Влез

View Full Version : Не ме пускат да спортувам

lolipoop1
02-07-2012, 19:22
Здравейте.В началото на учебната година им казах, че искам да тренирам кик-бокс и те ми казаха, че няма да има проблем.ОК. Мина 1 месец и половина и ми казаха, че нямат финансова възможност, което 10000% процента не така, след още 1 месец ми казаха, че няма да могат да ме пускат, защото тренировките са от 20:00 до 22:00 и е много късно, а преди това ми постоянно ми казваха как ще ме пускат независимо от това, както и да е съгласих и ми казаха, че няма да има никакъв проблем да ходя сутринта от втория срок когато сме 2-ра смяна, и ето,че дойде и втория срок и вчера ми казаха, че днеска няма да мога да отида, защото е много студено и валяло сняг и ще мога да отида други ден т.е утре, но преди малко ми казаха, че е много студено и няма да ходя много гадно ми стана в тоя момент. В случая дори и пари не искам да ми дават за тренировките обаче пак не и не. И направо ще полудея от 6 месеца ме разиграват както си искат и скоро и малкото търпение останало ще ми се изчерпа, но е в тяхен интерес да не се стига до там!
Моля дайте някакъв съвет, защото със всеки изминал ден се отчаявам все и повече и писна ми по цял с ден с тоя шибан компютър

antineutral
02-07-2012, 19:26
Постави им ултиматум ще те пускат ли не тези тренировки да или не да не те увъртат. И не забравяй каквато е да е причината да я приемеш учтиво и да търсиш начин да я преодолееш :)

lolipoop1
02-07-2012, 19:30
Казаха ми като се оправело времето, а това няма да стане скоро и не мога да чакам изобщо, защото имам чувството, че ще превърта с тоя компютър. А и като се оправи времето пак ще се развали и така природа е все пак

daq96
02-07-2012, 19:31
Постави им ултиматум ще те пускат ли не тези тренировки да или не да не те увъртат. И не забравяй каквато е да е причината да я приемеш учтиво и да търсиш начин да я преодолееш :)
Точно. И все пак изчакай до другата седмица, да минат малко тези студове...

lolipoop1
02-07-2012, 19:33
Няма да е кой знае колко по-топло и пак ще си измислят оправдание, а и в продължение на 1 месец постоянно ми казваха как ще ме пускат независимо от времето ...