chereshkaaa
02-06-2012, 20:45
Така не ми се пишат романи за това ще разкажа на кратко. Имам приятел от 10-11 месеца , обичаме се , имаме си доверие,секс,разбираме се абе всичко е ок сс ЕДНО изключение РЕВНОСТТ !! Така значи ето и проблема какъв е РЕВНУВАМ знам,че е нормално в всяка връзка да има ревност щом има и любов,но тука искам да попитам дали аз прекалявам и си внушавам или съм права {което не ми се вярва}.Тааа проблема ми е има едно момиче от на приятелят ми класа и е голяма к**ва и не го казвам само заради това,защото имам проблеми с нея,а тя си е такава просто. Така та аз СУПЕР МНОГО ревнувам от нея ,защото тя му се натиска простоооо ;ххх ЗНАЕ,че тои е обвързан,но пак продължава ;ххх,говорила съм с нея,но това пак продължава . През ден се караме с него заради нея макар че той не и обръща никакво вниманйе и неговите фр и той самият ми го казва и му вярвам.КАКВО ДА ПРАВЯ???? Караамме се почти всеки деннн зарадии нея,почти само тя ни е причината в караниците... той ми повтаря ,че не изпитва нищо към нея , но преди 1 година да тръгнем той я е харесвал , но така и не и е споделил.. след това е имало зарибявки м незнам как да го кажа смисъл в дск са си пускали намеци прегръщали са се той я е барал за цциците ;д , но бил разбрал каква е всъщност и спрял да се занимава с нея .. ии поради тази причина ,че тоя веднъж я е харесвалллл ме е страх да не я хареса паак ии простооо НЕЗНАМ какво да правя ,докато той е на дскк аз съм на трънииии ... смисъл ВЯРВАМ МУ , но простоо незнам какво ми ставаа ;;хх .. какво да праая вече незнам той и е писал и е говорил с нея да спрее сс зарибявките и аз съм говорила с нея ноо НАПРАЗНООО ...
Каккво ще кажете ? ..темата ми се струва малко безмислена,но искам мненйе ... как вииеее бихте подходили ? .. какво бихте направили ? ,, и бихте ли ревнували толкова ..? ... ии т.н
Каккво ще кажете ? ..темата ми се струва малко безмислена,но искам мненйе ... как вииеее бихте подходили ? .. какво бихте направили ? ,, и бихте ли ревнували толкова ..? ... ии т.н