PDA

View Full Version : Работа за ученици/непълнолетни

Scalpel
02-08-2012, 00:44
Здравейте на всички,
на 15 години съм (правя 16 април месец тази година) и тъй като родителите ми се намират в тежко финансово положение, искам да си намеря работа, от която да изкарвам някакви пари, които да харча за собствени облаги.
Чел съм доста теми из интернет, но конкретен отговор досега не съм намерил, затова реших да попитам и аз. Склонен съм да работя каквото и да е - да мръзна по супермаркети и да раздавам листовки, да зареждам стоки, да лъскам подове, чинии и прочие, само и само да изкарам някой лев. Абе, с други думи казано - готов съм на всичко. :D
А и също така искам да попитам дали някой е работил в McDonald's, KFC, Burger King и тем подобни, и дали приемат непълнолетни на работа? Въобще заслужава ли си да се почва работа там?
Само да добавя, че от скоро преминах първа смяна и денят ми след 13:00ч. ми е свободен, същото се отнася и за уикендите.
Ако има някой с опит, ще съм благодарен да ме светне по темата и да ми каже как точно стоят нещата.

Благодарности :P

slicky
02-08-2012, 05:59
Шансът да те вземат някъде клони към нула.

HolyShit
02-08-2012, 06:38
Все ще има някъде хамалска работа да свършиш.Зависи от връзките ти и теб,тоест къде търсиш.

A btw .. Да предположим,че щом след 1 часа си свободен,значи даже не отваряш учебник или тетрадка.

Scalpel
02-08-2012, 14:53
Ясно, благодаря за отговорите. Все пак ще разпитам тук там, пък дано излезе нещо.

Savage14
02-08-2012, 15:08
Бат Бойко за това е направил тия магистрали. Избери си една магистрала и действай

saved_
04-02-2012, 08:52
Предлагам работа като рекламен консултант, която може да се работи когато ви е удобно по 1-2 часа на ден - свързана е със срещи с различни хора и представяне на каталози с продукти. Възнаграждението е от 80-100000 лв. Зависи от Вас! Ако се интересувате пишете на : saved_@abv.bg

NJ
04-06-2012, 10:51
save_ не е ли малко странно,че изведнъж се появяват доста теми за непълнолетни, търсещи работа и ти коментираш навсякаде?

anonymous708973
04-06-2012, 11:10
От това, което знам, изобщо не си струва да започваш в МакДоналдс и другите производни, както и в евтините вериги супермаркети като Пенимаркет, Лидл и прочее.
Раздаване на листовки е вариант. Потърси в джобс.бг, има секция специално за ученици и студенти.

Зайче..
04-06-2012, 13:43
Мислил ли си за варианта да работиш само лятото, защото това училище много ти бърка нещата.. :)

marin4itu
04-09-2012, 11:49
По морето точно сега търсят хора. Тъй като си на 16 ти трябва декларация от родителите, че можеш да работиш. Разходи се по Златни пясъци, Слънчев бряг, влизай в хотели и питай.

v.k.
10-26-2016, 16:58
Предлагам работа като рекламен консултант, която може да се работи когато ви е удобно по 1-2 часа на ден - свързана е със срещи с различни хора и представяне на каталози с продукти. Възнаграждението е от 80-100000 лв. Зависи от Вас! Ако се интересувате пишете на : saved_@abv.bg

Заинтересована съм от работата!

v.k.
10-26-2016, 16:59
Заинтерсована съм от работата!

muhatacece
11-11-2016, 15:54
Пич, на тия години адски трудно да си намериш работа. Първо че, за да те наемат трябва да ти изготвят договор, а договор за непълнолетните е много шитава работа и на повечето не им се занимава.
Второто е, ако имаш познат, или ваще имат познат да те уреди с нещо ще е добре.
Много възмойности нямаш.