Влез

View Full Version : "Сънчо" от едно време

-meGusta-
02-12-2012, 11:37
Едно време "сънчотата" бяха страхотни!Сега,ако въобще дават още са развалени и не могат по нищо да се мерят с едно времешните :D

Скоро пак гледах "педя човек лакът брада" във vbox7-невероятни спомени от детството :) ;Също и момченцето с гъбата на главата-Гъбарко или нещо такова :)

Спомням си имаше едно с една жена,облечена цялата в зелено,играеше нещо като гора,имаше пола-широка,зелена,и тя беше като някакъв кръг около нея и там се разиграваха сънчотата с кукли.Ако някой знае как се казва и къде може да се гледа моля ви пишете :)

Ако някой помни още някое -споделете :)

-meGusta-
02-12-2012, 11:39
http://www.youtube.com/watch?v=6YLmLx53ZvM а това в началото <3 никога няма да го забравя :) ;)

slimbo
02-13-2012, 12:10
Спомням си имаше едно с една жена,облечена цялата в зелено,играеше нещо като гора,имаше пола-широка,зелена,и тя беше като някакъв кръг около нея и там се разиграваха сънчотата с кукли.Ако някой знае как се казва и къде може да се гледа моля ви пишете :)

Ако някой помни още някое -споделете :)

ne beshe li muj ( prili4ashe mi na dqdo s edna brada ot lista :))

fluffy_^
02-13-2012, 12:14
йеее ;д да бе тая жена аз обаче я помня че беше облечена в някво като корона на дарво и отдолу нали даржеше гората :D и там с някакви кукли и разказваше приказки .. ;д сега ще я потърся Wish my luck ;d

-meGusta-
02-13-2012, 18:38
ne beshe li muj ( prili4ashe mi na dqdo s edna brada ot lista :))

Ейййй ,това също преди малко се сетих и за него в някаква зелена къща,но имаше и жена ! :D Ама и дядото го помня ,но нито едното,нито другото се сещам как се казваха :(

П.П - Сетих се и за разни приказки..хората бяха облечени в хартия...и на някакъв хартиен фон...ехх,спомени :)

-meGusta-
02-15-2012, 21:32
йеее ;д да бе тая жена аз обаче я помня че беше облечена в някво като корона на дарво и отдолу нали даржеше гората :D и там с някакви кукли и разказваше приказки .. ;д сега ще я потърся Wish my luck ;d

:D късмет..и ще ти трябва защото май ще е доста трудничко да я намерим..и ако въобще успеем,ще сме супер яки :D
П.П сега и аз правя някакви опити за да я намеря :)