия на приятеля/приятелката си.. Друг е въпроса, че те са искали един вид да ти се подиграят.. Приятелят ти в никакъв случай не го оправдавам, предполага се, че е знаел, че си ходил с нея и че трудно си преживял раздялата, би трябвало да ти каже, че излиза с нея поне, а не да ти го сервира в последния момент... Иначе аз се поставям на нейно място - харесвам някого, ходя с него.. след време късаме.. харесвам си приятеля му (друг е въпроса, че хората са казали "Жената на приятеля ми за мен не е жена.." ама това е друг въпрос) и не мога да тръгна с него, защото бих могла да нараня бившия си.. Някак си не ми се струва нормално, при положение, че вече няма нищо между нас...

Josefinne
02-03-2012, 10:56
Добре, аз пък гледам нещата от тяхната гледна точка. До колкото знам момчетата хич не си показват, като ги боли, особено за момиче. Сигурно авторът на темата е разправял два месеца как няма никакви чувства към бившата си, как тя е една курва и парцал и не го интересува какво се случва повече с нея. И изведнъж, когато тя си е намерила друг човек, макар и в лицето на неговия най-добър приятел - той е предател, той е нещастник, как може?! Въобще, пич, като си се затворил сам в себе си и не си казал на никой какво ти е - защо очакваш някой да те съжали, някой да те разбере. Прав си, че не е било никак зле , преди да тръгнат, да го обсъдят с теб и най-вече твоят приятел да помисли как ще се почувстваш ти. Не са го направили и това им е грешката. Обаче в крайна сметка, ако ти не си искал да късаш с това момиче, проблемът си е твой. Не можеш да забраняваш на хората да си бъдат заедно, щом си се обичат. Според мен дори е готино, че са ти казали веднага, а не да го крият от теб сумати време.

Starless
02-03-2012, 11:10
^Подкрепям. Грешката им е начина, по който са ти казали, а не това, че са заедно.

Rookie
02-03-2012, 14:47

Уникални глупости пишеш, това че ти си някакъв по-странен, не означава, че и другите са като теб!

valdesbg
02-03-2012, 15:11
Годзила - да. Не виждам нищо друго. Бил съм с въпросната девойак Х време, разделили сме се по някаква причина. От там нататък - всеки е свободен да прави това, което сметне за добре. Тя не ми е длъжна, и аз не съм и длъжен. Не се опитвай да намесващ етичните норми, досещаници и подобни. Не може и не бива да се съобразяваш с някой когато става въпрос за собственото ти щастие. Ако ми е чааак толкова гадно да я гледам с някой, просто няма дса сиобщувам с нея. това си е мой проблем обаче. Щото представи си че съм някакъв романтик с крехка психика. И кво - девойката трябва да ми вее с перо ли докато реша да се съвзема някога? Да ходи на пръсти около мен? Айде няма нужда.

Относно моя приятел и бившата ми - нямал съм никакви лоши чувства към никой от тях. Щастливи са били заедно, с мен не се е получило това е което е имало значение. Всичко друго са някви шибани неща, които хората си мислят че имат право да изискват или поне да очакват че другите ще направят.

Както казах - всеки си гони щастието. И не бива да се сърдя ако с мен не се получи а с Пенчо се получи. Тва ми напомня на детската случка "Няма да се криеш зад оня храст, щото това си е моя храст" или "Тая катерушка си е моя и ти няма да се качваш на нея".

Явно съм заобиколен от захарни човечета, които си мислят че имат право да очакват/забраняват/изискват някакви неща от другите хора само защото въпросните човечета са ги вдигнали в някакъв чин. Грешка и пак грешка - ако ти не си достатъчно добър в нещо защо аз да не мога да опитам? Егоцентризъм, мания за величие?

Флъфи - хубу като я обича, ама налис е сещаш че всичко е приключило. От там нататък той няма какво да иска от нея. Безпредметно е.

Мен не се опитвай да ме анализираш. Просто не ти се получава.

Някой там - бил съм само от страната на зарязания. Тва че не ми е било гадно критерий ли е за това какви чувства съм имал? Толкова ли е трудно по дяволите да приемеш случващото се и да се нагодиш към това, което вече не можеш да промениш, а не да робуваш на стари лаври?

Godzilla
02-03-2012, 15:34
Годзила - да. Не виждам нищо друго. Бил съм с въпросната девойак Х време, разделили сме се по някаква причина. От там нататък - всеки е свободен да прави това, което сметне за добре. Тя не ми е длъжна, и аз не съм и длъжен. Не се опитвай да намесващ етичните норми, досещаници и подобни. Не може и не бива да се съобразяваш с някой когато става въпрос за собственото ти щастие. Ако ми е чааак толкова гадно да я гледам с някой, просто няма дса сиобщувам с нея. това си е мой проблем обаче. Щото представи си че съм някакъв романтик с крехка психика. И кво - девойката трябва да ми вее с перо ли докато реша да се съвзема някога? Да ходи на пръсти около мен? Айде няма нужда.

Говорим за държанието им. Не говорим за това, че са заедно. Нека са си заедно като се искат, но да не се опитват да му го навират в лицето по тоя грозен и жалък начин.

Canis_Dirus
02-03-2012, 15:37

Защото Bro Code, мъжка солидарност и тн. Защото жената не е кола, телефон или каквато и да е друга вещ, за да я дадеш на някого. Защото никой истински мъж не би си задавал този въпрос спрямо бившата на приятел. Причина е, че мъжете не си споделяме чувствата и никой мъж не би рискувал да развали едно истинско приятелство заради увлечение по жена.

Естествено това може да го разбере само някой, който знае какво е истинското мъжко приятелство и е делил с приятелите си от най-лошото до най-доброто.
Точно тези хора знаят, кое се дели и кое не.

Bomber
02-03-2012, 15:50
Мисля че твоя приятел не е знаел че въпросното момиче е твоята бивша,ама чак да ти навират в лицето как се натискат това е вече прекалено.Подбирай си приятелите по-добре

thelover3
02-03-2012, 16:25

Аз също. Ужас как може да се държи така с тебе. Прото повече не се занимавай и с двамата.

SisiStrange
02-03-2012, 16:31
Защото Bro Code, мъжка солидарност и тн. Защото жената не е кола, телефон или каквато и да е друга вещ, за да я дадеш на някого. Защото никой истински мъж не би си задавал този въпрос спрямо бившата на приятел. Причина е, че мъжете не си споделяме чувствата и никой мъж не би рискувал да развали едно истинско приятелство заради увлечение по жена.

Естествено това може да го разбере само някой, който знае какво е истинското мъжко приятелство и е делил с приятелите си от най-лошото до най-доброто.
Точно тези хора знаят, кое се дели и кое не.
Много правилно.

Ако няма никакви граници, за какво приятелство въобще говорим? Не говоря за морал, етика и бла бла. Става дума за човещинка и нещо, наречено разбиране. Ти не можеш да си най-добър приятел с някого и до толкова да не ти пука за неговото състояние, че чак да му навираш всичко по този начин. Айде, нека са толкова щастливи двамата (нещо, в което аз лично не вярвам с тези жалки демонстрации), но това ли е начинът да се отнесеш с наранен човек? Наранен човек, който уж ти е близък. Грозна картинка е това.

По тази логика (всеки си гони щастието) утре най-добрия ми приятел ще спечели от тотото, аз ще му бръкна в джоба, ще му открадна парите и ще замина на Хаваите. Ама той няма да се сърди. Нали сме приятели все пак и не си дължим нищо един на друг.

tedito1333
02-03-2012, 17:07
Tozi ako ti beshe priqtel nikoga nqmashe da ti napravi takova neshto.Naistina si pomisli kak iskash da promenish neshtata okolo sebe si...Az sushto sum minala prez tova i nai-dobroto reshenie e da namerish novi hora s koito da izlizash...

tedito1333
02-03-2012, 17:11
Tova che e s bivshata my ne e problema a tova che e znael za negovite chyvstva kum neq..

bloodyF
02-03-2012, 17:12

абсолютно..
слагате всеки, който познавате под категорията приятел и после ревете защо ви се качвали на главата и пр.
да ви имам приятелите

valdesbg
02-03-2012, 17:13
Канис тук няма да се съглася с теб. Сложи ми каквото искаш етикетче. Мъжката солидарност е друго. Нали знаеш - "двама казали че още е у тях".

Няма да обяснявам какво и как съм делил с хората около мен. А то не е малко (: За мен няма нищо неприемливо в това приятелката ми/жена ми да се раздели/разведе с мен и да тръгне с мой приятел. Нито той ще ми е по малко приятел, нито тя ще ми е по-антипатична. Обясних вече защо (:

Сисе - нека се върнем на картинката е романтичния тип? На пръсти ли ще пърхаш около такъв тип? Може би друг е въпроса че аз не бих търпял подобен човек около мен. Просто имаме взаимна нетърпимост.

SisiStrange
02-03-2012, 17:18
Кой романтичен тип?

Sh@d0w
02-03-2012, 17:21
valdes стига с това "Сисе" момичето си има име, откъде го измисли това съкращение...

valdesbg
02-03-2012, 17:39
Радко - нещо се налагаш без да е нужно. Стела си има уста и мнение. Недей да я заместваш, моля :)

Сисе - представи си че ходиш с някакъв романтично-емоционално-нестабилен индивид. Съществуват такива индивиди от мъжки пол. По "поетично настроени". Обаче късате - и въпроса е би ли се съобразявала с неговите потребности за преодоляване на "шока", ако те се противопоставят на твоите желания? (нарочно вмъквам такъв краен и невъзможен вариант)

TheBeliever
02-03-2012, 17:42
valdes стига с това "Сисе" момичето си има име, откъде го измисли това съкращение...

Може би от потребителското й име?

По темата: Проблемът според мен не е в това кой с кого е тръгнал. Проблемът е в несъобразителният и глупав начин, по който са си натикали връзката пред очите на автора. Особено след като (по думите на автора) "приятелят" е бил наясно с това колко трудно авторът е изживял раздялата. Можеше да му съобщи новината преди да го покани "да се запознае" с новото гадже. Не да го поставя в небрано лозе. В тази постъпка липсва всякакво уважение и зачитане на чувствата на отсрещния. Нещо, което не би следвало да присъства в приятелски отношения.

SisiStrange
02-03-2012, 17:53
Честно казано, и на мен Сисе не ми харесва. XD Звучи ми като Косе Босе.

По въпросът ти, Влади, точно в такова положение бях с първия ми приятел. То не беше рев, не бяха разговори по скайп, обяснения. Аз вече си бях харесала друго момче (моя най-добър приятел). Не съм играла жертвоготовна бивша. Просто с въпросното момче го давахме съвсем дискретно. Не чак да се крием, но определено не сме парадирали и не сме се завирали под носа му. При това там нямаше никаква дилема. Те не бяха близки. Просто не виждам смисъл, знаейки, че ще нараниш някого, да правиш напук и да го дразниш на максимум.

Sh@d0w
02-03-2012, 17:55
Радко - нещо се налагаш без да е нужно. Стела си има уста и мнение. Недей да я заместваш, моля :)

Ако се налагах, щеше да разбереш, това беше здравословен съвет към теб.

valdesbg
02-03-2012, 18:04
Mолим да ме уведомите как ще ви е приятно да се обръщам към вас, ако имам персонален въпрос?

Ами.. аз не бих се ограничавал в подобна ситуация - ти би била дискретна. Не бих го искал ако съм в подобна ситуация => няма и да го практикувам. Струва ми се честно.

А мерси Радко :) Нека не обръщаме темата в "Правата ми като модератор и влиза ли в тях да защитавам гаджето си?" Best regards, after all.

SisiStrange
02-03-2012, 18:09
Уоу. Стела и Сиси са си съвсем на място. :-o

ПП. Това с фамилията ми ще те помоля да го махнеш.

gabri3lla
02-03-2012, 18:47
Доста подло, но според мен, колкото е виновно момчето, толкова вина има и момичето.

Fermer
02-03-2012, 19:22
:Х valdesbg - прочети хубаво какво съм написал ...

С бившата ми бях 2 години тя беше много важен човек ... нямаше , кои като нея да ми помогне но в един момент аз затънах до гуша в куп проблеми и реших ,че не искам да я претеснявам и нея и се разделихме.
С уж приятеля ми се познавам от 4 години , той знаеше много неща за нашата връзка няма как да незнае ,че ми е бивша! :)
Знаеше и след раздялата какво преживях АЗ ...

Но вчера просто се изнервих много не ми е затова ,че са заедно но просто не ми каза истината , като го попитах Кое е момичето ? той ми отговори ,че не го познавам ще се запознаем просто като я видях останах вкаменен приех го , но като започнаха да се натискат и да ми подсмива подло ми падна пердето ...

DragonLady
02-03-2012, 20:08
Според мен всичко си е нарочно направено. Най-добрия ти приятел за 2 години би трябвало да знае с коя ходиш и обратно, гаджето ти за 2 години връзка, би трябвало да е знае кой ти е най-добрия приятел. Постъпката и на 2мата е адски нахална и грозна и в такива моменти игнора е най-доброто решение. :)

+1
И що за приятел е това се питам аз?

umri
02-03-2012, 20:53
Доста потресаваща случка и не съм си мислил ,че може да стане! :Х
Значи историята е такава : Преди 1 месец скъсах с бившата ми приятелка (на 17 год. съм да няма въпроси "Ти на колко си ? и т.н" ) преживях го доста тежко бяхме заедно от 2 години и изпитвах огромни чувства към нея .. не бях я виждал от деня в който скъсахме и не исках да я виждам бях се заключил сам в себе си и не исках да виждам никой ходя супер рядко на училище да не я виждам но днеска вече не знам какво стана но просто полудях :

С приятеля ми си говорим и обърнахме темата за моята бивша приятелката и той вика "А ти знаеш ли аз си имам нова приятелка похвалих ли ти се и така накрая се стигна да излезнем да пием по 1 кафе той с приятелката му и аз " е добре съгласих се но какво да видя (бившото ми гадже с най-добрият ми приятел) полудях добре приех го . Седнахме и те започнаха да се натискат пред мене станах платих си сметката и си тръгнах накрая получих над 20 съобщения ,че моя приятел много Съжалява не е знаел какво съм преживял и т.н и не е знаел ,че ще го приема така ...

Според вас това нормално ли е според мен НЕ! Той си прави шега с мен като се има предвид ,че знае в какво състояние изпаднах след раздялата с нея и сега ми се натиска с бившата ми пред мен и ми се смее идиотско ! :@

Едно време съм изпадал в далечна от тази, но иначе малко подобна ситуация. Гадно е, но щи мине. При мен се оправи като си намерих ново момиче, но при теб явно е имало доста повече чувства, че чак на даскало не ходиш.

Стига си търси оправдания и ходи на училище. Няма смисъл заради някаква овца да спреш да ходиш на даскало и да си прекъснеш развивитието.

Много жестоко се е изгаврил тоя с теб, като се е натискал с нея. Как не си му разбил муцуната не знам само.

едит: Попрочетох мненията.

Ако ти е близък или най-добър приятел, най-правилното нещо, ако си си харесал момичето е това: Първо си правиш сметка дали въпросното момиче е било сериозна приятелка или просто я е ударил един/няколко пъти. След това, преди да предприемеш каквито и да е действия, го питаш. Не гледаш какво ти казва, а как реагира на това, което му говориш.

Да си прецакаш приятелството заради жена те прави слаб. Ако е гадже на твой приятел, няма да си позволиш да я харесваш толкова. Може да ти харесва на външен вид, като характер, като държание и тн., но има една граница, която си поставяш и не позволяваш на себе си да искаш това момиче. Отделно, ако около теб има жени и си харесван, вниманието ти ще е отнето и няма как просто да стане да превърнеш приятелката на ближния си във фикс идея и да си фантазираш за нея.

Ако човекът ти е близък, не трябва да го правиш. Не се е родила жената, за която да си струва да развалиш по тоя малоумен начин приятелство. Това най-често го правят загорели малоумници, които рядко получават секс и при всяка една миниатюрна възможност са готови да продадат майка си и баща си, само и само да си топнат малката пишка. ТОЛКОВА хиляди, милиони жени има, от които стабилен процент ще са доста по-добри варианти от гаджето на твой приятел, че е просто крайно малоумно за мен да го възприема като идея.

NIIKII
02-03-2012, 21:28
Е така стават битовите убийства. избивам им по един зъб и на двамата ставам и си заминавам .

anonymous708973
02-04-2012, 07:14
Ако човекът ти е близък, не трябва да го правиш. Не се е родила жената, за която да си струва да развалиш по тоя малоумен начин приятелство.
ТОЛКОВА хиляди, милиони жени има, от които стабилен процент ще са доста по-добри варианти от гаджето на твой приятел, че е просто крайно малоумно за мен да го възприема като идея.

Ох...

Сиси, не спори с Валдес на тема приятелство и приятелски норми, до никъде няма да стигнеш.

draid
02-04-2012, 08:40
Направо няма какво да се каже. Съчувствам ти от сърце. Приятеля ти е долен педал и нищо повече. Изписаха се много коментари, как нямало нищо лошо в това да си с бившия/та на приятелка/тел обаче истината е далеч по проста. Ако имаш истински приятел до себе си, той никога не би го направил при положение, че знае че ще те нарани. Ако приятелката ти също има малко мозък в главата си и държи на това което сте преживяли 2 години, защото това е доста дълъг период от време също никога няма да направи подобно нещо. Това за преследването на собственото щастие в случая е нищо друго освен чист егоизъм. Постъпката и на двамата е толкова долна, че не може да се опише, особено метода на поднасяне на информация. Ако приятеля ти беше на място и наистина се беше влюбил, то трябваше да ти го каже в лицето и да бъде по нисък от тревата, надявайки се че някога ще му простиш за това, че те наранява така.

alleyy
02-04-2012, 12:06
Не знам какъв приятел ти се води щом е тръгнал с момичето което си обичал и продължаваш да обичаш, от там нататък ти си прави изводите.
П.С - аз съм много против да имам връзка със някой от даскало, защото ето какви са последиците....ама то сърцето не пита :)

ccdesigns
02-04-2012, 12:45
Защото жената не е кола, телефон или каквато и да е друга вещ, за да я дадеш на някого.

Тук е въпросът. Той не я дава е така. Те вече са скъсали. Отдавна. Сравението с колата не е много удачно, но като сме тръгнали - тва е все едно колата му да се развали и тоя да я заебе насред нищото с ключовете на таблото. Приятелят му отива, оправя я и си я взима за него. И след тоя първият реве за това, че приятелят му го е викнал да му покаже новата си кола и е ударил прекъсвача пред него.

BaffaLsc
02-04-2012, 17:07

Точно така.
Един приятел никога не би ти причинил нещо подобно,
за оная бившата ти да не говорим...

vqra
02-04-2012, 22:12
На мен пък бившия ми излиза с братовчетка ми. С нея сме атски блиски и сичко си споделяме. Поне аз така си мислех. Ама както и да е. Искам само да кажа, че въобще не трябва да ти пука. Тя е уникална кучка да ти пречини това. А този твой приятел или немисли, ама въобще, преди да направи нещо или е уникален тъпак. Не им се ядосвай кво толко ти си голям пич щом си издържал с тая 2 години. Горе главата и напред.

denis92bg
02-04-2012, 22:23
НЕ ти ли е дошло да му вкараш един тукат пред нея ? ;хх

MaGuSs
02-05-2012, 05:25
Мисля, че е било нагласено :X?

fenasf
02-05-2012, 12:59
Не знам как не си му забил един в мазното лице. А тая боклучава курва не заслужава дори да те гледа в очите.

magicm
02-05-2012, 14:52
3 съвета към автора:

1. Не се самосъжалявай дори когато постъпват подло с теб.
2. Не се озлобявай и не ревнувай дори когато ти дават повод за това.
3. Не си съсипвай образованието-ходи си редовно на училище.

SweetySmallDevil
02-05-2012, 15:22
Зарязваш и двамата и продължаваш напред ... доста хора ше те разочароват в тоя живот, твое е решението дали ше се стараеш това да не се повтаря или ше седиш и ше страдаш, докато другите се гаврят с теб .... честно казано, ако след тази случка му простиш .. и на него и на нея, въобще не си за съжаление :) ... колкото и да ти е гадно, за твое добро е да не се обграждаш с предатели :)

NomNomNom
02-05-2012, 15:27
Еее, голямата работа. Да ви имам проблеми. Никога не бих се мусила, ако приятелка ми вземе някое старо гадже, щом не сме заедно- значи не сме се разбрали с него. Колкото и дълга да е била връзката.

Иначе, т'ва с натискането е било тъпо и животинско, и малко в повече, за такива неща се говори предварително.

Pamaa
02-05-2012, 15:47
В подобна ситуация бях.. разликата беше, че бяхме аз, моята най-добра приятелка ( 9 години постоянно заедно, навсякъде ) и едно момче. Веднъж ми злоупотребиха с добротата, вторият път се изгавриха доста брутално. Мацката наскоро ми каза, че НЕ се срамува от това, което е направила ( всичките и лъжи, предателството и така нататък.. ). Вече от месец и половина не си говоря с нея, тя не спира да ми прави мръсно и се чудя само как да ме скара с общите ни познати.

Най-добре им тегли една дълга и на двамата. Това си е живо предателство! На мен много хора ми казаха да не се занимавам повече с моята приятелка след първия път, но аз не ги послушах. Доста си изпатих!

betty-dimitrova
02-05-2012, 16:07
Така не съм чела всичките мнения и не знам дали има подобно на това,което ще кажа, но извинявам се, ако е така.
Така.. виж обичал си я, може би и тя, но явно просто не сте били един за друг щом сте скъсали. А представи си,че тя и твоят приятел са един за друг и той би пропуснал възможността да бъде истински щастлив.. ДА тук ще кажа наистина е предател, но не за това, че е с нея, а за това, че не ти го е казал, не сте го обсъдили, не те е попитал как ще си, ами така долно отивате на кафе и там виждаш какво се случва. Не ме нападайте, все пак всеки си има мнение и да може да е трудно и болезнено, но все някога ще намериш половинката си и представи си че попаднеш в същата ситуация само дето ти да си новото гадже на бившата на някой твой приятел.... Както и да е не знм дали ме разбрахте, надявам се да сте. И ще ти кажа дръж се ще Я срещнеш когато му дойде времето. :)

tanch3t093
02-05-2012, 20:32
Бети не е така .. Все едно ти да скъсаш с Иван и аз да тръгна с него след месец? ;р
Бъзикам се ест.
Но лично аз не го одобрявам и за нищо на света не бих си преебала отношенията с някоя приятелка заради момче. Супер тъпо е ...

flawless_
02-05-2012, 20:39
Вие сте като двете Златки, Алисия, Николета, Савка или както се казваше там друга зелка, Валери, Благо Джизъса и Ники Михайлов взети заедно! Брех, научил съм ги. Та нали това са героите на България!

betty-dimitrova
02-06-2012, 09:38
Я Таня :д еми това е мое мнение, Иван ако иска да е с мен ще е, но ако не иска и не ме обича няма да му преча да намери любовта си дори и това да е някоя приятелка...

valdesbg
02-06-2012, 09:57
Мдаааа, захарни човечета при това егоисти :)

Фермерчо - след като ти си поискал да се разделите - що мрънкаш из форумите и дириш съмишленици? Тва че си си омазал живота с глупости не те прави по невинен. Сам си си отговорен за действията. Хем ти си я разкарал, хем мрънкаш.

А всичките дето налитате на бой - сте в огрооомно противоречие (: Да спрем до тук, че Радко пак ще ме скастри :)

anonymous708973
02-06-2012, 13:30
А представи си,че тя и твоят приятел са един за друг и той би пропуснал възможността да бъде истински щастлив.. ДА тук ще кажа наистина е предател, но не за това, че е с нея, а за това, че не ти го е казал, не сте го обсъдили, не те е попитал как ще си, ами така долно отивате на кафе и там виждаш какво се случва.

Ей това е. Не става въпрос да разваляш връзка на хората, за да си начешеш крастата. Не става въпрос за някакво си момче/момиче, заради което да си скапеш връзката. Става въпрос, че това момче/момиче може да се окаже човекът за теб. Трябва ли такъв шанс да бъде пропуснат?

Говоря теоретично, не ми се е случвало приятелка да заглежда гадже или аз да съм хвърлила око на някого. Даже ми се струва, че това е доста рядка ситуация (когато говорим за сериозни отношения и сериозни хора) и тук само си губим времето, коментирайки го.