Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата!

TheRedMan
02-07-2012, 18:15
Здравейте, бих искал да задам един въпрос към женската част от форума. Става въпрос най-вече за 14-15 годишните. Кое повече ви допада, момче което директно казва на момичето че я харесва, без да се познават много добре, с надеждата ако му отвърне да бъде по самоуверен след това, или момче което първо гледа да се сближи с момичето и да стане по-добър приятел с нея, преди да покаже чувствата си (баси дългото изречение). При първият случай, как бихте реагирали, ако не го харесвате но все пак той не ви е противен.

justasmile
02-07-2012, 18:41
Зависи от средата.. преди да правиш каквото и да е, разбери момичето какво е: спонтанно или по-.. ъмм.. застояло (???). Ако е от първия тип - давай направо, честно да ти кажа, аз така предпочитам ;дд Ако не те харесва-харесва, ще каже нещо от рода на, че е заета или, че просто вижда в теб само приятел. На мен ако ми се случи нещо такова, ще направя всичко по силите си, нещата между нас, след това, да не са неловки.. но има всякакви момичета. Айде късмет! ;дд

musiccrazyfan_
02-07-2012, 23:09
Аз предпочитам 2рия вариант .. И съм баси късметлийката ;д Винаги ми се случва по първия начин,и то с момчета от даскало с които се виждам всеки ден..В момента продължава да се случва.Опитвам се да ги игнорирам,не знам защо,някакъв шибан инстинкт.

gabkaa...
02-08-2012, 07:39
По скоро:момче което първо гледа да се сближи с момичето и да стане по-добър приятел с нея, преди да покаже чувствата си...(поне при мен е така)

anonymous708973
02-08-2012, 07:43
Изключително зависи от възрастта. Подозирам, че говориш за по-малки момчета.

И двата варианта не ми харесват. Първият е глупав, защото едно момиче няма как да си пада по момче, което едва познава. Поне не и сериозно.
Вторият е глупав, защото е страшно неудобно да си мислиш, че едно момче ти е просто приятел и изведнъж да се окаже, че те харесва, пък ти въобще не го приемаш по този начин.

Идеалният вариант е момчето от самото начало да ПОКАЖЕ (не каже!) ясно и недвусмислено, че едно момиче го кефи. Физическият контакт, намеците и т.н. са важни. И да я целуне в подходящ момент. Всичко е ясно и няма нужда от "признаване на чувства".

marilyn
02-08-2012, 08:21
Идеалният вариант е момчето от самото начало да ПОКАЖЕ (не каже!) ясно и недвусмислено, че едно момиче го кефи. Физическият контакт, намеците и т.н. са важни. И да я целуне в подходящ момент. Всичко е ясно и няма нужда от "признаване на чувства".
Същото, ама ме мързи да го пиша. :)