View Full Version : обяснете това момичета
Момичета защо винаги се държите добре с момче което ви третира , убижда,базика (респект ли е ? ) , а с момчетата които винаги за отзивчиви към вас , правят ви услуги ,като цяло се държат добре , те сякаш са на 2 план , не ги приемате на сериозно .... не им обръщате внимание..
Colouring
02-07-2012, 17:38
Попаднал си на някоя сбъркана,сори.
BrainlessROCKBABY
02-07-2012, 18:21
който ме обижда и бъзика главно ме дразни - не натрапчиво, разбира се ;д поне тези момчета са леко по-действени ;д
и тъй като вие самите сте доста объркващи, често бъркаме бъзикането с харесване и внимание ;д
момчетата, които познавам и са отзивчиви и добри се намират ето тук:
a, да, не познавам такива ;д
BrainlessROCKBABY, хаха много точно!
Защото не сме интересни. Момичетата искат тръпка някаква. Искат големите отворковци и напраени момченца, а ние оставаме незабележими. И после ми пишат ФБ статуси "Всички мъже са едни и същи". Но може би, ако даваха шанс на тези като нас, щяха да имат една много по-силна връзка.
който ме обижда и бъзика главно ме дразни - не натрапчиво, разбира се ;д поне тези момчета са леко по-действени ;д
и тъй като вие самите сте доста объркващи, често бъркаме бъзикането с харесване и внимание ;д
момчетата, които познавам и са отзивчиви и добри се намират ето тук:
a, да, не познавам такива ;д
Бургаските маняци ги знам аз . Не съди по тях за всички ;)
TheBeliever
02-07-2012, 20:52
а ние оставаме незабележими
Ей тук е отговора. Как да ви обърнат внимание като в повечето случаи се сливате с фона. Бъдете интересни и ще ви забелязват.
Ей тук е отговора. Как да ви обърнат внимание като в повечето случаи се сливате с фона. Бъдете интересни и ще ви забелязват.
дададдадададада!!!!!!!!!! :D
HolyShit
02-08-2012, 05:04
Защото не сме интересни. Момичетата искат тръпка някаква. Искат големите отворковци и напраени момченца, а ние оставаме незабележими. И после ми пишат ФБ статуси "Всички мъже са едни и същи". Но може би, ако даваха шанс на тези като нас, щяха да имат една много по-силна връзка.
Аз пък казвам следното...
"Ако имаше малко достойнство,нямаше да знаеш какви са всички мъже" .. :D
didenceeto
02-08-2012, 06:16
Защото сте добри докато не ви се обърне внимание, след това ставате като другите.
Защото сте добри докато не ви се обърне внимание, след това ставате като другите.
Възгордявате се! :D
Glamour92
02-08-2012, 11:58
при мен поне случаят е такъв-въпросните "добрички" момчета прекалено много се вживяват в ролята си на принцове-пример-каквато и тъпотия да изръся,те ще започнат да ахкат и ихкат и да ме карат да си мисля "Щом тая глупост за него е мъдрост,колко мозък би имал той? " ,отделно,че като са толкова добри и съвестни ги е страх да предприемат,каквато и да е по-сериозна/решителна стъпка,преди да са получили потвърждение,че няма да получат резачка,друго-когато искам да видя докъде мога да стигна в исканията си,се оказва,че всъщност те нямат нищо против да им се кача на главата и да тропна там едно хорце О.о ...и така нататък докато се стигне до момента,в който момъкът не попадне в така наречената "приятелска зона",от която просто няма измъкване...
Така наречените момчета от "лошата" порода пък (да не се бъркат с арогантните и нагли типове,които просто имат кофти характери) ти дават да разбереш,че не са ти в кърпа вързани,дават ти някаква тръпка просто и да,както казаха обичат да действат...показват ти най-доброто от себе си,виждаш,че се интересуват от теб,но в никакъв случай не са обсебени от мисли по особата ти-е,как да не се впечатлиш от такова момче?
HE WAS FRIENDZONED. END OF STORY.
аз съм на принципа каквото повикало - такова се обадило! 8)
Glamour92
02-08-2012, 13:15
^невинаги работи...понякога просто отвътре не ти иде да заобичаш обезумялото по теб момче/момиче
MojoJojo88
02-08-2012, 13:22
Момичета защо винаги се държите добре с момче което ви третира , убижда,базика (респект ли е ? ) , а с момчетата които винаги за отзивчиви към вас , правят ви услуги ,като цяло се държат добре , те сякаш са на 2 план , не ги приемате на сериозно .... не им обръщате внимание..
Не й се сърди, и тя ще порасне и ще се осъзнае...и се пише Обида ;)
Но може би, ако даваха шанс на тези като нас, щяха да имат една много по-силна връзка.
...или ми.
Malkata porasnalA
02-11-2012, 16:40
Писах есе на тема " Ценностна система в днешно време" учителката засегна тази тема, как момчетата псуват, бият се и се държат грубо, а "момите" смятат това се "УаУ". Просто на днешната младеж и е сбъркана ценностната система. Харесват се: грубото държание, плюенето по пътя, абе все грешни неща, а ти искаш да харесват нормалните, прилични момчета. Трябва да попаднеш на момиче със " остарели разбирания " xD...
pifiella
02-11-2012, 19:20
^ Харесва се държание тип "селският ерген" - Мо'а пра'а сичко,майни!!! :D
fEaRLeSs94
02-12-2012, 17:16
Пък повечето и те не знаят какво искат.... ;х лошо ми става от такива.
ColdColdNight
02-13-2012, 14:23
при мен поне случаят е такъв-въпросните "добрички" момчета прекалено много се вживяват в ролята си на принцове-пример-каквато и тъпотия да изръся,те ще започнат да ахкат и ихкат и да ме карат да си мисля "Щом тая глупост за него е мъдрост,колко мозък би имал той? " ,отделно,че като са толкова добри и съвестни ги е страх да предприемат,каквато и да е по-сериозна/решителна стъпка,преди да са получили потвърждение,че няма да получат резачка,друго-когато искам да видя докъде мога да стигна в исканията си,се оказва,че всъщност те нямат нищо против да им се кача на главата и да тропна там едно хорце О.о ...и така нататък докато се стигне до момента,в който момъкът не попадне в така наречената "приятелска зона",от която просто няма измъкване...
Така наречените момчета от "лошата" порода пък (да не се бъркат с арогантните и нагли типове,които просто имат кофти характери) ти дават да разбереш,че не са ти в кърпа вързани,дават ти някаква тръпка просто и да,както казаха обичат да действат...показват ти най-доброто от себе си,виждаш,че се интересуват от теб,но в никакъв случай не са обсебени от мисли по особата ти-е,как да не се впечатлиш от такова момче?
^^ кофти, ама е така... всички уж си примират по нърдове (горе споменатите), а те милите пак са си forever alone.. примерно братовчед ми си отговаря на описанието, copy-paste, а всичките мацки са му "само приятелки"... умен е, има си тяло, пич е, всичко като хората, обаче тъй е в нащо село ; ))
MusicalCherry
02-13-2012, 16:01
Зависи от момичетата, на които попаднеш. Не на всяка такова държание й се харесва, например аз не мога да търпя такива момчета, освен ако не го казват в кръга на шегата и то в нормата.
Но както каза някой по-горе - трябва да попаднеш на момиче с "остарели разбирания". ;)
Зависи от момичетата, на които попаднеш. Не на всяка такова държание й се харесва, например аз не мога да търпя такива момчета, освен ако не го казват в кръга на шегата и то в нормата.
Но както каза някой по-горе - трябва да попаднеш на момиче с "остарели разбирания". ;)
Или малки цици
не съм чел всичко само въпроса на автора...
обаче знам,че ако се държиш добре с тях им ставаш приятел и никога не може да сте нещо повече,ако си харесаш някоя треа да я игнорираш да и покажеш,че си повече от нея и така тя ще види ,че си по силен от нея и така ще те хареса... жените харесват силни мъже т.е тия който не им обръщат внимание и не им пука какво говорят за тях а не някфи путьовци които им ходят по гъза...от личен опит ти го казвам щото така и харесах една и реших нали да се държа мило с нея и тя ме сложи при приятелите и сега като и казвам,че искам да сме нещо повече от приятели тя ми казва не искам защото приятелството ми е по-ценно.... да и пикам на приятелството.Аз тая грешка повече няма да я повторя... и мога да ти кажа ,че от 2 месеца не мога се се оплаче от липса на женско внимание...
krissy__
02-14-2012, 12:26
Всичко е до човек!
betti_spagetti
02-15-2012, 17:56
моето мнение е, че тя те мисли за приятелче и не те приема като нещо повече щото се държиш така с нея, а колкото до другото..добрите момичета си падат по лоши момчета...;хх
PainMonopoly
02-16-2012, 08:19
Проблемът с миличките и добричките момченца е, че си дават толкова зор, че започват да изглеждат немъжествено и съответно стават неатрактивни за жените.
Иначе не си мисли, че всички жени си падат по лоши момчета и по криминални типове с татуси. По тях си падат само определен тип момичета. Мъже, които са едновременно мили с приятелката си, но се държат като мъже, няма да останат на сухо.
ако някое момче покаже ,че е по слаб от избраницата му то той е обречен...няма момиче което да харесва по-слаб от нея и то мъж... за това...
УДРИ ТАЯ МАЧКА НЕЕ НАША! Гацо бацов :)
CAUTION!! YOU JUST ENTERED LE FRIENDZONE!
Това не е вярно. На повечето момичета добрите маниери им правят огромно впечатление (като това да ѝ отвориш вратата). Ако не се впечатлява не струва. xD