Влез

View Full Version : Напаст..

sashunkaa
02-11-2012, 16:11
И така и аз реших да пусна една темичка:)
Случката е следната:от известно време ходя с едно момче.Той има две сестри(близначки О.о) по-малки от нас-на по 10години.Той много си ги обича и ги закриля защото живеят само с майка си и се явява като мъжа в семейството.В началото сестрите му(Джейн и Лиса) бяха много милички,докато не ни хванаха да се натискам с въпросния ми приятел.Двамата се бяхме разгорещили и щом те влязоха в стаята му , започнаха да ни заплашват че ще кажат на майка му че сме правили секс(а това не беше така).И от тогава(след мн разговори с тях) те буквално не ни разрешават,дори, да се хванем за ръце.Сигурно ви звучи банално две зверчета на по 10 години да ни командват но проблема е че майката на приятеля ми не ме харесва особено и не знае че сме гаджета и ако разбере..не ми се мисли какво ще стане :( Какво да правя??..
Моля,дайте ми съвет и ако може без обиди :)

nIkEnCeTy_bE
02-11-2012, 16:13
Мисля, че приятелят ти трябва да поговори с майка си и да каже как стоят нещата. Не виждам защо трябва да се съобразяваш със сестрите си, които си нямат друга работа.

sashunkaa
02-11-2012, 16:25
Не знаеш колко пъти сме си го мислили,но до скоро майката водеше дело за попечителството и..можеби не е момента.Тя по принцип знае че сме близки,но беше ми заявила че не иска сина и да се занимава с момичата,но ние луди млади..хич не я послушахме но ето ни-ходим вече от 2 години.Майка му сега не смятам да я занимава..сестрите са проблема.Сигурна съм че не съм еддинствената попаднала в подобна ситуация.

fluffy_^
02-11-2012, 16:35
Кажи на сестрите на пряители ти че ще им изгориш куклите и че ще отрежеш кабелат на кабелната телевизия. :D

...Според мене няма смисъл да се притесняваш просто кажете на майка му.А това че тя не те харесва..еми някой питал ли я е нея ? Тя няма право да налага мнението си за теб на сина си :) а и дори да се опита едва ли това ще му повлияе.Иначе ако тези 2 те малките излажът че сте правили секс .Просто и кажете че не сте а ако не ви повярва отиваш на гинеколог и доколкото знам (не съм добре информиран) по някакъв начин нали той може да разбере дали момиче е правило секс и нааи той ще потвърди и един вид ще им докаже че не сте. = )

сякаш доста каша го написах това :D My bad..Oh well
ще следя темата и ще се опитам да съм ти максимално полезен = )

DisappointedDreamer
02-11-2012, 16:39
Ходите вече 2 години. Кажете и. По-добре вие да и го съобщитe, отколкото две малки зверчета. Така жената ще се отнесе по-сериозно към въпроса.

an0nimn0
02-11-2012, 17:00
Е нали ходят 2 години? Предполагам, че тя не е девствена и едва ли това с гинеколога би свършило работа. Не позволявай малките да ви манипулират.

NambyPamby
02-11-2012, 17:10
И какво ще стане, ако й кажете, м?
Тя е майка на момче, преди всичко е и жена - винаги ще ревнува, ще се старае да го обсеби и никога няма да одобрява напълно приятелките му.
Или приятелят ти ще се сети, че има топки и ще защити избора си, или ще се превърне в жалко подобие на 40+ годишен мъж, живеещ и командван от маман.

qkakukla2
02-11-2012, 18:01
Майка му не е ли предполага, че има нещо м/у вас и кво стояла и е мислила, че ще учите заедно?? Аз мисля, че би трябвало някога да й е минало на ума, че сте гаджета и ако той й обясни няма чак толкова голям скандал да се вдигне.

В крайна сметка избора си е ваш, а доколкото близначките заплаши ги по някакъв начин, счупете някаква ваза и кажете на майка му, че са били те :D:D:D

mMemories
02-11-2012, 18:17
Обяснете на малките дяволчета кво е секс пък тогава да говорят...ако си знаят своето заявете на майка му че сте заедно без да ви пука за мнението й ...

ThatsMe
02-11-2012, 18:24
Wtf?? Предлагам ти да се опиташ да се харесаш на майка му, сигурен съм, че ти си прекрасен човек, просто го покажи :) и успех а да и на заплахата отговаряш с заплаха :) те са малки и просто искат да дразнят някой :)

Starless
02-11-2012, 18:36
...а доколкото близначките заплаши ги по някакъв начин, счупете някаква ваза и кажете на майка му, че са били те :D:D:D

Харесва ми мисленето ти :D

По темата - най-добре ще е да обясните на жената.

trabi_bs
02-11-2012, 18:42
наистина и кажете , защото ако ви завари тя става доста redfase

sashunkaa
02-11-2012, 19:52
Благодаря за съветите :) .Някои предложения отностно сестрите много ми харесаха.. :D Tази вечер бях у приятеля ми и си поприказвахме ,отново,затова как да кажем на майка му,но и двамата сме на мнение че трябва да изчакаме,поради куп причини.Ако може да вайте още съвети,вече отностно,как да кажем,възможно най-деликатно, на майка му че сме гаджета.Аз имам една идея:след 1 месец тя има рожден ден и смятам да отида у тях и да сготвя нещо хубаво или да я почерпя в някой изискан ресторант..не знам.А отностно близначките..почти всичко е наред с тях..казах им онова,това и лекичко ги заплаших.. :D
Вече ще стоят мирни в стаята си,когато сме само аз и Д.(гаджето ми) :D

kiara_m
02-18-2012, 17:43
Повярвай ми, майка му е абсолютно наясно с нещата.. и тя е била млада,споко, пък и тия 2те досаднички едва ли са навсякъде с вас?!

nekuffff
02-18-2012, 17:58
всяко мълчание се купува.Купете на дзверовете нещо или ги сплашете :D

BrokenInnocence
02-19-2012, 16:37
Малките явно са свикнали да получават цялото внимание на брат си и сега проявяват някакъв вид детска ревност. И аз мисля, че най-добрия вариант е просто да кажете на майката, кви са тея криеници... Като й кажете колкото и тъпо да го приеме, поне ще ви е мирна главата и няма да се притеснявате повече. А ти пробвай да й се харесаш, това ще смекчи обстоятелствата. И не мога да повярвам, че позволявате на две 10-годишни момиченца да ви манипулират. :D

valdesbg
02-19-2012, 16:43
Ако не беше смешно щеше да е трагично. Ако сте на повече от 15 - си заслужавате дребосъците да се гаврят с вас.

marin4itu
02-20-2012, 09:13
Добре де, само на мен ли ми е странно, че са от 2 години заедно, а майката на момчето още не знае.. И какво значи подходящ момент? Въпреки всичко, през което преминава жената, би трябвало да се радва, че синът й има човек до себе си, който държи на него и го подкрепя...

sashunkaa
02-20-2012, 11:35
Леле направо не повярвах като видях че някой е написал коментар на темата ми..както и да е.
Майка му вече знае за нас двамата!!Първо като и го казахме, се понамръщи,но след това каза, че няма нищо против-стига да се уважаваме и ценим взаимно :) и да сме ползвали предпазни мерки :D (това лекичко ме втрещи,но... :D)
И така всичко е ОК,благодаря ви за съветите :) и приятен ден :) :)

FuCKkK13
02-20-2012, 12:21
честно казано повечето хора дори не предполагат какво може да ти направи едно на 10 камо ли 2 ;д .. 1во.. ходите от две години.. дори и да правихте секс какво ?! .. 2ро .. явно е от ревнивите майки... има майки,които са много приятни,но и такива с които трябва упоритост и хич не си дават лесно синчето и 3то добре де,все трябва да има нещо с което да изнудвате дребосъците.. мъничките имат много скъпи неща ;д .. по-добре и кажете на жената.. дори и да не е очарована от факта поне ще го разбере от вас,а това е един + и като цяло ще се отнесе по-сериозно от колкото ситуация: пък бати еди кфо си с еди коя си - и вие двамата като дечковци : не е вярно.. айде моля ви се.. я се вземете в ръце.. кажете и.. ако тя не те харесва се постарай поне да и спечелиш уважението поне малко,а гаджето ти да се сети,че е мъж и че не трябва чак толкова мнението на майка му да му влияе.. все пак харесва ли и или не вие сте си заедно.. просто един ден седнете двамата и я повикайте и и кажете така и така... ако потръгне разговора ( защото има голяма вероятност щом не те харесва да ви каже просто добре и да излезне) и споделете за случката с дребосъците и така :)

FuCKkK13
02-20-2012, 12:23
опа.. сега видях,че сте се оправили.. ами чудесно.. успех и не позволявайте на дребосъците 2ри път така да ви контролират :)

sashunkaa
02-20-2012, 14:12
Леле направо не повярвах като видях че някой е написал коментар на темата ми..както и да е.
Майка му вече знае за нас двамата!!Първо като и го казахме, се понамръщи,но след това каза, че няма нищо против-стига да се уважаваме и ценим взаимно :) и да сме ползвали предпазни мерки :D (това лекичко ме втрещи,но... :D)
И така всичко е ОК,благодаря ви за съветите :) и приятен ден :) :)

10 букви!!!!

thefolenangel
02-20-2012, 16:52
Еми нормално....то майката на момчето да не е съгласна да ходи с момиче...С к'во друго да ходи с момче ли?

Тоя "мурафет" е по-известен за майките от страната на момичето :D

s_E_x_Y_y_Y
02-20-2012, 22:36
Колкото и да ти се струва, че на майка му това няма да й се хареса в крайна сметка тя има 1 син, който има сериозна приятелка и все някога ще и се наложи да говори с вас на тази тема независимо от обстоятелствата.Факта, 1е води дело не зна1и , 1е не трябва да я е грижа и за сина един вид.Никоя майка няма да иска лошото на детето си и на колко години сте вие, че не можете да контролирате 2 зверчета или да направите така, че поне да не ви тормозят ако всичките седите в 1 стая постоянно да, но няма да ви е кой знае какъв проблем да се осамотите някъде другаде, а когато децата и майката са там да сдържате неубузданата си любов