View Full Version : Защо се държи така ?! :((
Здрасти на всички!Казвам се Никол и съм от Пловдив(майнаа таун).Тва беше малко излишно,ама карайте.. Така да се върнем на темата,до преди няколко дена бях обвързана с едно момче "Станислав" се казваше..обичахме се..то си личеше,но той беше много срамежлив и на нито една от срещите ни не ме целуна..после в скайп ми казваше,че е искал,ама съм седяла много надалече и не е могъл.Писа ми също така,че ме обича,пращаше ми целувки и мечета и сърца и т.н,ама като излизахме...нищо.Това продължи една седмица и един ден той ме покани в тях да му видя папагала(техните работеха в Лондон и той си живееше сам).Веднага му разбрах намека..сещате се искаше да правим секс,но аз му казах,че не ми е много добре (ПМС) и той вика еми хубаво щом няма да идваш..и ми каза,че ще ходи да гледа ТВ.През тва време аз взех да си мисля..не може така нито сме се прегръщали,нито сме се целували и той да вземе да ме кани у тях.Пък и сме много малки той е на 15 а аз на 13(оформена съм и съм зряла за възрастта си,въпреки,че не е важно).Да знаете по едно време бях почти готова да отида,ама...цикъл ;дд.И просто щях да го направя,защото го ОБИЧАМ.Колкото и да ви е смешно аз наистина го обичам..и сега което и момче да ме сваля,постоянно си мисля за него(Станислав).Въпреки че не е голям красавец,аз просто..все още съм влюбена в него.И така на следващия ден спря да ми пише и е така от 4 дена вече може и 5 да са..но сега ще кажете 5 дена са супер малко,но за мен са много,защото ние свикнахме всеки ден да си пишем и просто...сега като разбрах,че той е искал само секс(така го разбирам),просто ми е ужасно гадно..не знам казаха ми,че момчетата били такива в тая възраст..и кажете ми моля ви..КАКВО ДА ПРАВЯ???Не мога без него...не могаа!И ви казвам,че бях почти готова да отида у тях..То тая тема малко се пада в любов,ама.. :дд
aquaticguytheory
02-04-2012, 16:12
хахахахахахахаха f
misheli7a
02-04-2012, 16:18
Ти сериозно ли ?!?!? o_O
после в скайп ми казваше,че е искал,ама съм седяла много надалече и не е могъл.
'Това се казва мързеливо поколение' - SisiStrange
По темата: малка си още за тия работи, а него е ясно какво му е само в главата. Чак пък да не можеш без него..
dream1707
02-04-2012, 16:23
Фейспалм !!
fluffy_^
02-04-2012, 16:25
Ще ти мине споко няма такава опция в която да неможеш без него..друг е въпросът тук дали искаш да си нечия играчка или не = ) ти решаваш ! GL
ByBinKaa
02-04-2012, 16:47
Ти сериозно ли ?!?!? o_O
(шибаните 10 букви)
complicated_
02-04-2012, 17:18
хах .. ;д напомняш ми на мен преди доста време (случи ми се подобна история) .. :) моя съвет е да го забравиш щом е искал само секс,доста си млада ще срещнеш още куп момчета :)
bazingaaaa
02-04-2012, 17:24
Пхахахахаха
15 годишен.. само за секса хахахаха
Мила, ти си на 13, имаш много време занапред да се занимаваш с момчета. Според мен на 13 да твърдиш, че си влюбена в някого... това звучи несериозно...
Срам я е да я целун,пък я кани утях!!! :D :D :D :D
И като я покани,пак няма да направи нищо!! :D :D
Деца,деца отивайте да си учите уроците,че после ще става страшно със такива като вас!!
Оправи ми настроението , евала ;)
малеее... детски истории ;X
и щом толкова ти липсва, вземи му пиши или му се обади.. или както правят другите - питай го излезете.. пфф!
marto_playboy
02-04-2012, 22:01
според мен трябва да се държиш на положение извинявай нали че ти го казвам момче съм, но подобре че ни си отишла престави си следната ситуация: не беше в цикъл, отиваш в тях и се почвате, какво ще си помисли той, че го обичаш или че си лесна курва ( с извинение ). Според мен една седмица е прекалено малко за такова решение, изхождам от там, че си на 13 и си мисля, че още си девствена - послушай ме не започвай сексалния си живот така с момче което дори не сте се целували. :) Щом ти липсва ти препоръчвам да му пишеш по скайп, но не го преследвай - това е едно от неща което може да накара едно момче да изчезне яко дим ;)
denis92bg
02-04-2012, 23:36
Фейспалм !!
хахаха ДА :Д
PullMeCloser
02-04-2012, 23:50
един ден той ме покани в тях да му видя папагала
Сори,ама като прочетох това и ... :D
Преиграваш. :Д
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Смешка..
nobodyto
02-05-2012, 01:29
хахахаха... Първо : Каква любов,та ти си на 13 години :Х .... Второ : Не знаеш още пишка ли ти се .. такова ли ти се ... (нищо лично) ... отделно,ако си чак толкова "зряла" не им обръщай внимание на такива пумярчета :) !!!
EffinSick
02-06-2012, 18:28
Това продължи една седмица и един ден той ме покани в тях да му видя папагала...
:D
по темата:На 13 си..По-добре си стой на дупето.
Има разлика между "много харесвам" и "обичам" btw.
TheBeliever
02-06-2012, 18:31
Бе него го е срам да я целуне, вие го изкарахте ебач и половина.
GreenFairy
02-06-2012, 18:32
Поканил те е да му видиш папагала?! (rofl) :D:D:D
ПМС и цикъл са две различни неща, а пък нещо ми смърди на тролене....
DarkTemplar
02-06-2012, 20:03
Поканил те е да му видиш папагала?! (rofl) :D:D:D
Тоя папагал на колко момичета ще го показва в бъдеще.. :D :D
Никол искаш ли да дойдеш вкъщи да ти покажа питоня http://forums.data.bg/public/style_emoticons/default/sorry.gif
Фейспалм !!
ля ля ля трииистаааа бууквии
madafaka94
02-07-2012, 13:32
Много са ми интересни тия . . .
amnessia
02-07-2012, 14:00
Доживях да чуя за обвързване за няколко дена с обич .. колко сладко.. :| И как се казваше папагалчето хахахахах :D
madafaka94
02-07-2012, 14:01
Доживях да чуя за обвързване за няколко дена с обич .. колко сладко.. :| И как се казваше папагалчето хахахахах :D
Не е стигнала до папагалчето ахахаахахах
малка си още, не се занимавай с такива неща ;д
Голяма обич , голямо нещо....
betty-dimitrova
02-07-2012, 16:16
Така добре вие сте били 1 седмица заедно и ти наистина го обичаш? Другото тоз човек за истински папагал ли говори или за малкия Станиславчо? Той е на 15 и живее сам / може, но малко ме съмнява / ... И ти малко ме съмняваш.. но ако не е така както казаха по-горе - стой си на зрялото дупе...
maimunka7
02-08-2012, 12:38
Мила Никол, още си много малка да говориш за любов.Нищо не си видяла и разбрала от живота.Напълно е ясно,че това момче мисли с долната си глава...като пораснеш малко,ще видиш колко по-сериозни неща ще ти се случват и хубави и лоши и повярвай ми,това,че някой не ти праща мечета в скайп няма да е най-големият ти проблем...Не се притеснявай,мисля,че ще оцелееш :) не е важно дали някой ще ти праща мечета и целувки по скайп,важното е как ще се държи на жив,защото всеки в мрежата се прави на такъв какъвто не е.Когато един човек ти докаже,че държи на теб и ти означаваш нещо за него,тогава можеш да говориш за любов. Не се подлъгвай по такива момченца, които искат да ти покажат папагала си, не взимай прибързани решения..още си на 13,сигурно миналата година ти е дошъл цикълът, прекалено си малка за секс. Преди да предприемеш такава крачка е добре да се образоваш малко,а ти дори не знаеш разликата м/у ПМС и цикъл. Не бързай да пораснеш!Ти още си дете! всяко нещо с времето си :)))
flamesoulbgr
02-08-2012, 15:13
Ходили сте една седмица и се обичате толкова много ? интересно :) Много си малка още за такива неща.. Просто си гони интереса момчето. Това е само мое мнение не ме нападайте!
ама че глупости...не могла да живее без него....я се осъзнай ве момиче живота тече не си го пропилявай в мислене за накъв си пикльо който е искал да те вкара в леглото.....разбирам те - наранена си но се опитай да го преодолееш - не да го забравиш защото си е невъзможно а да го преодолееш тоест да приемеш това което е станало и да знаеш че не можеш да го промениш а и да му беше пуснала секс щеше да те зареже след това и сега щеше да съжаляваш още повече за това че си му се отдала а той дори не го е оценил ....така че усмихни се кажи си "той губи" или го наречи там някак си и продължи напред :)
broken-barbiee
02-09-2012, 10:47
Никол, разбирам какво ти е. И аз съм се сблъсквала с такива момченца и това, че си на 13 изобщо не означава, че нямаш право да го обичаш както казват другите. Според мен си наистина много влюбена, но е по-добре да не му пишеш и изобщо той да не съществува за теб. Така ще е най-добре. Иначе намери си някой друг, все пак той не е единствения и дори да не харесваш/обичаш другия толкова много постепенно ще започнеш :) Това е от мен, надявам се да съм ти била полезна ;)
amnessia
02-09-2012, 15:01
Тя обича ама по своя детски начин явно.. :)
TsvetanVR
02-09-2012, 22:57
Фейспалм !!
http://www.gamer.ru/system/attached_images/images/000/325/152/original/tactical_facepalm.jpg
Neftochimic
02-10-2012, 17:50
Пък и сме много малки той е на 15 а аз на 13(оформена съм и съм зряла за възрастта си,въпреки,че не е важно)
не знам колко може да е зряло момиче на 13-14-15, ама щом казваш, ок.. :)
п;с; супер яко име имаш
siss_kiss
02-10-2012, 17:59
Не се занимавай с тези работи още си на 13..
Johnny Doe
02-10-2012, 23:47
да му имам загрижените родители на 15 и синът им живее сам..
gersinkaa
02-11-2012, 12:40
Дабъл фейспалм!!!!!
PainInTheAss
02-11-2012, 23:17
Бе вие и се смеете.. Ма аз миналата година и аз така ходех с една и даже и не се целувахме ;дд тъпо звучи найстина хд
thefolenangel
02-12-2012, 13:10
ох ох не е любов (music)
:D
gersinkaa
02-12-2012, 14:44
Аз се смея на това с папагала.. Не, че има гадже на 13. Извика ме да му видя папагала вика... Хахахаххаха :D:D:D
Влюбена на 13 пък и секс да прави иска ти девствена ли си или са те отворили на 11 ддз може да си била развита бе божее кви хора има ужас :Х
dessbe98
02-13-2012, 12:55
Еми .. Първо да те питам .. Била си готова да отидеш у тях ?! .. Ами ако те беше изнасилил .. Абе момиче .. От къде този акъл ?? .. И каква е тази огромна любов на 13 ?! .. На всичкото отгоре си била в цикъл ;дд ..
тия па аз имам фр който е на 17 и си беше писал с 1 която я е виждал в неговото даскало там да се разхожда и и намерил ФБ то от някъде и си писали там 4 5 дена и оня нали го резнала на края и той и вика: АМА АЗ ТЕ ОБИЧАММММММММММММ :D а те дори не са си говорили лице в лице
Мила Никол, още си много малка да говориш за любов.Нищо не си видяла и разбрала от живота.Напълно е ясно,че това момче мисли с долната си глава...като пораснеш малко,ще видиш колко по-сериозни неща ще ти се случват и хубави и лоши и повярвай ми,това,че някой не ти праща мечета в скайп няма да е най-големият ти проблем...Не се притеснявай,мисля,че ще оцелееш :) не е важно дали някой ще ти праща мечета и целувки по скайп,важното е как ще се държи на жив,защото всеки в мрежата се прави на такъв какъвто не е.Когато един човек ти докаже,че държи на теб и ти означаваш нещо за него,тогава можеш да говориш за любов. Не се подлъгвай по такива момченца, които искат да ти покажат папагала си, не взимай прибързани решения..още си на 13,сигурно миналата година ти е дошъл цикълът, прекалено си малка за секс. Преди да предприемеш такава крачка е добре да се образоваш малко,а ти дори не знаеш разликата м/у ПМС и цикъл. Не бързай да пораснеш!Ти още си дете! всяко нещо с времето си :)))
Споко,знам разликата..Пък и вече просто спрях да мисля за него и така ми е много по-добре :))
Никол, разбирам какво ти е. И аз съм се сблъсквала с такива момченца и това, че си на 13 изобщо не означава, че нямаш право да го обичаш както казват другите. Според мен си наистина много влюбена, но е по-добре да не му пишеш и изобщо той да не съществува за теб. Така ще е най-добре. Иначе намери си някой друг, все пак той не е единствения и дори да не харесваш/обичаш другия толкова много постепенно ще започнеш :) Това е от мен, надявам се да съм ти била полезна ;) Мерси много !:) Така и направих.. :))
NuclearAttack
02-14-2012, 05:23
Пробвай с куршум ;)
thefreak
02-14-2012, 07:55
http://www.fatzkendog.de/clap.gif
Добър трол
http://www.fatzkendog.de/clap.gif
Добър трол
Ни позна :д бтв картинката цепи :дд
Пробвай с куршум ;)
:D лошoo ще станее ;д
Хахах ама ти сериозно ли .. Ти мислиш ли , че ще може да иска секс при положение , че на него не му е стискало да те прегърне или целуне . Според мен не е било заради секса , просто е искал да сте насаме и вероятно , може да се е срамувал да те целуне като е имало хора около вас .. Така , че ако искаш да си с него , го питай няма нищо лошо в това да се изясните !
thunderstruck5
02-14-2012, 15:12
cool story bro/sis ;) Колко време го мисли? :D
cool story bro/sis ;) Колко време го мисли? :D Алоооо,в тоя форум закво всички си мислите,че темите са фейк ;д Исках съвет...а не поздравления ;х И без това забравих за него..не напълно,но се опитвам :)
Момиче на 13 си -> NEXT
Ами ддобре тогава..като пускам вече теми няма да казвам на колко съм години ;) щото вие всичките само това гледате.. наистина рано ми е за такива работи,но всеки се влюбва..РАНО,или късно :)
Ходили сте една седмица и се обичате толкова много ? интересно :) Много си малка още за такива неща.. Просто си гони интереса момчето. Това е само мое мнение не ме нападайте!
Неееее,ние се познаваме поне от една годиина,но наскоро станахме гаджета.. :)