Влез

View Full Version : Малък въпрос!! Към момичетата ..

xxpleasurexx
02-09-2012, 14:43
Здравейте, момиче на 16 съм .. Имам си приятел и вече сме правили секс .. Понякога когато иска, аз му отказвам, заради причината, че не съм се обръснала там долу .. трябва да изчакам малко, за да ги махна хубаво пак .. По принцип се бръсна там, защото кожата ми е прекалено чувствителна за други начини на обезкосмяване, а и харесвам да е гладко навсякъде .. Дори когато се бръсна ме боли понякога .. Не смея да пробвам сама с кола маска .. няма да имам смелостта да дръпна лентата ;дд А и малко ме е срам да отида на козметик ;д .. Та .. може ли да ми предложите някакви начини .. съвети и т.н. какво да правя! : )) ..

granger
02-09-2012, 15:31
Еми ,както вече каза...бръснене. Имам го същия проблем- чувствителна кожа и за съжаление , косъмчетата изтъняват дотолкова ,че не могат да поникнат и се обръщат , затова редувам аз лично кола маска и бръснене...след един определен период на колата свикваш с болката,ама ако искаш да е идеално гладко - това е решението.
Има и крем депилатоар,но не е добра идея да се мажеш с химии точно там...затова - кола маска при козметик - на нея тва ѝ е работата, по цял ден тва прави :D

trabi_bs
02-09-2012, 15:36
- кола маска при козметик - на нея тва ѝ е работата, по цял ден тва прави :D[/QUOTE]
ами ако козметика е мъж?

granger
02-09-2012, 15:37
И да е , на него тв аму е работата , по цял ден с извинение п**ки гледа, пък и е нещо съвсем нормално.

Скорпионка
02-09-2012, 15:45
Най ефикасното решение е кола маска ама ти си преценяваш вярно е,че човек се срамува ама ако искаш да ти е гладка трябва да преглътнеш срама все пак това го правиш да ти е комфортно и ефектът е по-дълъг.

magita
02-09-2012, 19:18
много му пука на приятеля ти дали имаш малко косъмчета, дали са наболи, въпроса е да не е гора.

bloodyF
02-09-2012, 20:16
съгласна с магита.
няма връзка чак..
ако си мислиш, че за някакви си милиметри ще ти прави проблем или изобщо ще им обърне внимание си в грешка..
а и не може ли да се разберете примерно и да си се ''подготвиш'' като имаш желание?

Stella_SN
02-09-2012, 20:17
Аз използвам епилатор ^_^ :D Отначало болеше , но щом имаш чувствителна кожа - НЕДЕЙ ! По-добре с кола маска ;) Нищо срамно няма .. а и ,и аз мисля , че не му пука много много .. ^^

gersinkaa
02-09-2012, 20:23
Аз не водя полов живот, но се обезкосмявам със самобръсначката. Както казват magita и bloodyF-не мисля, че на приятеля ти ще му пречат наболите косъмчета... :)

Hilary_
02-10-2012, 06:58
хаха какъв срам бе момиче? През ръцете на една козметичка минават още 100 като тебе.
Няма да си първата, нито последната.