PDA

View Full Version : Проблем с поставянето на презерватива

time2rock
02-05-2012, 20:16
Винаги, когато поставям презерватива, имам чувството, че като го поставя на пениса и вече пусна резервоарчето и продължа да отвивам, някак си остава микрон въздух вътре. Все пак пенисът не е толкова равен и презервативът не може да се огъне точно по пениса при началното поставяне. Не знам дали ме разбрахте, но въпросът ми е : Как преодолявате този проблем? Попринцип после като стисна резервоарчето да видя дали има въздух, видимо не се издува, но какво ако има малко останал?

AlaBalaa
02-05-2012, 21:27
ами продължаваш да стискаш резервоарчето, докато напълно не си разгънал презерватива по дължината на пениса ти?

MaLkaTa_LaDy
02-06-2012, 07:32
Ако има съвсем малко въздух вътре, не е проблем. Всъщност идеята не е да няма никакъв въздух, а да има достатъчно място в резервоарчето за спермата, която се отделя.

time2rock
02-07-2012, 16:18
Не по моя, по неговия ;D Аз съм момичето и аз му го слагам, защото моите ръце са чисти, така да кажем, докато по неговите може да има предеякулационна течност и не ми се рискува от едната течност да забременея :( И да отговоря де- не, държда го докато го отвия малко по дължината и като е застанал вече - пускам и продължавам да развивам до основата на пениса му.
Та, докато съм почнала да питам още нещо: На вас, момчета, изпълзва ли ви се малко презерватива по време на акта? Защото аз от моя малък опит съм забелязала че винаги малко се изхлузва и му заповядвам да си го опъне пак, но не много, за да си остане резервоарчето на място.

bloodyF
02-07-2012, 17:57
бе не съм момче, ама не е нормално според мен
може би му е голям?

time2rock
02-07-2012, 19:40
Е, сега няма да се хваля, пък и не съм го мерила. Може да е от лубриканта, все пак и отвътре е мазничко, а и то не е да кажеш да пада, ама се изхлузва. Не е много, ама пак ме кара да седя нащрек и да се притеснявам

DragonLady
02-07-2012, 20:22
И при мене в повечето случай аз слагам презерватива. Стискам с 2 пръста резервоарчето докато го сложа на главичката, после го пускам и развивам надолу. Никога не съм забелязвала да е останал въздух в него. Колкото до изхлузването случи ни се само 1 път и то щото беше презерватив от 30 ст ( в шибаният квартален магазин имаше само такива, а бяхме на зор ), иначе като сме с Durex никога не се е изхлузвал. А и какво каза блооди най-вероятно му е голям презерватива в широчина, щом се изхлузва. Пробвайте с по малък размер.

MaLkaTa_LaDy
02-07-2012, 20:45
Нормално е презерватива да се изхлузва, особено при по-бърз и страстен секс. Това твоето е параноя от забременяване, но ок. Ако толкова се притесняваш за въздуха - след като стиснеш резервоарчето с два пръста, го завий леко.

time2rock
02-07-2012, 20:47
Ние сме ползвали Durex Elite, Performa i Extra Safe, а те са 1 и съща дължина. Какъв ще препоръчате? Доколкото знам по-късите са някакви странни, за които мисля,че още ни е рано. Оребрени и т.н.

DragonLady
02-07-2012, 20:50
Ние сме ползвали Durex Elite, Performa i Extra Safe, а те са 1 и съща дължина. Какъв ще препоръчате? Доколкото знам по-късите са някакви странни, за които мисля,че още ни е рано. Оребрени и т.н.

Тези, които изброи са 56ти. Пробвайте:
AroUser ( оребрени са, но са готини )- 53; Sensation -52 ( с точки по тях, също са готини ); Fetherlite Ultima - 52 ( ултра тънки се водят );
Имаше и още някакви 52, но не помня точно кои бяха, но за тези по горе съм сигурна.

time2rock
02-07-2012, 22:19
Добре, благодаря, ще пробваме : )

vassy
02-08-2012, 09:02
за слагането ти казаха.. мога само да кажа, че при нас винаги се изхлузва малко.. с каквито и презервативи да е, а със сигурност не е от широчината `щото примерно Sure ги слагаме с 300 зора, а пак така става..
иначе най-малките презервативи, които съм виждала и е почти сигурно, че на никое момче, което води полов живот няма да са му големи са Viva и Pascale.

time2rock
02-08-2012, 12:54
Ахам, благодаря ви за отговорите на всички =] Тези Вива и Паскал не съм ги чувала, но държа на Дюрекс.