Влез

View Full Version : Искам да обичам

aleks07
02-03-2012, 14:03
Искам да обичам, да обичам до болка, да бъда сигурна в чувствата си..а не както сега..Бях влюбена, обичах с всяка частица от себе си, дишах за него, забравих себе си..а той не разбра чувствата ми, отхвърли ме, а отгоре на всичкото и ме обиди - изрече толкова тежки думи.Знаех,че трябва да се откажа, но не можех, бе лесно на приказки, но е
не и на действия..познавам себе си и знаех, че единственият начин да го збаравя напълно е да се влюбя отново..да опитах се, но обърках любовта с привличането..за което сега съжалявам...почувствах се поредната в списъка, вярвах, че няма да се повтори предишната ситуация..но уви същата е..Сега изпитвам ненавист към единият, който съм принудена да виждам всеки ден в училище, а другият не съм виждала от сумати време - изключиха го от училището ни..НЕ ИЗПИТВАМ НИКАКВИ ЧУВСТВА КЪМ ТЯХ..НЕ ГИ И МРАЗЯ, ненавистта ми надделява..въпросът е друг увлякох се по най-добрият приятел на 2рото момче, - тозо, който не учи в училището ми..приятелят му е пълната противоположност - мил, възспитан, категорично не е НА БРОЙКА..страх ме е да се отпусна и да обичам страх ме е да действам и да споделя чувствата си...тези ДВАМА преобърнаха всичко в мен, накараха ме да се чувствам като парцал..изерпах се..сега просто незнам как да процедирам с това момче, не сме много близки, говорили сме няколко пъти, гледа ме..но нензма страх ме е.., Някой биха казали,ч е съм елко момиче - че съм ги сменяла през седмица, но на тях ще кажа, че не мога да ме обвиняват,просто защото незнаят какво изтърпях в рамките на 3 месеца - при първото момче и в рамките 1 месец при другото..търпях психологически атаки , удари..и какво ли не.. Ще ви бъда благодарна, ако ми кажете как да процедирам с новото момче..

Elizabettt
02-03-2012, 14:35
Кирилицата е задължителна

$h@d0w

aleks07
02-03-2012, 14:45
Много благодаря за подкрепата :)

kinkygirl
02-03-2012, 19:13
Остани за момент Сама със себе си и помисли над всичко това..Помисли и за това момче с което мислиш че се завързва нещо..Може би ако се опиташ да се отпуснеш и не го мислиш ..Всичко ще се нареди така както трябва и отново ще имаш чувства..Сега може би не осъзнаваш,но си изпаднала в депресия..Отпусни се и продължи НАПРЕД..Забрави миналото,защото ще ти донесе само болка :)

aleks07
02-04-2012, 05:32
Незнам и аз, но виждам, че има разлика от преди..преди знаех какво чувствам и знаех какви действия да предприема, вярвах..докато сега ем съм малко объркана - въпреки, че знам, че имам чувства към момчето, но чувствам жезразличие към всичко..непокизъм..

Seattle
02-04-2012, 07:09
Така е като се мъчиш да гасиш огън с огън. За всичко си е нужно време, а втоя случай още повече.
Новия ти приятел, просто не му казвай всичко което чувстваш към него. Проблемите на 1 връзка са много често в това че 2-мата партниори си омръзват един на друг. Той знае толкова много за теб, знае че не можеш без него и в един момент ако той не те обича по същият начин може да те разиграва както си иска. В крайна сметка, ако няма малко интрига в една връзка то тя е обречена на гибел, и не нямам в предвид интрига с други хора. Надявам се че ме разбра долу горе кво искам да кажа.
Късмет и не се отчайвай!