Влез

View Full Version : Help!! Много е важно

LoXx
02-03-2012, 16:35
С майка ми все имам скандали. Избягах при баща ми, но тя пак не разбира. Сега се върнах, но тя продължава. Не мога да я издържам вече. Всякак опитвах да си оправя проблемите с нея-не става. Днес пак имахме скандал, цял ден ми пили. Опитвах да се режа даже, но не си стигнах до вените. Сега съм в една фр и не знам дали да остана за през нощта. Моля ви не ме обиждайте, наистина ми е адски гадно. Helpp :'(

nIkEnCeTy_bE
02-03-2012, 16:53
Това с вените е най - голямата глупост. Колкото и да е трудно, винаги има изход. Поговори с майка си, не бягай. Излез срещу проблема и го реши. Ако вече наистина не се издържа, просто отиди при баща си.

LoXx
02-03-2012, 17:14
като съм вкъщи все имам чувството че все едно стъпвам по минно поле

nIkEnCeTy_bE
02-03-2012, 17:21
Няма перфектно семейство, до този извод съм стигнала аз. Винаги има проблеми, но трябва да съумяваме да ги разрешаваме. Не казвам, че ще е лесно, но просто поговорете.

LoXx
02-03-2012, 17:24
права си. <33 аз опитвах вече не веднъж и два пъти. това му е кофтито. тя просто не разбира и това си е. сега ме тормози с някакви смс-и и се опитва да ми вмени чувство за вина :'(

nIkEnCeTy_bE
02-03-2012, 17:27
Скандали има винаги. Просто трябва да намериш причината за това.

miminka992
02-04-2012, 10:42
Ами освен да поговорите нищо друго не остава.. попитай я защо се държи така.. кажи и че ти е неприятно и искаш да се изясните за какво са тези караници постоянно ;ХХ

antineutral
02-04-2012, 11:16
като съм вкъщи все имам чувството че все едно стъпвам по минно поле
Хареса ми метафората :) Тръгни от нея и се замисли как се преминава през минно поле ;)