View Full Version : Вечният въпрос!
Съжалявам, че пак ще видите такава тема, но приятелката ми я мъчи един проблем. Закаснява и вече 1 седмица има болки в гърдите и е много нервна. Попринцип нейният цикам въобще не е точен, дори незнам месец в който да си е дошло на време, но сега много се притеснява. Винаги до сега сексът е бил с презерватив, но последният път свърших в нея. След акта проверих презерватива, нищо му нямаше, макар че до сега не съм виждал скъсан презерватив че да кажа, но нищо му нямаше. Чакаме мнения!
gersinkaa
02-11-2012, 17:35
Преди да ми дойде и аз имам болки в гърдите, нервна съм..... ПМС, какво толкова? Ако пък много се притеснява шуърчек струва 3 лева (мисля), да отиде и да си купи... Има и лентички по 1.80...
Що се филмирате излишно? Не сте късали гума,на нея ѝ е нередовен и има симптоми на ПМС!
DragonLady
02-11-2012, 17:47
Що се филмирате излишно? Не сте късали гума,на нея ѝ е нередовен и има симптоми на ПМС!
+1
пс: Презерватив се проверява дали е здрав, като се напълни с вода.
И аз така мисля, но тя се притеснява. И реших да пиша. Мерси за бързите отговори и на двамата :)
3 сме и , все сме женски ,но моля :D
gersinkaa
02-11-2012, 18:00
3 сме и , все сме женски ,но моля :D
(рофл)(рофл)(рофл) :D
nymphadora
02-11-2012, 18:33
Кога сте правили секс?Тя била ли е в овулация?За да се успокои да си види овулацията кога й е била,но щом сте проверили презерватива няма страшно :)
случвало ми се е и на мене, то не беше ПМС ми цяла предменструална криза. Кажи на момичето да се успокои, щото и от притеснение може да не и идва.