View Full Version : Kaк бихте реагирали, ако разберете, че най-добрият ви приятел има сексуални фантазии
с вас, при условие, че и двамата сте момчета? :oops:
Хахах грубоо :D , ще внимаваш да не те издебне някой път :D
Хахах грубоо :D , ще внимаваш да не те издебне някой път :D
А ти как би реагирал, ако разбереш, че най-добрият ти приятел ти е приятел не само заради доброто приятелство?
supersonic0
02-06-2012, 16:00
Ако ми е добър приятел и има наклонности към други момчета нищо няма да му кажа, той си решава, но ако има мераци с мен и продължи да нахалства като знае, че ... че мразя педерастии с извинение не само, че няма да останем вече такива приятели, ами и ще го смажа, ако започне да ми прави някви намеци и т.н. :D
Ако ми е добър приятел и има наклонности към други момчета нищо няма да му кажа, той си решава, но ако има мераци с мен и продължи да нахалства като знае, че ... че мразя педерастии с извинение не само, че няма да останем вече такива приятели, ами и ще го смажа, ако започне да ми прави някви намеци и т.н. :D
Наистина ли?
supersonic0
02-06-2012, 16:14
ДА
10 букви
с вас, при условие, че и двамата сте момчета? :oops:
Напоследък си много склонен към педерастия . Следващите ти теми свързани със зоофилия и некрофилия ли ще са ?
Напоследък си много склонен към педерастия . Следващите ти теми свързани със зоофилия и некрофилия ли ще са ?
Ако искам и с лайнофилия ще са свързани
А ти как би реагирал, ако разбереш, че най-добрият ти приятел ти е приятел не само заради доброто приятелство?
Аз си подбирам приятелите :)
Ако искам и с лайнофилия ще са свързани
Момче , уползотворявай си времето по-добре !
Добре, да речем, че някой се сбърка впоследствие. Тогава кво правиме?
Yligyfrena
02-06-2012, 17:13
Toad, това е сайт , в които всеки може да задава различни въпроси и да споделя различно мнение от всеки един друг. Като е такъв човека какво да направи...?
А към автора - ако има склонност към момчета , хммммммм , към други добре-негов живот , негов избор . Но ако тръгне на мен да " налита " ще му кажа с добрата , че няма да продължи нашето приателство , а ако не ме разбере ще му излекувам педерастията с лошия вариянт.
Добре, да речем, че някой се сбърка впоследствие. Тогава кво правиме?
Ще го бия докат са опрай :D
Toad, това е сайт , в които всеки може да задава различни въпроси и да споделя различно мнение от всеки един друг. Като е такъв човека какво да направи...?
А към автора - ако има склонност към момчета , хммммммм , към други добре-негов живот , негов избор . Но ако тръгне на мен да " налита " ще му кажа с добрата , че няма да продължи нашето приателство , а ако не ме разбере ще му излекувам педерастията с лошия вариянт.
Какъв е лошият вариант?
Ще го бия докат са опрай :D
А ако не се оправи с бой?
Oy7ofCon7roL
02-06-2012, 17:42
http://thechive.files.wordpress.com/2011/12/its-a-trap-18.jpg
supersonic0
02-06-2012, 17:42
А ако не се оправи с бой?
С много бой :Д
Chovecheca
02-06-2012, 18:17
Мой човек ти тъп ли си или така ми се струва ?? На всеки отговор ли ще отговориш " ами ако не ....." ??? Като искаш да е*еш съучениците си - твоя воля, стига занимава всички с простотии.....
мда :DDDD 1000000 bukwi
Silent94
02-06-2012, 18:36
Много е меко казано, друго решение няма само така се вкарва в правия път.Шъ ги знам в .. тва работа ли е
Blitzcrank
02-08-2012, 15:51
По принцип не съм хомофоб , но ако някой ми натрапва сексуалната си ориентация ше яде много бой.
П.С дръж здраво сапуна!!!!
anonymous708973
02-08-2012, 17:06
Не виждам нищо ненормално. Естествено е, ако момичето е хубаво.
Съжалявам, не видях уточнението :д
Дизел , ти не беше ли псевдно педал?! Както и да е, ако някоя приятелка има наклонности към мен,много добре ще си поговорим... ама много добре!
ANTIHUMAN
03-03-2012, 12:21
Какво значи подбирам си приятелите? Да не им правиш тестове в някой лаборатория с каква ориентация са? Голям човек , глупости пише! :D
По темата: Нищо няма да му кажа! Ако ме кефи , ще го изчукам! На мен , нищо не са ми казвали след като съм споделял! Не са ме и избягвали , така , че не виждам проблем.
Glamour92
03-03-2012, 16:22
Ако някоя дружка прояви мераци към мен...ами ще си помисля.Може и да се реша на някой експеримент,знам ли xDD