Влез

View Full Version : Боядисване на косата и с какво??

LipSy
02-11-2012, 10:58
Здравейте. Искам да си боядисам косата черна. Като цяло не искам да използвам много химикали и т.н. затова се насочих към къната. Първо майка ми се къноса, обаче цвета на косата и въобще не се промени. Остана си тъмно кафяв. Затова не мисля, че има смисъл и аз да правя процедурата след като няма да се получи интензивно черен цвят. Искам да ви попитам дали някой е използвал къна, с която да стане наистина наситен черен цвят (ако може да ми дадете марка). Ако не, да ми предложите някакви марки бои за коса, които са без амоняк или бои за коса на растителна основа, от които наистна ще има видим резултат. Благодаря! :)

Tiin
02-11-2012, 12:30
Недей с къна.Аз лично не харесвам безамонячни бои,използвала съм на Лореал и цвета ми се отми доста бързо.

RainBerry
02-11-2012, 14:01
За къната знам, че след това, ако решиш да сменяш цвета - боята в/у къна не хваща. Та, аз не бих се къносала. За безамонячната боя - тези на Лореал определено не са трайни, това от майка ми. Фризьорът и използва една боя - Paul Mitchell, но май я има само по фриз. салони, не е като да е безамонячна, но съдържала много малък процент амоняк. Виж в нета. ;D

Glam0rous
02-11-2012, 18:41
Черната къна по мои наблюдения на момичета, които се правят с нея хваща супер много и направо не се маха. Ама не знам каква е била. Аз съм се правила червена на времето и много трудно се отми, после ако не се харесваш вече нямаш избор - не те хваща боя, докато не ти израсте косата. Така, че ако си сигурна, че искаш да си си черна, давай. Бтв с "безамонячната" боя с която съм се правила тъмно кафява беше същата работа, даже много по-трудно падна и от къната. Не се лъжи от рекламите и.