PDA

View Full Version : Помощ..Незнам какво да правя!

gabchety9
02-11-2012, 17:12
Здравейте аз съм момиче на 17 години (Януари месец направих 17) (1995). От 2006 година живея в Англия. Идвах си в България Април от 2 до 3 седмици и Август за цял месец. От 2 години започнах да си идвам само Авгyст заради разходите и краткия престой понеже Април ми е великденската отпyска и както казах че тя е само 2 седмици и понеже пътувам почти цял ден до България няма смисъл.

По принцип англичаните не харесват чужденците и всичко това се дължи на една коварна дискриминация, и точно защото за тях съм чужденка, аз не съм третирана на равно междо техния приятелски кръг. Не се разбирам с англичаните като цяло. Няма нито едно момче с което да се разбирам и общувам. Камyли пък да му стана гадже. Общо взето с нито едно момче в Англия не мога да се сприятеля защото са много студени по характер и дори няма момчета които да са яки по тела или сладки/красиви в лица. Виждала съм много пълни момчета на възрастова грyпа от 14 до 16 години и там е проблема че не ги интерисyва и се предават. Момичетата в Англия и те са на същия принцип-просто казват не ми пyка с най-голямо спокойствие и се мислят за слаби. Също така момчетата в Англия са много лигави и се държат точно като бебета което много ме дразни и понякога вбесява. Има момчета които се правят на жени, с женски прически, имат подходката на жена, дори някои от тях имат женски жестове като цяло. Дори и да не са насочени по женски начин пак ще имат коса до връта и тази се сплесква на една страна и става все едно че е ударен с тиган в главата-в смисъл че няма да се постреже нормално да прилича на спретнато момче ами ходи като хулиган. Точно това ме кара да не изпитвам нищо към английския тип момчета.

От както съм заминала да живея в Англия аз не съм престанала да проявявам единствен интерес към българската среда. Винаги ще бъде така. Много пъти се опитвам да им покажа колко са евтини за мен и че са нищо пред българската нация. Това е нещо което не могат да разберът от доста време, и за това започнах да ги игнорирвам и да постъпвам деликатно. От доста време вече ги отбягвам по всеки възможен начин само и само да нямам триене с тях.. защото както казах че съм абсолютно обидена че единствената среда която на мен ми допада най-много е българската. Знам че честността съществъва винаги в българските сърца и знам че това няма да се промени в някои хора. Аз и без това нямам намерение да ходя с англичанин защото имам огромното желание да общувам с приятеля ми на моя роден език.

Реших да ви споделя всичко това защото се надявам и разчитам на вашите разумни съвети. Моля ви не пишете нищо от рода на-ти само 1 път в годината си идваш в България, или пък от рода на-какъв е смисъла следкато няма да се виждате много често. Нито едно от изредените дори и подобни да няма. Незнам, ако трябва ще си взема английската диплома и ще се върна в България да видя какво е положението относно кризата но най-вече да си намеря сладyра. Аз съм сигyрна че има начини но какви са-незнам и тук се нуждая от вашата помощ.

За това бих Ви споделила следните въпроси:

1. Как да си намеря приятел който да е българин в България?
2. Къде се намират готините красиви български момчета?
3. Кога? в смисъл има ли значение по кое време на годината?
4. Момчета на каква възраст бихте ми предложили (95 съм) И защо?
5. Кое от двете? Как и защо? се случва най често: случайно ти се пада едно момче ей така или търсиш да си намериш момчето?
6. Подходящи начини за намиране на момчета от горепосочената от Вас възраст (въпрос 4) и защо?
7. Кой градове са популярни за българските красиви момчета?
8. А какво ще кажете за българите навън (извън България) чyвала съм че има доста българи в Испания и че доста ходят там. В момента както знам има доста българи които отиват на вън да живеят заради кризата. Според мен най-популярните държави където българите отиват да живеят (имигрират) са: Испания, Италия Англия, Германия, (може би Америка), Гърция и това са според мен, но аз си мисля че на първо място е Испания-Вие какво ще кажете?
9. Поставете се на мое място. Какво бихте направили, как бихте я решили тази сътба? И Защо?

Бих направила всичко за да си намеря човека който наистина ще ми допадне като приятел ( е естественно първо само като приятел и след това с течение на времето и опознанството може да се получи нещо като например повече от приятелство), защото това ще ми даде шанса да обичам, които шанс много искам!

Надявам се да съм Ви дала достатъчно информация да Ви олисня в съветите и предложенията. Ако има нещо неясно, питайте! :))

Съвети, предложения колкото се може повече. Ако искате може да коментирате по междо си кое ще бъде по разумно и кое не. Аз също ще се включвам в дискусията да помагам :))

Благодаря Ви много за вниманието да прочетете моята сътба. Надявам се че ще видя слънцето във вашите съвети. До скоро! :))

lude7ina
02-22-2012, 19:25
Потърси българи в Англия.

Nakadah
02-23-2012, 04:48
Определено не можах да ти дочета поста докрай. Момиче, тролваш и то яко....

lude7ina
02-23-2012, 09:26
Накратко: Не иска да е с англичанин, а с българин. И се интересува как може да си хване гадже.

gabchety9
02-23-2012, 17:08
Накратко: Не иска да е с англичанин, а с българин. И се интересува как може да си хване гадже.

Подкрепям :) И също така какво бихте ме посаветвали да направя?

DrunkLad
02-23-2012, 17:43
Абе като цяло според мен Англия са един от най - грозните народи.Там ако децата са им по 70кг на 12год е нормално тея се тъпчат само с боклуци и както казваш ти не им пука как изглеждат

Chacho
02-23-2012, 17:53
Ако ги приемаш като стока, няма да ти върви. За пазар за красиви мъже ли искаш да те информираме?

lude7ina
02-23-2012, 18:56
Тя казва, че са лигльовци. Лигавщината е част от характера. Междудругото ми харесва идеята за пазар за хубави момчета. Ще си взема едно. :D

gabchety9
02-23-2012, 20:21
Абе като цяло според мен Англия са един от най - грозните народи.Там ако децата са им по 70кг на 12год е нормално тея се тъпчат само с боклуци и както казваш ти не им пука как изглеждат

Да апсолутно ! а толкова много са ми писнали че не знам вече....и честно да Ви кажа много бих искала да се върна в БГ :) какво мислите по въпросчето :)

Chacho
02-23-2012, 20:22
Нали се сещаш, че някои са платежоспособни, други не са. Това е големият проблем тук.

Иначе идете на стриптийз клуб, може да точите лиги цяла вечер. Ако ми съберете 2 бона и аз мога да сваля няколко дрешки.

gabchety9
02-23-2012, 20:22
Тя казва, че са лигльовци. Лигавщината е част от характера. Междудругото ми харесва идеята за пазар за хубави момчета. Ще си взема едно. :D

Чудеснооо :D

Nakadah
02-24-2012, 04:38
Имам само 1 въпрос към тебе. Ти си на 17, заминала си преди 6 години. Дори да не си знаела никакъв английски в България до сега е би трябвало да си си загубила акцента, или поне да имаш много малък. Как така англичаните те дискриминират? Нещо не ми се връзва.

Второто което е, баща ти не ти дава да влизаш в fakebook, а ти пък ще се връщаш в България!? Как стана това подяволите? Как си въобразяваш че баща ти ще ти позволи да направиш това? Много хора казват че се връщат в България след като в чужбина всичко им е поднесено на тепсия от родителите им, но винаги, се връщат при мама и тате...

Трето, престани да пишеш на английски в Български форум!