Влез

View Full Version : Секс със съученик..за или против?

GrEeNgIrL21
02-04-2012, 21:40
Убедена съм,че връзка със съученик никак не е добра идея.Но какво мислите за секса със съученик,говоря за просто секс без обвързване.Дали е добра идея или пък не?И имали ли сте такъв вид взаимоотношение със съученик/ка

TheBeliever
02-04-2012, 21:45
Като във всяка друга подобна ситуация трябва и двете страни да са наясно, че става дума само и единствено за секс без каквото и да било обвързване. Но в случая се изисква и голяма доза дискретност и от двете страни, защото едва ли искате да се превръщате в клюка за цялото даскало. Трябва да сте готови да понесете всички последствия от възможността сексуалните ви взаимоотношения да станат публично достояние.

Като цяло не съм против.

shmatarok
02-04-2012, 22:45
Стига някой от двамата да не се похвали, нищо против. :)

DarkTemplar
02-04-2012, 23:03
Преценете дали няма да повлияе негативно на отношенията ви в училище. И още нещо, сексът рано или късно води до връзка, или до спиране на секса.

Bukuuu
02-05-2012, 00:00
Преценете дали няма да повлияе негативно на отношенията ви в училище. И още нещо, сексът рано или късно води до връзка, или до спиране на секса.

+1 Споделям мнението на бъдещия съпруг. :)

baby07
02-05-2012, 07:35
Нямам нищо против, стига да не се превърне в клюка за цялото даскало. :)

techkata
02-05-2012, 08:49
Нямам нищо против, стига да не се превърне в клюка за цялото даскало. :)
така си е :)

marilyn
02-05-2012, 09:45
Според мен със съученик е кофти, все пак трябва да запазите някакви отношения ако сте в един клас... знам ли.. не ме кефи идеята.

r19
02-05-2012, 17:25
Според мен със съученик е кофти, все пак трябва да запазите някакви отношения ако сте в един клас... знам ли.. не ме кефи идеята.

Ми даа,ама ако са 12 ти клас не е лоша идея според мен...

marilyn
02-05-2012, 19:30
Ми даа,ама ако са 12 ти клас не е лоша идея според мен...
Всъщност да, ако са 12ти клас ... все пак малко остана до завършването. :)

supersonic0
02-05-2012, 19:35
Напълно съм "ЗА" секс с някоя готина съученичка, но за жалост няма да имам възможност да е с момиче от моя клас поради простата причина, че сме само момци :D :D Коч парти ! :D :D :

marilyn
02-05-2012, 19:53
Напълно съм "ЗА" секс с някоя готина съученичка, но за жалост няма да имам възможност да е с момиче от моя клас поради простата причина, че сме само момци :D :D Коч парти ! :D :D :
Хахх ние пък обратното- само момичета сме... :(

supersonic0
02-05-2012, 20:03
Доста е кофти, дай да се разменим :D

marilyn
02-05-2012, 20:07
Хаххх е аз завършвам няма за кога! :D

tanch3t093
02-05-2012, 20:25
Ооо определно не бих ... Имам една съученичка, която преди 2 години прави свирки на едно от момчетата. След това всички разбраха - още я ебават! На всичкото отгоре тя се влюби в това момче ... Страашно

gersinkaa
02-06-2012, 18:57
Аз съм против.. В моя клас са такива клюкари..... Мале.. Ако някоя прави секс с момче от класа той ще се похвали на приятел, този приятел ще каже на другия приятел.. ще мине през всички и айде.. Не не, по добре не.. Но ако е момче на място и не е някакъв клюкар или момче, което да не се хвали пред приятелите си с коя е бил (в 7-8 клас такива едва ли се срещат) е възможно :)

mariana90
02-07-2012, 09:06
правила съм го с колега от университета и до ден днешен никой не знае и отношенията ни не са се променили.... просто сме забравили случката :)

pokerdjiq
02-08-2012, 14:44
Тая baby98 като я видя да поства в раздел секс и полу4авам ортикария :Д

pokerdjiq
02-08-2012, 14:44
Тая baby98 като я видя да поства в раздел секс и получавам ортикария :Д

milano2010
02-08-2012, 17:30
Ми като бях ученик на един купон 2ма от съучниците ми го направиха после резултата беше че гаджетата им разбраха момичето го заряза нейния, а момчето замаза някак положението и сега още са си заедно вече 3-4 ако не и повече години ходят, така че е и въпрос на риск но иначе аз определено съм за нещо като френдс уит бенефитс и съученици

magita
02-08-2012, 21:56
Аз не бих го направила с някой от класа ама да не казвам никога все пак ,че знае ли се!

да след като си на 13... права си не се знае

TsvetanVR
02-08-2012, 23:34
Твърдо ЗА. Клатил съм в даскало и изобщо не ме е бъркало кой ще разбере и к'во ще говори за мене...аз нали си клатя...хахахахахах :D

dirtyyy
02-09-2012, 08:29
Връзка,не.„
Но ако сте достатъчно разкрепостени и двамата, що не?

supersonic0
02-09-2012, 10:13
Твърдо ЗА. Клатил съм в даскало и изобщо не ме е бъркало кой ще разбере и к'во ще говори за мене...аз нали си клатя...хахахахахах :D

:D :D :D :D :D :D

bloodyF
02-09-2012, 15:16
да след като си на 13... права си не се знае

:lol: :lol: :lol:

Johnny Doe
02-10-2012, 23:34
много трудно се получава...според мен все пак много хора възприемат секса за нещо лошо...поне така чувам хората да говорят покрай мен...

nymphadora
02-11-2012, 09:01
От 8 месеца имам връзка със съученик и секса си е страшен,не ни пречи училището :D

darinnkaa
02-11-2012, 11:37
Аз съм твърдо против

LuDaTa_PcHeLiChKa
07-04-2012, 20:10
Против!

loko1
07-05-2012, 00:09
да ви еба майката само за ебане имилсите курвиа майака ви!!!

nekva ligla
07-05-2012, 07:47

На момичето няма ли да и е гадно ако всички разберат ? :D :)

nekva ligla
07-05-2012, 07:48
Против !

smilelady
07-05-2012, 09:40
Против съм, като цяло ще е гадно някой от двамата да се раздрънка и да разбере цялото даскало.

bqL6okolaD
07-06-2012, 08:13
само секс .. може би да ..амаза мен е важно момчето да е поголямо .. смисъл да е в повисок клас .. хем после няма да стане тъпо щото ако са в един клас ще е много неловко после :)

iakatamacka
07-06-2012, 09:09
Дали ще е само секс или връзка - ще стане лудница. Дори бих ти препоръчала връзка от колкото просто секс, защото така или иначе ще тръгнат слуховете. А ако е просто секс ще ти лепнат и етикет курва и ще ти е още по-кофти. Повярвай ми :)

Syfury
07-06-2012, 12:49
Против!

Бях попаднал в много конфузна ситуация. Във вихъра на едно парти спах със съученичка. След това се правихме, че нищо не бе станало. Няколко месеца по-късно спах с друга моя съученичка и тогава се отвори ада. Двете момичета се водиха приятелки, но от момента, в който и двете разбраха стана много лошо. За сметка на това съм много близък с всички от класа си и с изключение на тях двете никой нищо не каза.
Сега година по-късно отношенията са много странни...Водим се приятели, ама и тримата се гледаме с едно на ум. Моят съвет е да избягвате да имате каквито и да е било отношения с хората от класа си извън предела на приятелството.

Arista
07-06-2012, 17:43
Категорично НЕ !!!

Твърдо против и се осланям на личен опит.

Ако става дума за връзка е някакси уж малко по приемливо, но само секс не. Особено ако става дума за секс за една нощ - за една нощ не може да става дума за доверие или конфиденциалност.

Много дълго време, може би около 3 4 години, водех неангажиращи връзки. Има някои основни правила, между които е човекът с когото се виждаш да не е от обкръжението ти, било то компания, училище, уроци, съсед. По този начин държиш нещата под пълен контрол.

Ходейки на училище, което към момента е задължително :D , те поставя в една ситуация от типа развитие в застой. След 3 години с едни и същи идиоти зубъра с девствените мустачки от 8ми клас ще вземе да ходи я на фитнес, я на нещо друго и при евентуалното неналичие на друг обект ще се превърне в привидно прекрасно изглеждащата възможност. НЕ, не правете тази грешка.

vladislavcheto
07-06-2012, 17:54
Категорично НЕ !!!

Твърдо против и се осланям на личен опит.

Ако става дума за връзка е някакси уж малко по приемливо, но само секс не. Особено ако става дума за секс за една нощ - за една нощ не може да става дума за доверие или конфиденциалност.

Много дълго време, може би около 3 4 години, водех неангажиращи връзки. Има някои основни правила, между които е човекът с когото се виждаш да не е от обкръжението ти, било то компания, училище, уроци, съсед. По този начин държиш нещата под пълен контрол.

Ходейки на училище, което към момента е задължително :D , те поставя в една ситуация от типа развитие в застой. След 3 години с едни и същи идиоти зубъра с девствените мустачки от 8ми клас ще вземе да ходи я на фитнес, я на нещо друго и при евентуалното неналичие на друг обект ще се превърне в привидно прекрасно изглеждащата възможност. НЕ, не правете тази грешка.
От последния абзац някак си прозира скрит срам от случилото се в миналото... :D
По темата:Момче съм и нещата са по-различни и...за :д

Arista
07-06-2012, 18:41
От последния абзац някак си прозира скрит срам от случилото се в миналото... :D
По темата:Момче съм и нещата са по-различни и...за :д

Хич не е скрит :D все пак си казах, че е личен опит.

Докато не се случиха разни простотии, които най-малко съм очаквала и аз бях на мнение, че няма проблем.
Преминала съм teen годините вече и затова казвам развитие в застой. След училище създаваш много и различни нови контакти и можеш като страничен наблюдател да прецениш колко еднотипна и монотонна среда е създало училището.

UniCoWN
07-06-2012, 19:17
Аз пък съм ЗА. Ако и двамата сте наясно, че е само секс, и ако сте сигурни, че няма да се гледате накриво на следващия ден, няма нищо лошо. Освен това, при наличие на поне средна интелигентност от страна на съучениците ми, дори и да разберат, не би трябвало да го обръщат на подигравка. Все едно те не правят секс, пф.

Furious?
07-06-2012, 19:38
Дали ще е само секс или връзка - ще стане лудница. Дори бих ти препоръчала връзка от колкото просто секс, защото така или иначе ще тръгнат слуховете. А ако е просто секс ще ти лепнат и етикет курва и ще ти е още по-кофти. Повярвай ми :)

не че го заслужава нали ?ако ще е курва ,нека да знаят , че е такава . открит човек съм и не обичам да крия

иначе най-лошият ми спомен от връзка след първата , е последната ми сериозна. цялото даскало ми се качи на главата и в крайна сметка ме събори

Cloud9
07-06-2012, 21:54
Защо всички се притесняват,че другите ще разберат?Това не е проблем.Проблемът е,че могат да се появат чевства от едната страна,например,и да се окажеш във фъкфрендзоун. Ако имате приятел за секс гледайте да не го виждате извън леглото.Иначе става сложно.Тру стори,бро

ForzaFelipe
07-06-2012, 22:17
Абе не е най-добрата идея ;) Като ще правите секс с някой поне да не е с човек с който се виждате всеки ден и имате общи познати и т.н. ..като ще е само секс нека да е с някой по непознат ;)

DarkTemplar
07-07-2012, 05:17
Така е, когато става дума за секс, непознатите сме по-добра алтернатива. ;)

Silent94
07-07-2012, 09:22
Случи ми се на един купон да го направим със съученичка, но просто си правехме кефа и двамата бяхме наясно с това, и че после няма да има обвързване или каквото и да е друго.Та нито се гледаме на криво, нито сме се вкарвали в някви други филми.Беше просто секс,а и никой не разбра.
Мисълта ми е: аз съм за

Lysander
07-08-2012, 08:25
Напълно ЗА! Не плащайте данък хорско мнение.

bqL6okolaD
07-08-2012, 10:35
^ и тва е вярно ... за хорското мнение не трябва да ти пука ама после ако е само за секса .. със самото момче/момиче как ще се гледате и какви ще са ви отношенията

Silent94
07-08-2012, 12:07
напълно нормални

Tyler The Creator
07-08-2012, 12:21
ммм 43294893284923483928 пъти НЕ. Веднъж сбърках, повече...
И не е до хорското мнение...

fenkaaa
07-09-2012, 01:38
Против.

12213443
07-09-2012, 08:58
За и ПРОТИВ
Зависи от ситуацията
Ако сте просто в добри отношения, няма лошо да се забиете.
Ако обаче сте приятели, някак си няма да е същото след това, макар и 2-та да сте наясно, че е било за 1 нощ.

prosto_chovek
07-09-2012, 09:02
ако и двамата са достатъчно дискретни и го искат, защо не? То вярно, че там, от където ти идва хлябът, не трябва да си го вадиш, ама става въпрос за училище, все пак. Нали знаеш, не е срамно да си поискаш, ама като ти откажат какъв срам еее :D Няма лошо, стига след това да не бъде осведомен целият випуск и по - малките за това нещо :)

z1p0
07-09-2012, 09:46
wchera go naprawih s edna ot moq klas

prosto_chovek
07-09-2012, 09:50
браво. Похвали се. Направи го и с другите :)

PyCoKoCkA93
07-09-2012, 12:23
Дискретността е до време.Когато единият се почувства прецакан,наранен или просто иска да завърти интригата,ще пропее като майска птичка...Въпросът е дали другият е готов за това...А освен ако не сте 12-ти клас,не мисля,че това с готовността е възможно...

Amore-Mio*
07-09-2012, 17:33
Не съм имала такива отношения, не мисля и да имам. Против съм! Някак си самата идея , че ще се държим все едно нищо не е станало , не ми допада. В смисъл такъв, просто не съм съгласна с това. А особено , ако е от ония бройкаджиите, още по - зле.

Tyler The Creator
07-09-2012, 21:51
Предпочитам да си напълня ушите с барут и да се блъсна в стената от колкото да го направя с мацка от класа. УжасТ...

DarkTemplar
07-10-2012, 03:22
Не РусИ, принца на белия кон ще е и за едното клатене ще ти предложи вечна неугасваща любов.

Сексът променя отношенията между хората - или ставате още по-близки (връзка), или спирате да се познавате/поздравявате. Сами се сещайте кой е по-често срещаният вариант.

PyCoKoCkA93
07-10-2012, 14:15
Сексът променя отношенията между хората - или ставате още по-близки (връзка), или спирате да се познавате/поздравявате. Сами се сещайте кой е по-често срещаният вариант.

Именно като се стигне до него и стигаме до думите ми...Дискретни сте,докато го правите.След това,в ПОВЕЧЕТО случаи,единият решава,че трябва да направи мръсно на другия и започва да се хвали наляво-надясно.А,ако е и от лекенцата,дето не им пука от нищо и от никой,жална ти майка...

DarkTemplar
07-10-2012, 17:41
Лекенцата могат да са и от двата пола. Дали едно момиче ще каже на приятелките си, оттам и на познати/съученички и "някоя услужлива позната" да го раздуе пред цялото даскало или някой пикльо ще се похвали на другите пикльовци, че е чукал съученичка и после ще стане публична клюка, няма особено значение.

YoRlz
07-11-2012, 08:19
Със секса лека полека ще дойдат и чувствата ,а после и негативните след хубавите ......така чее ти си прецени,дали наистина държиш на този човек и дали ще можеш да го задържиш до себе си след всичко станало :)

Plamy29
03-09-2015, 14:01
Аз имам връзка с момче от 2години обаче миналата година се преместих в ново училище и в класа ми има едно момче с което се забивахме и постепенно се сближихме и се целуваме и в момента стигнахме до етап секс, има желание и от двете страни, но аз се притеснявам, а пък и тогава съвестта ще ме гризе ужасно много заради приятеля ми. Знам че изглежда меко казано курвенско, но повярвайте ми правих вс възможно, за да го отблъсна, но нещо ме влече към него, а не искам сериозна връзка, защото вече имам и приятеля ми е повече от ПЕРФЕКТЕН

heartshapedbox
03-09-2015, 15:51
А сега не ти ли е гузно?
Аман...

bubaduc
03-09-2015, 16:00
Аз имам връзка с момче от 2години обаче миналата година се преместих в ново училище и в класа ми има едно момче с което се забивахме и постепенно се сближихме и се целуваме и в момента стигнахме до етап секс, има желание и от двете страни, но аз се притеснявам, а пък и тогава съвестта ще ме гризе ужасно много заради приятеля ми. Знам че изглежда меко казано курвенско, но повярвайте ми правих вс възможно, за да го отблъсна, но нещо ме влече към него, а не искам сериозна връзка, защото вече имам и приятеля ми е повече от ПЕРФЕКТЕН

боже щом имаш чувства към някого другиго, явно не обичаш приятеля си достатъчно
по темата: вече съм против, личният ми опит доказва , че не е добра идея

WickedSick
03-09-2015, 16:10
боже щом имаш чувства към някого другиго, явно не обичаш приятеля си достатъчно
по темата: вече съм против, личният ми опит доказва , че не е добра идея

Не си ли малко малка за секс още :D

bubaduc
03-09-2015, 16:25
Не си ли малко малка за секс още :D
ами не се намирам за малка ,но щом ти знаеш по-добре :D + че според мен за сексът няма възраст, нямам предвид сегашните 12-годишни да го правят, но, когато се чувстваш готов :D

sladura89
03-09-2015, 17:23
Убедена съм,че връзка със съученик никак не е добра идея.Но какво мислите за секса със съученик,говоря за просто секс без обвързване.Дали е добра идея или пък не?И имали ли сте такъв вид взаимоотношение със съученик/ка
Аз лично не съм имал, защото в нашия клас имаше само едно момиче всичко останало бяхме само момчета, ама познавам хора дето са учили заедно и след това даже са станали гаджета и са се събрали! Случаи всякакви. :)

deitona22
03-09-2015, 19:23
В даскало не съм го правил,но в университета не би било чак такъв проблем препдолагам

lovelemons97
03-09-2015, 19:51
Каква е разликата дали ти е съученик или не е щом ще правите само секс?
Имам впредвид, че дори и да не е съученик ако има нужда да разправя с кого е правил секс- ще го направи.
Друг е въпросът, че със сигурност 1ният от 2вамата ще се влюби ...
П.С. - Ако ти го искаш- го направи, но аз лично съм ЗА.

paradosou
03-10-2015, 09:02
Без да съм чела темата ще кажа, че не виждам проблем. Естествено само в случай, че съученикът е ок и не би разпространил. Реално обаче борци за самодоказване xD има навсякъде, не само сред съучениците.

baby_baby
03-10-2015, 14:25
Не виждам нищо лошо и във връзка с съученик не само секс но си зависи от хората

MaCetY
03-10-2015, 16:09
Аз съм против, защото момчетата са големи дрънкала и ако се скараме ще има интриги.