PDA

View Full Version : ГЪРДИТЕ МИ СА МАЛКИИ

krasincetyy
02-03-2012, 18:46
ЗДРАВЕЙТЕ Х0РА , имам пр0блем , гърдите са ми още д0ста малкии , а съм вечее на 14 год .. какво да правя , съъвети ?

loveca777
02-03-2012, 18:51
Нали ти казах !
Ходи на фитнес и стани анаболитен инжекцион
Прави кофи със 200 кг тежест
И от лежанките МИНИМУМ 300 кг в серия!

thegreenzombie
02-03-2012, 18:55
говори им миличко и ще пораснат... the fuck? ще си стоиш плоска цял живот! честито 8-)

aquaticguytheory
02-03-2012, 18:56
Според мен трябва да има тема като тази за дължината на члена, но за големината на гърдите. Стига вече глупости - да се тревожиш за големината на гърдите си на 14 е абсурдно. Имаш още поне 6 години за развитие, да не говорим че не е краят на света да имаш скромен бюст. Някой мъже го предпочитат, дори, a ако някой наистина те харесва, размера на гърдите ти няма да има никакво значение. Спри да се тревожиш за глупости и се успокой.

4o4ina
02-03-2012, 18:58
Като пускаш теми във всички раздели,едва ли ще ти пораснат гърдите!

loveca777
02-03-2012, 18:59
говори им миличко и ще пораснат... the fuck? ще си стоиш плоска цял живот! честито 8-)
Не бе - трябва да действа
Нека забременее и роди много деца! Така ще има мляко! БЕЗПЛАТНО МЛЯКО! Ще се прави протеин за фитнеса, а и няма да и се наложи да ходи много ,щом вече има гърди!

thegreenzombie
02-03-2012, 19:01
Не бе - трябва да действа
Нека забременее и роди много деца! Така ще има мляко! БЕЗПЛАТНО МЛЯКО! Ще се прави протеин за фитнеса, а и няма да и се наложи да ходи много ,щом вече има гърди!

мечтата на всяко момиченце :lol:

loveca777
02-03-2012, 19:03
И момченцата не изостават в класацията ;d

thegreenzombie
02-03-2012, 19:07
И момченцата не изостават в класацията ;d

нда.. фабриките за бебета с особена любов към силовите упражнения са доста атрактивни напоследък 8-) ... и най-важното условие >> да има цици!! ;д

ям_паркет
02-03-2012, 19:08

Не го слушай тоя, с говорене не става, трябва да им попееш :Д.
Бъзика настрана . ОМГ на 14 си няма к'во да се тревожиш, ще останеш плоска завинаги Честито. Не бе споко бъзикам се :Д

thegreenzombie
02-03-2012, 19:20
Не го слушай тоя, с говорене не става, трябва да им попееш :Д.
Бъзика настрана . ОМГ на 14 си няма к'во да се тревожиш, ще останеш плоска завинаги Честито. Не бе споко бъзикам се :Д

пеенето е чак на 2-ро ниво, а тя е начинаеща .... след това ще си сложи от френския силикон и ще постигне желания ефект >> booooooooomm :lol:

marilyn
02-03-2012, 19:35
Пускането на теми из форума няма да помогне на гърдите ти да пораснат. Това си е ген, на 14 си има още да растеш, споко. Аман от тия теми...

AniBG
02-03-2012, 19:51
OMFG, ти болна ли си?! Не си психично добре!? 1. Спри да пускаш еднакви теми в различните форуми!, 2. Ти си едва на 14, имаш още предостатъчно време да порастеш (имам съученичка, която в 7-ми клас страшно се изнервяше, че е с чашка С; беше от 5-ти клас със по-големи гърди, в сравнение с останалите момичета от класа. Момчетата не спираха да я бъзикат за това.. Завии си от гледна точка...), 3. Спрете с тая мания към размера на гърдите баси, това ли ви е най-важното в живота, WTF?!?! Леле, баси и ограничените хора, само зат'ва мислят... Вземи прочети една книга, току-виж са ти пораснали с 1см.. :?

DragonLady
02-03-2012, 19:51
Пускането на теми из форума няма да помогне на гърдите ти да пораснат. Това си е ген, на 14 си има още да растеш, споко. Аман от тия теми...

+1 ( 10 букви )

airHaos
02-03-2012, 20:49
Ко беше ..метод с шамари ли ??нещо такова ,имаше една такава тема може да пробваш :D:D:D:D.

пAteNцЕ
02-04-2012, 07:17
аз па съм на 15 и да ти кажа честно това че са ми малки не пречи да си имам обожатели - тези момчета които гледат теб а не гърдите са доста по-зрели от тези които зяпат само в деколтето.... прави си изводите. Ако си е до ген - не се плаши то по-важното е да имаш стройна и стегната фигура ;) има време бая ще пораснат и съм съгласна с горните мнения - не се депресирай от това че са малки спри де си намираш кусури и помисли над добрите си черти..... :)

xoxi
02-04-2012, 08:31
Ако до 2-3 години не пораснат, тогава се притеснявай, ако въобще още смяташ, че това е нещо, което наистина е чак толкова важно.
Растежа на гърдите при някои момичета започва още на 11-12, при други с няколко години по-късно. Няма от какво да се притесняваш. А и не във всеки ген са заложени големите гърди.

Bastard
02-04-2012, 11:07
Повтаряй "ЦИЦИ ПОРАСНЕТЕ" 12 седмици по 30 минути! Качва два размера на чашките, твърдят немски експерти по самовнушения.

GrEeNgIrL21
02-04-2012, 12:40
Оф колко пъти ще пускате едни и същи теми!Ама честно кво ти дреме големи ли са малки ли са?!Да не мислиш че да имаш големи цици ей кой знае кво/от личен опит ти го казвам/..погледни майка си,баби те си,сестрата на баща ти или на майка ти/ако има/ако те имат голям бюст и ти ще имаш...пък ако толкова много държиш на голямата чашка надебелей ама много и проблема ти е решен...пффф

dream1707
02-04-2012, 15:33
Бозата му е майката !

Dying
02-04-2012, 16:00
Аз ще ти кажа пък, че имаш още 6 годинки да растат.. Всичко е до физиката ти и гена който си наследила.

eba4aaa
02-04-2012, 16:06
За какво ви са тия цици не мога да разбера да ви висят да ви пречат само аман тая българия няма се опраи начи

neikovaa
02-09-2012, 05:34
ЗДРАВЕЙТЕ Х0РА , имам пр0блем , гърдите са ми още д0ста малкии , а съм вечее на 14 год .. какво да правя , съъвети ?

ахаха ами аз какво да кажа като съм на 19 и сигурно са ми по-малки от някой на по 15-16 ... :( нищо не мога да направя ... решила съм да изчакам да завърша тая година лятото да поработя да изкарам парички и вече ще мисля за силикон другата зима :)

dimitar_ak
02-09-2012, 05:36
Не мислете за силикон. Повечето момчета предпочитат естественото, било и малко, пред силикона.

neikovaa
02-09-2012, 05:52
Не мислете за силикон. Повечето момчета предпочитат естественото, било и малко, пред силикона.

може и да си прав... но за мен е важно аз да се харесвам .. а и естестевно ще ми вдигне самочувствието тов :P

gersinkaa
02-09-2012, 06:00
И аз нямам големи гърди, даже са малки.. Има момичета на 12, които имат по-големи гърди от моите, ама.. Какво да направя, не всички можем да имаме големи гърди и хубави дупета, нали? хихи :)

madafaka94
02-09-2012, 06:12
Момичета, не всички момчета гледат гърдите.Даже по мой наблюдения момчетата над 15-16 години гледат повече дупето, няма кво да се притесняваш дори и да не ти пораснат, за всеки влак си има пътници :)

airHaos
02-09-2012, 09:28
Момичета, не всички момчета гледат гърдите.Даже по мой наблюдения момчетата над 15-16 години гледат повече дупето, няма кво да се притесняваш дори и да не ти пораснат, за всеки влак си има пътници :)

+1 за дупето , апък това за силикона мииии средна работа , 1 път ми излезе възможност да ,,имам допир '' :D , до силиконови гърди , ама нее хич като естествени .... предпочитам естествени лично аз :).

пп.Апък и сега с тези немските фалшиви силиконови импланти ,трябва да се внимава да не ви гръмнат като ,,имат допир'' с тях хаха,..

supersonic0
02-09-2012, 10:16
На мен като цяло ми е все едно дали гърдите са големи или малки. Е, харесвам по-големите де, но ако харесам някое момиче не ме интересува дали е с големи или малки. А силиконовият бюст може да не е като естествения на допир, но изглежда доста добре както с дрехи, така и без. Стига да е направен добре разбира се. :Д

TsvetanVR
02-09-2012, 10:43

Намираш си мъж с малки ръце и готово... :)
Имаше един виц такъв:
"Искам някоя с големи цици и тясна пи*ка"
След малко....
"Къде е оня с големите ръце и малката пишка?"
:D :D :D

Chovecheca
02-09-2012, 14:08
ахаха ами аз какво да кажа като съм на 19 и сигурно са ми по-малки от някой на по 15-16 ... :( нищо не мога да направя ... решила съм да изчакам да завърша тая година лятото да поработя да изкарам парички и вече ще мисля за силикон другата зима :)

Стига бе ! Какво като са ти малки, не слагай силикон, това е най-глупавото нещо, което едно момиче може да направи. Първо - това е против природата, след като си се родила с по-малки гърди - така да бъде. Второ - доказано е, че жените с по-малки гърди усещат по-голяма наслада когато им ги лижат, защото имат по-малко мазнини и т.н. Трето - след всичките скандали с този френски силикон ще рискуваш за да добавиш 150-200 кубика ??? Ти ако имаш хубаво тяло и дупе (особено важно е дупето) няма да ти трябват големи гърди, повярвай ! :)

flamesoulbgr
02-09-2012, 14:39

И какво като са ти малки.. Някакъв проблем ли е това? Гърдите не са най-важното нещо у жената. Гледай акъла да ти сече. Дори и да нямаш големи гърди пак биха те харесали ако има какво друго да покажеш " не визирам веднага да ти гледат задника и тем подобни..", а и си малка още, развиваш се (: Успех!

пAteNцЕ
02-10-2012, 08:03
ето авторке видя и сама че момчетата не им пука толкова за гърдите ;) не се безпокой все някога ще пораснат освен ако генетично си с малки и се върни на предишния ми коментар :cool:

mrankoniiii
02-10-2012, 18:59
Бозата му е майката !

+1 бозата...бозата

yanuee
02-10-2012, 19:09
Миличка,спокойно!Имаш още 2 години в,които да ти растат! :) Пък и ако всичко е зареди момчетата .. Едно момче винаги ще гледа усмивката ти и очите ти ако наистина е влюбено в теб,а не циците! ;)

sladk0t0odidi
02-10-2012, 19:12

Напълно съм съгласна. Не драматизирай има още време, за да се развие тялото ти.

sladk0t0odidi
02-10-2012, 19:13
+1 бозата...бозата

Пробвай може и помогне между дрегото... xD

fEaRLeSs94
02-10-2012, 19:17
Пробвай може и помогне между дрегото... xD
хаха, еми то с днешните ГМО-та със всичко може да стане ;д

green.eyed.babe.d
02-10-2012, 19:49
+1 бозата...бозата

ако знаете колко боза съм изпила .... и нищо :D ама аз и така си ги харесвам,даже осъзнах,че предпочитам малки гърди и жените,които са с малки гърди са много по-секси (и не,не го казвам,само защото моите не са големи :) )

pifiella
02-10-2012, 19:56
Има две възможности - да ти пораснат или не!
Помоли се на всички богове да е първият вариант!
От свободно време вече не знаете, какво да правите..........аман

Muaythaifighter
02-10-2012, 20:08
ГЪРДИТЕ МИ СА МАЛКИИ

=> i moite g/d ama praq lejanka i kofi4ki za pokachvane na masata proai