View Full Version : Проблем !
the_little_poop
02-06-2012, 18:25
Значи нова съм тук, защото ме препратиха от друг форум:
На 14 години съм и преди 3 седмици започнах сексуалният си живот с приятеля ми. Но вече възникна проблем, приятелят ми е с 4 години по-голям от мен и е по-опитен. Каза ми, че ние момичетата имаме някакво специално място ( не помня какво точно се казваше... нещо жи,джи незнам) То се намирало някъде в корема и при стимулация от устата с пениса можем да получим най-невероятния оргазъм. Техниката с която се достигало до нея се наричала дийптроут или нещо такова. И проблема е, че вече няколко пъти се опитахме, но колкото и навътре да го пъха все имам чувството, че ще повърна.
Някой да сподели как да преодолея това чувство ?
SisiStrange
02-06-2012, 18:32
http://picbg.net/u/62532/44926/618908.gif
TheBeliever
02-06-2012, 18:33
Obvious troll is obvious.
DisappointedDreamer
02-06-2012, 18:34
^ You gotta be kidding me.
Obvious troll is obvious.
десет букви
Да не говориш за G точката :D :D :D :D :D
Да G точката се намира в гърлото ... взимам пушката и си отнасям главата!
ТОВА ТРЯБВА ДА Е ТРОЛ!
the_little_poop
02-06-2012, 19:57
Какви тролове какви 10 букви бе хора ? Аз имам проблем, а вие си чешете пръстите по клавиатурите....
cashmoney
02-06-2012, 20:05
е той ако ти каже че има нещо си бе-ес-це в анала, обаче трябва да ти го нацепи целия от първия път да ти стане хубаво ти ще се надъхаш така ли слънчице :*
Ако не си ТРОЛ си много глупава! Първо ... момчето явно си иска свирка. Забаламосва те с тая Джи точка и повярвай ми , ти няма да получиш оргазъм , докато му правиш минет!Пича просто е решил да си прави ,квото си иска и те лъже ,както си иска. Но кой да го вини като чука 14 годишна ,която си няма и идея за кво става въпрос!
Все пак се надявам да си трол!
Еми малка му е пишаката и не може да стигне до джиджи-биджи точката.
Намери си по - надарен или се хвани с негър.
Ако не си ТРОЛ си много глупава! Първо ... момчето явно си иска свирка. Забаламосва те с тая Джи точка и повярвай ми , ти няма да получиш оргазъм , докато му правиш минет!Пича просто е решил да си прави ,квото си иска и те лъже ,както си иска. Но кой да го вини като чука 14 годишна ,която си няма и идея за кво става въпрос!
+1
(десет букви)
the_little_poop
02-06-2012, 20:24
Да, те негрите с лопата да ги ринеш тука.
cashmoney още не сме пробвали отзад. Мисля да говоря с него да правим анален, защото явно това място при мен липсва.
DarkTemplar
02-06-2012, 20:25
хахаха, тва е най-точният отговор. :D
http://bookreviewsbybobbie.files.wordpress.com/2009/08/do-not-feed-the-trolls.jpg?w=584
k
cashmoney
02-06-2012, 20:51
Тебе пък взех да те виждам във всяка тема.... това някакси ме дразни, все си най-информирания/ната, по 4-5 реда постове и т.н... не го приемай навътре ама, не ме кефиш :/
DragonLady
02-06-2012, 21:35
По точно от това нема накъде
Тебе пък взех да те виждам във всяка тема.... това някакси ме дразни, все си най-информирания/ната, по 4-5 реда постове и т.н... не го приемай навътре ама, не ме кефиш :/
Епа ,няма лошо ,лека вечер ;)
DragonLady
02-06-2012, 21:54
Мене пък ме кефи мацката, явно е информирана в тази област и достатъчно компетентна да дава адекватни съвети - отговори в темите.
trabi_bs
02-06-2012, 21:59
наскоро по навините и в нета се гласеше че G-точката е просто мит
Въъъъйййй :D , тази тема ме разби .
пп.Приятеля ти или е пълен идиот :D , ама за една свирка да си лъжеш приятелката за такива глупости :X ... пропаднала работа ;d.
mariana90
02-07-2012, 08:58
абе той е глупак че я лъже ама тя къде е тръгнала да прави секс на 14 и още повече че явно никога не си е слушала уроците по биология и не е чела книги, сайтове и т.н.
toretto03
02-07-2012, 09:08
По-точно неможе да е :Д
ахахахахахахах... смяяях.... фп фп фп...
смяятай до какво прибягват напоследък момците за едната свирка..
начи моме... най-полезният съвет дето мога да ти дам е да не вярваш на нещо, което е нелогично и като се съмняваш - чичко гугъл знае всичко.. как да фък смяташ че има такива булшитс?!
и впрочем granger е доста запозната с темата на форума до колкото съм виждала нейни мнения, а те не са малко... какво не й харесваш?..
BaffaLsc
02-07-2012, 14:18
жи ,джи вика :razz: :razz: :razz:
fluffy_^
02-07-2012, 14:23
Въъъъйййй :D , тази тема ме разби .
пп.Приятеля ти или е пълен идиот :D , ама за една свирка да си лъжеш приятелката за такива глупости :X ... пропаднала работа ;d.
:D:D ......
Бе приятеля й не е идиот, ами по-скоро тарикат...Гледай как я менти за едната свирка :D
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2364441_700b.jpg
Стига повече :D Мистерията разкрита :)