View Full Version : незнам какво ми е
Преди известно време имах доста интимни отношения с най-добрата ми приятелка и най - вече ме интересува това дали съм лисбийка щом това доста ми хареса и искам пак да се повтори и доста често сънувам разни неща с нея ? и да кажа аз съм момиче на 18
stambelan
02-09-2012, 20:08
Не знам се пише разделено за разлика от неграмотен.
TheBeliever
02-09-2012, 20:21
Какъв е смисъла да умуваш и да си лепиш етикети? Ако ти харесва, бъди с нея и толкова.
Какъв е смисъла да умуваш и да си лепиш етикети? Ако ти харесва, бъди с нея и толкова.
Абсолютно. Важното е да ти е хубаво. :)
Бъди универсален войник :D Имам предвид - БИ .
Пък какво ти пука,всеки има свобода,бъди каквато искаш.
еми да но тя си има гадже и т.н пък и аз си харесвам момчета по принцип и не знам защо се чуствам така .. пък и сме приятелки от страшно много време и според вас трябва ли да и кажа как се чуствам или това може да развали приятелството ни ?
Не си сигурна в чувствата си , може би е просто моменто състояние. По-добре не бързай ,почакай , защото и не е сигурно и тя как ще реагира. Вие се познавате най-добре и няа как да си кажем какво ще стане ,ако и кажеш. оже би е подобре да изчакаш.
добре мерси много (bow) дано да е нещо моментно защото ми е много странно сигурна съм че си харесвам момчета ..
xselly_gx
02-24-2012, 18:45
Аз също съм си разменяла ласки с моя приятелка и се чувствах по същия начин като теб. Така беше няколко месеца, но после всичко отмина.
sashunkaa
02-24-2012, 18:47
Не си сигурна в чувствата си , може би е просто моменто състояние. По-добре не бързай ,почакай , защото и не е сигурно и тя как ще реагира. Вие се познавате най-добре и няа как да си кажем какво ще стане ,ако и кажеш. оже би е подобре да изчакаш.
Tочно!!/10 букви/
DarkTemplar
02-24-2012, 19:19
Нищо ти няма. Било ви е хубаво, след тва преживяване я чувстваш още по-близка и е възможно да си хлътнала. Въпросът е колко сериозно. Щом те привличат момчета явно не си лесбийка, но в пубертета стават кви ли не въртележки. Ясно, че в момента си бомба от емоции, но трябва да бъдеш търпелива и нещата сами ще се изяснят.