PDA

View Full Version : Целият ми живот отиде по дяволите, заради ЕДИН човек

ednomomi4e98
02-12-2012, 03:01
Какво бях аз преди една година: лъчезарно, почти винаги усмихнато момиче, справях се в училище отлично, бях дете без проблеми... Животът ми имаше смисъл, бях щастлива...
Миналата година един МНОГО важен за мен човек, който беше всичко за мен, на когото вярвах за всичко, "си тръгна" от живота ми. После разбрах, че това лято цялото семейство ще заминем в чужбина, за винаги, че ПАК ще трябва да започна от начало, отделена от приятелите и родния ми дом.
А каква съм аз сега: едва ли не наркоманка! Пропуших, не само цигари и трева. Успехът ми в училище от 6, падна на 4. Все по-често живея сама, вкъщи, разбрах каква болка е, когато всички се прибират при семействата си, а аз се прибирам в празния апартамент, оставам САМА. Изведнъж, всичко около мен стана сиво... За разлика от преди съм затворена в себе си, а онзи човек, който бе всичко за мен продължава да ми липсва... Казват, че времето лекува, е, мина цяла година, но не съм по-добре. Търсех начин да се откъсна от всичко и всички, така започнах да пуша, после започна да ме влече мазохизмът, цялото ми тяло е в рани, все пак физическата болка за мен е много по-лека от душевната........ А толкова много искам да се самоубия! Само да има как, не искам да живея! Искам да умра... ;(

MrUnnamed
02-12-2012, 03:35
Vzemi se sybudi mnogo si se filmirala.Predpolagam imash rodnini semeistvo koeto pravi vsichko vyzmojno za teb.Nemoje da pozvolqvash 1 chovek da opravlqva jivota ti q se stegni malko.Ne se poddavai tova e nai loshoto koeto mojesh da napravish!Jivota e pred teb shte sreshnesh drug chovek shte si pasnete i vsichko shte e nared.Spirai se s tazi treva nezabavno!I s tazi bolka koqto si prechinqvash syshto ne e ot polza.Prekarvai poveche vreme s priqtelki/priqteli zabavlqvai se, no nikoga ne kazvai, che jivota ti nqma smisal.Tova e koeto shte te syvetvam az.I az sym pushil treva i vse oshte pusha, no tova e mnogo ama acki mnogo rqdko i to poradi tazi prechina, che kompaniqta mi vsichki pushat.A do kolkoto za vliubvaneto i az sam se vliubval i v momenta si haresvam edno momiche koeto ne me razbira, no vypreki vsichko AZ PRODYLJAVAM NAPRED S VISOKO VDIGNATA GLAVA I USMIVKA NA LICETO!

ednomomi4e98
02-12-2012, 04:12
Не мога! Да, имам приятели, май само те ми останаха... А какво семейство имам?! Веднъж в седмицата ми оставят пари за храна и си отиват... С времето стигнах до извода, че аз не съм нужна никому, приятелите ми ще ме преживеят. Какъв изобщо е смисълът да живея тогава? Аз все едно живея сама! Това не е толкова лесно!

nIkEnCeTy_bE
02-12-2012, 07:35
Не си заслужава да си пропиляваш живота, заради един човек. Който и да е, какъвто и да е, има уважение към себе си, стисни зъби и продължи. Сега си в чужбина, да, в началото е трудно, но трябва да имаш волята. Не пропилявай така живота си заради цигари, алкохол и т.н. Не се разбираш със семейството си, не прекарваш време с тях, което е тежко, да. Може би ако поговориш с тях как се чувстваш ще те разберат. Имаш приятели - какво по хубаво от това? Как можеш да кажеш, те ще ме прежалят?! Те ще ти помогнат, ще са с теб, ще те вдигнат отново на крака. Опитай се да извлечеш максималното от това, че си в чужбина, че имаш приятели. Съсредоточи се върху ученето. Никога не помисляй да се самоубиваш, това е най - жалкото! И ако си 98, нямам думи!

blackcat82
02-12-2012, 08:18
Не си заслужава да си пропиляваш живота, заради един човек. Който и да е, какъвто и да е, има уважение към себе си, стисни зъби и продължи. Сега си в чужбина, да, в началото е трудно, но трябва да имаш волята. Не пропилявай така живота си заради цигари, алкохол и т.н. Не се разбираш със семейството си, не прекарваш време с тях, което е тежко, да. Може би ако поговориш с тях как се чувстваш ще те разберат. Имаш приятели - какво по хубаво от това? Как можеш да кажеш, те ще ме прежалят?! Те ще ти помогнат, ще са с теб, ще те вдигнат отново на крака. Опитай се да извлечеш максималното от това, че си в чужбина, че имаш приятели. Съсредоточи се върху ученето. Никога не помисляй да се самоубиваш, това е най - жалкото! И ако си 98, нямам думи!
+1 Съгласна съм с nIkEnCeTy_bE ,това не е начина. Вместо да мислиш за самоубийство ,по добре седни и поговори с родителите ти. Позволи на приятелите си да ти помогнат , те ще те разберат най-добре.

nymphadora
02-12-2012, 11:13
Айде стига с драмите,никой не е умрял.Има хора с къде къде по-сериозни проблеми,които даже не се оплакват.Има толкова неща,за които си струва да се живее,колкото и клиширано да звучи.Сигурна см,че въпросният човек,който те е оставил е бивше гадже,ти да не мислиш,че той ще е последният мъж в живота ти?Стягай се и продължавай напред,спри и цигарите,че са скъпи :D

ednomomi4e98
02-12-2012, 11:59
:) Не, не ми е бивше гадже, не сме имали връзка, по-вече от това.

Hayashi
02-12-2012, 12:04
Целият ти живот е пред теб. Не говори глупости!
Ако имаш проблеми посети специалист!

Burn94
02-12-2012, 14:39
Ако наистина си 98 набор направо се хващам за главата, докъде са я докарали по-малките...
Първо спри да се самосъжаляваш, самонараняваш, напиваш, напушваш и там всички простотии които правиш. Ако го направиш токувиж си видяла света малко по-цветен, а може и проблема с успеха ти в училище да се оправи. Освен това ако си 98 то в момента си на 13 или 14 ... все едно - какво си видяла от живота ?! Предстоят ти толкова много купони, излизания с приятели, гаджета и други подобни преживявания. Самата мисъл за самоубийство говори за супер ниско самоуважение и супер западнали морални ценности, а да не говорим че целия ти живот е пред теб.

И само още едно нещо ще ти кажа: това че нямаш причини да живееш не означава че нямаш причини да съществуваш (защото между двете има разлика), а също така и това че нямаш причина в момента да живееш не означава, че по-късно няма да намериш :)

toad
02-12-2012, 14:54
Въх , каква тежка съдба ! Направо си плачи за екранизация

BrainlessROCKBABY
02-12-2012, 15:30
един живот имаш и най-голямата глупост е да го пропилееш толкова малка
ама то акъл се иска, за да разбереш за какво си струва да живееш
излез от филма, защото ще пострадаш

scrooper
02-12-2012, 17:23
A защо не се бориш?Ако се килнеш, губиш всичко, но ако продължиш напред и полагаш усилия да си щастлива, можеш да постигнеш толкова много! Да срещнеш прекрасни хора, да посетиш чудни места, да опиташ нови неща /не говоря за дрога/. Да, трябва да се бориш с вредните ти навици, с лабилната ти психика и лошите изненади на живота. И какво от това? Възползвай се от това, че си жива по дяволите! Радвай се на природата, на приятелите си, на сладкишите :Р
Изследвай възможностите на тялото си, спортувай, медитирай, чети и достигни до смисъла за себе си. Успех, мила и дерзай!

HolyShit
02-12-2012, 17:44
ГХахаха :D Пуснала тема ,за да пише ,че ще се самоубие и чака хората от форума да я обеждават да не го прави :D

Плачаааааааааааааааааа (от смях)

Cold_Tearsss
02-12-2012, 17:47
Въх , каква тежка съдба ! Направо си плачи за екранизация

Авторке, вземи се в ръце и се стегни.

bloodyF
02-13-2012, 08:31
само не разбрах какъв ти е проблема и защо като си заминала уж със семейството, сега живееш сама?

Glamour92
02-13-2012, 16:16
Е,това ще ти бъде като обеца на ухото-никога и при никакъв повод не бива да превръщаш човешко същество в център на вселената си.Не бива да допускаш да имаш една-единствена опора в живота-защото рухне ли,срива се всичко =)) Като при масите е-тeзи с един крак са най-нестабилни,трикраките пък нямат мърдане xDD
Сега спри да хленчиш,излез от вас и си намери мястото-на прекалено крехка възраст си,за да мислиш за самоубийство

ednomomi4e98
02-13-2012, 17:18
Аз не съм заминала! На лято ще заминем... Сега съм сама, нашите не са в града.

HolyShit
02-14-2012, 14:42
Аз не съм заминала! На лято ще заминем... Сега съм сама, нашите не са в града.

Колко мечтаят да са на твойто място.....Дават ти пари,сама си вкъщи,демек купони-момчета а-у,ти ще се самоубиваш.. :D Остави ..Адският песимизъм.

broken-barbiee
02-14-2012, 15:47
Колко мечтаят да са на твойто място.....Дават ти пари,сама си вкъщи,демек купони-момчета а-у,ти ще се самоубиваш.. :D Остави ..Адският песимизъм.

++++++++++++++++

BrokenInnocence
02-15-2012, 02:36
Всичко е въпрос на гледна точка, ти сама си си избрала да си мазохистична депресантка, най-вероятно, за да привлечеш вниманието (на родители, приятели), което очевидно ти липсва. Я се стегни. Някои хора наистина губят близки... хора умират. Когато нещо такова ти се случи чак тогава разбираш смисъла на думите "загуба" и "болка"... и все пак... човек трябва да вдигне глава и да продължи да живее, накрая всички ще умрем, използвай времето, което имаш сега, за да Живееш. Сама си си в апартамента... вместо да си мислиш как на никой не му пука за теб погледни от добрата страна на нещата - няма родителски контрол, пълна свобода да си правиш каквото поискаш. Както казах, въпрос на гледна точка, от теб самата зависи дали това ще е "студен, празен апартамент" или супер якото твое си място. Заминаваш в чужбина... чудесно, вместо да се жалваш използвай тази възможност, която не всеки има, за да започнеш на чисто. Вместо да се стресираш как трябва да започваш едва ли не целия си живот отначало си отвори очите за невероятната възможност, която ти се предлага - а именно... Да Започнеш Целия Си Живот Отначало. Има хора, които биха убили, за да имат този шанс. Стига тийн депресии, вземи се малко в ръце.

Esperanza
02-15-2012, 06:29
Излез от филма,спри да се депресираш и си живей живота,защото ако искаш да привлечеш внимание,това делеч не е правилният начин!

scrooper
02-15-2012, 11:47
Всичко е въпрос на гледна точка, ти сама си си избрала да си мазохистична депресантка, най-вероятно, за да привлечеш вниманието (на родители, приятели), което очевидно ти липсва. Я се стегни. Някои хора наистина губят близки... хора умират. Когато нещо такова ти се случи чак тогава разбираш смисъла на думите "загуба" и "болка"... и все пак... човек трябва да вдигне глава и да продължи да живее, накрая всички ще умрем, използвай времето, което имаш сега, за да Живееш. Сама си си в апартамента... вместо да си мислиш как на никой не му пука за теб погледни от добрата страна на нещата - няма родителски контрол, пълна свобода да си правиш каквото поискаш. Както казах, въпрос на гледна точка, от теб самата зависи дали това ще е "студен, празен апартамент" или супер якото твое си място. Заминаваш в чужбина... чудесно, вместо да се жалваш използвай тази възможност, която не всеки има, за да започнеш на чисто. Вместо да се стресираш как трябва да започваш едва ли не целия си живот отначало си отвори очите за невероятната възможност, която ти се предлага - а именно... Да Започнеш Целия Си Живот Отначало. Има хора, които биха убили, за да имат този шанс. Стига тийн депресии, вземи се малко в ръце.

Точно така. И не бъди егоист- купоните, които можеш да организираш, са благодат не само за теб, но и за приятелите ти.

againstyou
02-18-2012, 13:03
Хах,на такива слаби хора им казвам само "Не чакай,ами го направи".

Glam0rous
02-18-2012, 13:31

+100000000 във филма си, стегни се и давай напред.
И си на 14, къж е тоя дето като си била на 12 си имала ненормално силната духовна връзка? То добре, че е била само духовна, де....ама разбират ви главите от връзки на тия години. Е тва се нарича пубертет.

wikky_1
02-18-2012, 14:28
ОМГ ... направо останах без думи. Знаеш ли, че хората не обичат мрачните хора тези, които се филмират и от най-малкото искат да се самоубият. 1во - ако имаш приятели, искаш да си щастлива нали? Бъди с тях постоянно, сближи се с тях, покажи им , че могат да ти имат доверие и ще видиш как всичко постепенно ще се оправи, ще имаш на кой да споделяш, кой да те съветва и те ще направят живота ти забавен - приятелите ! И 2ро много е лесно да се самоубиеш, вземи се стегни, спри да си тровиш живота и започни от начало,поговори с родителите си. Може твоя приятел да е далеч от теб и да ти е много близък и да ти липсва, но да не мислиш, че на него му е лесно? Но сигурно той е продължил напред и се надява и ти да си добре ! И животът ти не се е променилзаради него, той не е виновен, че ще ходите в чужбина ;д . Най-лесният начин е да се гръмнеш ама защо да си пропиляваш живота, ако се стегнеш ще напреднеш в него и след години ще съжеляваш, че си искала да се самоубиеш. ПАЗИ СИ ЖИВОТА !

Verminaard
02-18-2012, 14:39
Като толкова много ти се мре - мри бре.Вместо да търсиш фалшиво съчувствие тука или се кълцай и 'бай-бай'-ти или млъквай,ходи на терапевт и се оправяй сама както всички нормални хора.

"Омг,аз <посредствен сърцераздирателно-драматичен епизод>,не ми се живее повече ш'са самоубивам"
>_>

И ще завърша с модификация на една от най-великите заповеди на планетата :

http://i.imgur.com/0KPsM.jpg

ccdesigns
02-18-2012, 20:02
викам си "кво пък е станало?", видях 98 в ника и ми стана ясно... (facepalm)

П.П. не искаш да се самоубиваш, ти си Attention Whore

krasawichka
03-13-2012, 17:18
98, викаш?! рофлрофл.

Lilly777
03-15-2012, 16:53
Я отивай някъде да се забавляваш с приятели.Какво дремеш във вас още и се чудиш каква простотия да напишеш..Не си пропилявай годините,после ще си ги търсиш.. 98-ми набор да се филмира така е направо класика....

gO0d_GiRl
03-31-2012, 07:44
Я отивай някъде да се забавляваш с приятели.Какво дремеш във вас още и се чудиш каква простотия да напишеш..Не си пропилявай годините,после ще си ги търсиш.. 98-ми набор да се филмира така е направо класика....

Да, класика! Всички сте толкова безсърдечни... :X