View Full Version : HELP!! Поредния ни скандал завърши с побой и тя ме изгони :(
Майка ми ме преби и ме изгони от нас. Имам проблеми с коленете, днес започна да ме рита и ме заболяха коленете, паднах, ревнах, тя продължи да си ме бие. Накрая ми вика "Събирай си багажа" и аз не издържах, не мога да го търпя това. Имам следи от ноктите й по ръцете си. Няколко пъти съм я бутала, за да се защитя, но само толкова е било. Имали сме безброй скандали досега, ходих и при баща ми-не разбира че прави грешка. Ходила съм в Закрила на детето, нищо не свършиха. Един фр вика да звънна в полицията, не знам вече какво да правя. Сега съм в една фр(добре, че я има, че иначе досега да съм мъртва). Моля ви помогнете ми!! ;хх
koshtramba
02-04-2012, 08:13
Боже, не знам какво да кажа, наистина. Майка ти май не е с всичкия си... но ти го знаеш. Не знам как можем да ти помогнем, на колко години си ?
на 13 съм.и тия скандали не са от скоро, от около 3 години са
nIkEnCeTy_bE
02-04-2012, 08:47
До там ли се стигна?! ;x Защо не отидеш при баща си да живееш, той по някакъв начин ще те защити. А това с Закрила на детето е направо разочароващо. То и сама да ходиш няма как да ти повярват. Просто в случая се чудя, къде е бащата?!
koshtramba
02-04-2012, 08:56
Миличката... ако беше малко по-голяма можеше да си спестиш повече неща. А ти си толкова малка и беззащитна.
Съгласна съм с горното мнение, че трябва да потърсиш помощ от тате.
баби/дядовци/лели нямат ли представа какво се случва?
и как така от закрила на детето нищо не са свършили?
mynichkaTanq
02-05-2012, 16:00
Въй.. как може се пак ти е майка
отиди при баща си и му кажи тъй тъй тате, мама ме бие и т.н.
Нещо ми е трудно да ти повярвам! Я дай твоя снимка моля.
dimitar_ak
02-06-2012, 05:56
И на мен ми е трудно да повярвам. Дай повече информация, ако наистина имаш нужда от помощ.
каква информация искаш? ;хх
mynichkaTanq
02-06-2012, 17:18
ти не беше ли пуснала още една такава тема?
амии да. просто нещата наистина излизат от контрол, но ме е страх да звънна в полицията или където и да е другаде ;хх
divacheee
02-10-2012, 13:49
Защо не потърсиш помощ от роднини ?