View Full Version : Първия ми път кога да е..?
vampire.g
02-03-2012, 23:31
Здравейте, аз съм на 15г. (след няколко месеца правя 16), гаджето ми е на същата възраст. Ходим от половин година и повече вече. Обичаме се, познаваме се от 4-5години някъде, беше ми от класа и общо взето бяхме близки и преди, познаваме се много добре...И двамата сме девствени и по принцип той иска да се отдадем един на друг, но аз съм му казала, че не съм готова. Сигурна съм в чувствата му, както и в своите. Но на 15г. мисля, че е още рано, поне 17-18... Вие как мислите?
denis92bg
02-04-2012, 01:17
Ами и аз съм на твоето мнение че не трябва на 15 да си губиш девствеността.. но пък ако се чувстваш готова когато навършиш 16 опитай.. просто когато се почувстваш напълно готова.. и той трябва да те разбере, разбира се.
Когато си готова - тогава, не е начина като те притиска.
Демек искаш да я карате поне още 1-2 години на сухо? Знаеш ли, малко са тези връзки, които издържат на такова нещо. Аз даже и не познавам хора с такава връзка.
Ако си напълно сигурна в исканията си и се чувстваш готова и сигурна в себе си и в него, то тогава аз не виждам асболютно никакъв смисъл да се чака още толкова много време, само защото сте на 15-16.
Демек искаш да я карате поне още 1-2 години на сухо? Знаеш ли, малко са тези връзки, които издържат на такова нещо. Аз даже и не познавам хора с такава връзка.
Ако си напълно сигурна в исканията си и се чувстваш готова и сигурна в себе си и в него, то тогава аз не виждам асболютно никакъв смисъл да се чака още толкова много време, само защото сте на 15-16.
Общо взето да. А пък и ние как да ти кажем дали да правиш или да не правиш секс?! Това ти сама си преценяваш, за някои в тоя форум е нормално и на 14 ... за други е нормално на 18 примерно... еми всеки си го възприема различно. :)
мда.. 10 букви.
dream1707
02-04-2012, 15:12
Направи го тогава, когато си готова... щом има нещо, което да те притеснява, било то и възрастта, значи не е точно идеалния момент... Поне лично мое мнение... първия ти път трябва да си наистина сигурна и да няма нещо, което да те притеснява :)
marktheknight
02-06-2012, 11:02
Когато сама изпиташ желанието да го направиш, без някой друг да ти е повлиял с мнението,вижданията или съветите си. Тогава няма да задаваш такива въпроси,защото ти самата ще си разбрала,че отговорите им са излишни.
Ако стереотипа за възрастта е единственото, което те спира - в грешка си.
Не сме ние хората, които ще те задължим или ще ти забраним да правиш каквото и да било, но ето моята гледна точка:
- Обичаш някого, сигурна си в чувствата и на двамата, знаеш, че се разбирате добре и си вярвате, имаш доверие в него -> правите секс и си консумирате връзката както подобава;
- Не си сигурна дали го обичаш и всичко останало -> не правите секс, чакате 'подходящото'; или правите и после евентуално съжаляваш...
Помисли си...
EffinSick
02-06-2012, 18:11
'Първия ми път кога да е..?'
Що за тъп въпрос?
Когато си готова тогава..а и на 16 е нормално да го направиш за 1 път.. (мое мнение)
vampire.g
02-07-2012, 18:42
Благодаря за отговорите, но и сама го реших, за рождения му ден като стана на 16 го направихме, не съжалявам :)
trabi_bs
02-07-2012, 18:51
значи си му дала най-хубавият подарък
Varna e grada
02-07-2012, 19:31
Както пишеше в по горен коментар една връзка няма да се задържи дълго ако остажяш момчето на сухо ..
Рано е. Изчакай.
Късно е чадо , да се изповядаш. Вече го е направила,което между другото няма нищо лошо!Има си глава на раменете - решила си го е!